ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Σεπόλια: Κόρη και θεία στηρίζουν απόλυτα τη μητέρα

Σεπόλια: Κόρη και θεία στηρίζουν απόλυτα τη μητέρα

Σεπόλια: «Η μητέρα μου όταν έμαθε όλα αυτά για τον κύριο Μίχο έπαθε σοκ» λέει η κόρη της 37χρονης

Απόλυτη στήριξη στο πρόσωπο της 37χρονης μητέρας έδειξαν η ενήλικη κόρης της αλλά και η κουνιάδα της στις καταθέσεις τους ενώπιον της ανακρίτριας χθες το απόγευμα.

«Η αδερφή μου δε μου είχε δώσει κανένα σημάδι. Όταν πηγαίναμε μαζί βόλτα ήταν πολύ χαρούμενη. Στο κατάστημα του κ. Μίχου πηγαίνει δύο φορές περίπου την εβδομάδα για να βγάζει ένα χαρτζιλίκι. Πήγαινε κανονικά στο σχολείο» ανέφερε η αδελφή της 12χρονης και συνέχισε λέγοντας πως η μικρή και η μητέρα της ήταν πολύ αγαπημένες και τα έλεγαν όλα μεταξύ τους.

«Η μητέρα μου όταν έμαθε όλα αυτά για τον κύριο Μίχο έπαθε σοκ, έτρεμε ολόκληρη. Όταν την ενημέρωσε η θεία μου, η μητέρα μου πήρε εμένα και ήταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Πήγε κατευθείαν στο Αστυνομικό Τμήμα του Κολωνού για να κάνει καταγγελία αλλά δεν την άφησαν και τελικά πήγε την επόμενη μέρα στη ΓΑΔΑ με τη θεία μου και έκανε την καταγγελία» είπε στην κατάθεση της.

«Αρνούμαι τις κατηγορίες που βαρύνουν την μητέρα μου. Η μαμά μου ήταν πάντα σε πρώτη θέση για ότι μας συνέβαινε και πάντα μας υπερασπιζόταν όταν μας μιλούσε κάποιος άσχημα. Η μάνα μου ποτέ δεν θα έκανε κάτι τέτοιο και σε έχουμε οικονομικά προβλήματα. Παρά τα οικονομικά προβλήματα που έχουμε δε μας έχει λείψει ποτέ τίποτα. Η μητέρα μας είναι σε όλα δίπλα μας τρέχει συνέχεια για να βοηθήσει την οικογένεια της και δε μας έχει παρατημένα» κατέληξε στην κατάθεση της.
«Πήρα το Μίχο και του λέω ποιος είσαι εσυ που μιλάς σε 11χρονο»

Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και η κατάθεση της αδελφής του συζύγου της 37χρονης, η οποία ανακάλυψε και όσα συνέβαιναν στη 12χρονη κατά τη διαμονή της τελευταίας στο σπίτι της θείας της στη Λευκάδα. «Άνοιξα το κινητό της και πάνω στον πανικό μου πήρα τον Μίχο τηλέφωνο. Του λέω ποιος είσαι εσύ που μιλάς με 11χρονο, με ρωτούσε συνέχεια ποια είσαι εσύ και τότε του είπα εγώ είμαι αυτή που θα σου ανοίξω το λάκκο και μου απάντησε ότι δεν μπορείς να μου κάνεις τίποτα» είπε στην ανακρίτρια.

«Η μητέρα της αγαπούσε όλα τα παιδιά της, τα λάτρευε και δεν άφηνε κανέναν να τα πειράζει. Μετά το τηλέφωνο στο Μίχο πήρα τηλέφωνο τη μάνα της για να της τα πω κι αυτή έπαθε σοκ. Η μητέρα της δεν υπάρχει καμία περίπτωση να γνώριζε, μόλις το έμαθε πήγε αμέσως με τον πατέρα στο Αστυνομικό Τμήμα του Κολωνού να κάνουμε καταγγελία, αλλά το Αστυνομικό Τμήμα τους έδιωξε. Όταν τους έδιωξαν από το τμήμα, η μητέρα μου είπε ότι ο Μίχος είχε πολλές διασυνδέσεις και ίσως γι’ αυτό τους έδιωξαν» σημείωσε η θεια της 12χρονης.

Διαβάστε επίσης:

Σεπόλια: Ψάχνουν τον μυστηριώδη «Μιχάλη» - Τα μηνύματα στη 12χρονη

Σεπόλια - Η απολογία της μάνας: Του είχα εμπιστοσύνη

Σεπόλια: Ο Μίχος έβγαζε φωτογραφίες την 12χρονη την ώρα του βιασμού