ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Θρίλερ με το θάνατο 50χρονου στο Γκάζι - Ο ιατροδικαστής «δείχνει» ξυλοδαρμό

Θρίλερ με το θάνατο 50χρονου στο Γκάζι - Ο ιατροδικαστής «δείχνει» ξυλοδαρμό

Θύμα ξυλοδαρμού έπεσε ο 50χρονος που εντοπίστηκε νωρίς το πρωί του Σαββάτου νεκρός στο Γκάζι, σύμφωνα με την επικρατέστερη εκδοχή που προκύπτει από την ιατροδικαστική εξέταση.

Ο ιατροδικαστής Γιώργος Ντιλέρνια που ανέλαβε την έρευνα διαπίστωσε ότι το θύμα δεν έφερε μόνο το εμφανές τραύμα στο πρόσωπο, για το οποίο ήταν ενήμερες οι Αρχές. Έφερε και ένα δεύτερο -μη εμφανές- τραύμα στον αριστερό κρόταφο. Και τα δύο χτυπήματα, κατά την επικρατέστερη εκδοχή, προήλθαν από χτυπήματα που προκάλεσαν στο θύμα κρανιοεγκεφαλική κάκωση.

Ως αιτία θανάτου ο ιατροδικαστής αναφέρει τη βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση, ενώ σημειώνει ότι η υπόθεση «χρήζει περαιτέρω διερεύνησης». Η ιατροδικαστική εξέταση δείχνει ότι το πιθανότερο είναι ο 50χρονος να έπεσε θύμα ξυλοδαρμού. Να δέχτηκε δηλαδή δυνατά χτυπήματα στο κεφάλι.

Τα τραύματα που διαπιστώθηκαν είναι δύο. Ένα στο στόμα (πιθανότατα από γροθιά) και ένα στον αριστερό κρόταφο. Ο ιατροδικαστής αποκλείει την εκδοχή της πτώσης. Αφήνει ένα πολύ μικρό ενδεχόμενο να παρασύρθηκε από κάποιο όχημα, ωστόσο, η επικρατέστερη εκδοχή είναι ο ξυλοδαρμός.

Η βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση είναι που προκάλεσε, σύμφωνα με την έκθεση, την ανακοπή καρδιάς, που είχε αναφερθεί ως αιτία θανάτου στο νοσοκομείο. Τέλος ο ιατροδικαστής διαπίστωσε ότι ο 50χρονος υπέστη και οίδημα.

Διαβάστε επίσης:

Τι ψάχνει η ΕΛ.ΑΣ. για το θάνατο 50χρονου στο Γκάζι: Το μυστήριο των 3 λεπτών – Σήμερα οι απαντήσεις

Γκάζι: Μυστήριο με το θάνατο του 50χρονου - Τα δύο σενάρια που εξετάζουν οι αρχές

Γκάζι: Αυτός είναι ο 50χρονος που βρέθηκε νεκρός στη μέση του δρόμου – «Θρίλερ» με την αιτία θανάτου