ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Σεπόλια: Ο καυγάς της μητέρας με τον Μίχο - Γιατί του ζητούσε χρήματα

Σεπόλια: Ο καυγάς της μητέρας με τον Μίχο - Γιατί του ζητούσε χρήματα

Σεπόλια: Τι αποκάλυψε γείτονας του Ηλία Μίχου για τον καυγά της μητέρας της 12χρονης με τον 53χρονο

Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις γύρω από την υπόθεση παιδοβιασμού και μαστροπείας στα Σεπόλια που έχει συγκλονίσει την κοινή γνώμη.

Στο δελτίο ειδήσεων του Star μίλησε για πρώτη φορά γείτονας του 53χρονου, ο οποίος αποκάλυψε ότι ο κατηγορούμενος είχε συναντηθεί με τη μητέρα της 12χρονης λίγες μέρες πριν δει το φως της δημοσιότητας η φριχτή αυτή υπόθεση.

Ο συγκεκριμένος άνδρας μένει πολύ κοντά στην επιχείρηση του Ηλία Μίχου και σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Star πρόκειται για άνθρωπο μεροκαματιάρη ο οποίος, όπως είπε στην κάμερα του τηλεοπτικού σταθμού, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του, καθώς δεν θέλει να τον συνδέσουν με την υπόθεση, περίπου μία εβδομάδα πριν γίνει γνωστή η υπόθεση η μητέρα της ανήλικης είχε πάει στο μαγαζί του Μίχου και ακολούθησε ένας ολιγόλεπτος καυγάς, τον οποίο ο μάρτυρας έτυχε να ακούσει.

Ο καυγάς ήταν γύρω από κάποια χρήματα που ζητούσε η μητέρα και μένει να ερευνηθεί εάν πρόκειται για χρήματα που αφορούν την εκμετάλλευση της 12χρονης από τον παιδοβιαστή ή την εργασία που η 37χρονη προσέφερε στον κατηγορούμενο.

«Κάτι χρήματα μάλλον του ζήτησε και τσακωθήκανε και του είπε θα δεις από εδώ και πέρα τι θα σας κάνω εγώ. Αυτό έγινε πριν σκάσει η βόμβα. Εδώ στη γειτονιά βλέπαμε πολλά πράγματα. Και την κοπέλα τη βλέπαμε κάθε πρωί που ερχόταν και δούλευε εδώ στο μαγαζί, όπως έλεγε ο Μίχος και πολλές φορές έφευγαν μαζί με το αμάξι του, πρωινές ώρες. Το μυαλό μου δεν πήγε πουθενά», ανέφερε ο γείτονας του Ηλία Μίχου.

Διαβάστε επίσης:

Σεπόλια: Ο Μίχος απειλούσε και τον μικρότερο αδελφό της 12χρονης

Σεπόλια: Έρχονται νέες συλλήψεις για τους βιασμούς της 12χρονης

Μητέρα 12χρονης: Σε καθεστώς προστασίας μέσα στις φυλακές