ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Έγκλημα στην Κυψέλη: Στην Ασφάλεια ο 40χρονος από το Μπαγκλαντές – «Έτσι τη σκότωσα»

έγκλημα κυψέλη
Ο 40χρονος από το Μπαγκλαντές ανέφερε ότι αιτία ήταν οι οικονομικές διαφορές.
InTime / ΤΟΣΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Κυψέλη: Ο 40χρονος κατακρεούργησε μια 36χρονη ομοεθνή του και περιέγραψε στους αστυνομικούς της ασφάλειας πώς έφτασε στο έγκλημα. Οικονομικές διαφορές επικαλέστηκε ο δράστης.

Στα κρατητήρια της Ασφάλειας βρίσκεται ο 40χρονος από το Μπαγκλαντές που δολοφόνησε μία 36χρονη ομοεθνή του, σύζυγο φίλου του, στην Κυψέλη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb.gr, ο δράστης περιέγραψε στους αστυνομικούς πώς διέπραξε το έγκλημα: «Η γυναίκα αυτή μου χρώσταγε λεφτά. Τη φώναξα κάτω από το σπίτι της για να συζητήσουμε. Όταν κατέβηκε της ζήτησα τα λεφτά. Εκείνη δεν μου τα έδινε και άρχισε να φωνάζει. Τότε ήταν που τη χτύπησα».

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι βρέθηκε το μαχαίρι του εγκλήματος. Ο δράστης είπε ότι το είχε αγοράσει από κατάστημα.

Το χρονικό της δολοφονίας

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο 40χρονος κατευθύνθηκε κάτω από την πολυκατοικία όπου διέμενε η 36χρονη. Όταν το θύμα εμφανίστηκε, υπήρξε διαπληκτισμός μεταξύ των δυο και εκεί ο δράστης της επιτέθηκε και την κατακρεούργησε.

Αμέσως μετά έσπευσε να εξαφανιστεί, ωστόσο, υπήρξαν μαρτυρίες και η αστυνομία κατάφερε να φτάσει στη σύλληψή του. Την ίδια ώρα, ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παρέλαβε την 36χρονη και τη μετέφερε στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός», όπου λίγη ώρα αργότερα κατέληξε.