ΕΛΛΑΔΑ

Σεπόλια: Έρχονται νέες συλλήψεις για τους βιασμούς της 12χρονης

Σεπόλια: Έρχονται νέες συλλήψεις για τους βιασμούς της 12χρονης
Eurokinissi

Σεπόλια: Νέες συλλήψεις αναμένονται μετά την κατάθεση της 12χρονης για τα όσα έζησε στα χέρια του 53χρονου βιαστή της

Εξελίξεις αναμένονται στην υπόθεση των Σεπολίων που έχει συγκλονίσει τη χώρα τις επόμενες ημέρες. Η Αστυνομία που έχει διευρύνει τον κύκλο των ερευνών της αναζητά όλα τα πρόσωπα που εμπλέκονται σε αυτήν την βρώμικη υπόθεση παιδεραστίας.

Επιπλέον, έφοδοι γίνονται σε οίκους ανοχής προκειμένου να βρεθεί ο εγκέφαλος που έδινε τον χώρο στον Μίχο να κάνει πραγματικότητα τα αρρωστημένα πάθη του.

Ο «υπεύθυνος» του οίκου ανοχής

Πλέον οι έρευνες της Αστυνομίας επικεντρώνονται σε δύο πρόσωπα-κλειδιά που φέρονται να είχαν ενεργό ρόλο στο κύκλωμα παιδεραστίας.

Ο πρώτος είναι ο υπεύθυνος του οίκου ανοχής που υποδεχόταν τον Ηλίας Μίχο όταν πήγαινε εκεί με την 12χρονη. Είναι ένας άντρας 30-40 ετών όπως περιγράφει η ανήλικη στην κατάθεση της.

Διαβάστε παρακάτω απόσπασμα από τηνκατάθεση που έδωσε η 12χρονη στην Ελληνική Αστυνομία.

Ψυχολόγος: -Μικρός, μεγάλος, πόσο ήταν περίπου;

12χρονη: -Εκεί 40 μου φαίνεται, 30.

Ψυχολόγος: -Τον είχες δει όλες τις φορές που είχες πάει αυτόν τον άνθρωπο; Αυτός σου άνοιγε πάντα; Σας μιλούσε; Σας χαιρετούσε;

12χρονη: -Εμένα όχι. Όταν ήμασταν μόνοι μας και ήταν μόνο εγώ ο Ηλίας κι αυτός, τον άκουσα να λέει «τι κάνεις ρε; αυτή είναι μικρή θα μπλέξουμε».

Είναι ο άνδρας που γνώριζε τα πάντα, έκανε τα στραβά μάτια και το μόνο που τον απασχολούσε ήταν να μη μπλέξει. Είναι ο άνθρωπος που μπορεί να αποκαλύψει την βρώμικη αλήθεια και να αποκαλύψει τα πρόσωπα των μυημένων παιδόφιλων.

Ψυχολόγος: «Αυτοί οι άντρες που ερχόντουσαν στον οίκο ανοχής είχαν οποιαδήποτε σχέση με άντρες που θυμάσαι να είχες μιλήσει σε εφαρμογές».

12χρονη: -Όχι.

Το δεξί χέρι του Μίχου

Το δεύτερο άτομο που αναζητούν οι Αρχές που ασχολούνται με την φρικιαστική υπόθεση είναι ένα άτομο που φαίνεται ότι διαδραμάτιζε τον ίδιο ρόλο που είχε ο Μίχος.

Είναι πιθανότατα το άτομο με το ψευδώνυμο «Μ» το δεξί χέρι του 53χρονου κατηγορούμενου.

Στην κατάθεση της η 12χρονη περιγράφει το μαρτύριο που περνούσε δίπλα στον Μίχο. Ξεκίνησε από το ψιλικατζίδικο, με τον ίδιο να την βιάζει. Στη συνέχεια αποφάσισε να βγάλει λεφτά από το ανήλικο κορίτσι.

«Με πήγαινε με το αυτοκίνητο στα στενά γύρω από το μετρό Σεπολίων και μου έδειχνε το αυτοκίνητο που έπρεπε να πάω. Για κάθε συνάντηση έπαιρνα συνήθως 50 ευρώ… Του τα έδινα όλα. Καμιά φορά κράταγα ένα ευρώ», κατάθεση 12χρονης.

«Δεν υπάρχει περίπτωση να αποκρύβει τίποτα και οι ένοχοι, ένας – ένας, θα οδηγηθούν στην Δικαιοσύνη για να έχουν την ποινή που τους αξίζει» ανέφερε ο Τάκης Θεοδωρικάκος.

Οι οικογενειάρχες… «πελάτες»

Η 12χρονη στην δεύτερη κατάθεσή της έχει σκιαγραφήσει το προφίλ δύο ακόμη ανδρών που φέρονται να την έχουν κακοποιήσει στον οίκο ανοχής.

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε το Mega στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων οι δύο άνδρες είναι άνθρωποι της διπλανής πόρτας, οικογενειάρχες, παντρεμένοι με παιδιά. Μάλιστα ο ένας από αυτούς φέρεται να της εκμυστηρεύτηκε ότι έχει ένα παιδί κοντά στην ηλικία της. Γνώριζε δηλαδή την ηλικία της 12χρονης και όμως δεν είχε κανέναν ενδοιασμό να της πει ότι έχω και ο ίδιος παιδιά στην ηλικία της.

Προσέρχονται αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ

Στο μεταξύ, οι έρευνες της Αστυνομίας στρέφονται και προς αυτούς που προσέρχονται αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ και δηλώνουν ότι είχαν επικοινωνία με την ανήλικη χωρίς όμως να την έχουν δει από κοντά. Ωστόσο κανείς δεν ξέρει αν λένε την απόλυτη αλήθεια.

Συνομιλία 12χρονης με άνδρα με το αρχικό «Γ»

12χρονη: Θες να βρεθούμε τώρα;

Γ.: Τώρα δεν μπορώ, είμαι μακριά ακόμη. Σε κανένα 2ωρο.

12χρονη: Πάλι ψέματα.

Γ.: Δεν λέω ψέματα.

12χρονη: Τι ώρα;

Γ.: Εξάλλου είμαι και μακριά από εκεί

12χρονη: Πάμε.

Τουλάχιστον 50 από τα άτομα που επικοινώνησαν με τη 12χρονη από την πλατφόρμα γνωριμιών αναζητούνται από την αστυνομία. Κάποιοι επιχείρησαν να τη συναντήσουν, άλλοι αντάλλαξαν μαζί της φωτογραφίες.

Όλοι τους βρίσκονται στο στόχαστρο των Αρχών.

Δείτε το βίντεο του Mega από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων:

Σχετικές ειδήσεις