ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Σεπόλια: Δεν ασκήθηκε δίωξη σε όσους δεν βρέθηκαν με τη 12χρονη

Σεπόλια: Δεν ασκήθηκε δίωξη σε όσους δεν βρέθηκαν με τη 12χρονη

Η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ Κωνσταντία Δημογλίδου μίλησε σχετικά με τις εξελίξεις της υπόθεσης της 12χρονης και το ενδεχόμενο νέων συλλήψεων

Νέα στοιχεία έρχονται «στο φως», ώρα με την ώρα, σχετικά με την φρικιαστική υπόθεση της 12χρονης που έπεσε θύμα βιασμού και μαστροπείας στα Σεπόλια. Σχετικά με τις εξελίξεις μίλησε η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ Κωνσταντία Δημογλίδου στον Νίκο Ευαγγελάτο.

Ερωτώμενη για το ενδεχόμενο νέων συλλήψεων απάντησε πως όσο η έρευνα προχωρά και εκδίδονται εντάλματα συλλήψεων η ελληνική αστυνομία θα προβαίνει στις ανάλογες πράξεις.

Σε ό,τι αφορά το γενικό προφίλ των συλληφθέντων αποκάλυψε πως γίνεται περαιτέρω έρευνα για το ενδεχόμενο εμπλοκής τους και σε βιασμούς άλλων παιδιών, όπως αναφέρει το Live News.

«Για την ώρα δεν προκύπτει κάτι τέτοιο» προσέθεσε.

Αναφορικά με τους άντρες που προσήλθαν στην αστυνομία αυτοβούλως, η κ. Δημογλίδου εξήγησε πως έχει ενημερωθεί η ανακρίτρια και για την ώρα δεν έχει ζητηθεί δίωξη εναντίον τους.

Ολοκληρώνοντας επιβεβαίωσε πως η αστυνομία θα πράξει τα πάντα προκειμένου να διαλευκανθεί η υπόθεση χωρίς καμία διάκριση οδηγώντας την στο δρόμο της Δικαιοσύνης.

Διαβάστε επίσης:

Σεπόλια: Τον πατέρα της 12χρονης κατηγορούν συγγενείς της

Σεπόλια: Το SMS που έστειλε τη μητέρα της 12χρονης στη φυλακή

Σεπόλια: Σοκ από την κατάθεση της 12χρονης- Με πήγαινε σε οίκο ανοχής