ΕΛΛΑΔΑ

Σεπόλια: Ο Μίχος έβγαζε φωτογραφίες την 12χρονη την ώρα του βιασμού

Σεπόλια: Ο Μίχος έβγαζε φωτογραφίες την 12χρονη την ώρα του βιασμού
O 53χρονος Ηλίας Μίχος

Σεπόλια: Ανατριχίλα από τις νέες αποκαλύψεις - Ο Μίχος έβγαζε φωτογραφίες την ώρα του βιασμού της 12χρονης - Αποκαλύπτεται ημέρα με την ημέρα ο εφιάλτης που ζούσε η 12χρονη

«Τρέχουν» οι εξελίξεις στην φρικιαστική υπόθεση των Σεπολίων. Πλέον στο μικροσκόπιο των Αρχών μπαίνει και ο οίκος ανοχής που ο παιδεραστής-βιαστής Ηλίας Μίχος πήγαινε την 12χρονη προκειμένου να ικανοποιήσει τις αρρωστημένες ορέξεις του και στη συνέχεια να την παραδώσει στα χέρια των βιαστών της.

Μόλις στα 12 της χρόνια, το μικρό κοριτσάκι έχει ήδη ζήσει έναν εφιάλτη, με πρωταγωνιστές τους δήθεν ευυπόληπτους «οικογενειάρχες της διπλανής πόρτας» που σέρφαραν σε «ροζ» σελίδες αναζητώντας ανήλικα παιδάκια για να ικανοποιήσουν τις διεστραμμένες ορέξεις τους.

Τα όσα έχει πει η 12χρονη στην παιδοψυχολόγο της ΕΛΑΣ είναι σοκαριστικά. Δείτε στην συνέχεια τον διάλογο που είχε η 12χρονη με την παιδοψυχολόγο.

12χρονη: Εκεί που πάνε οι γυναίκες. Εκεί που πάνε οι γυναίκες για να… κάνουν… σεξ. Πηγαίναμε… με είχε πάει ο Ηλίας εκεί. Πέντε φορές.

Ψυχολόγος: Πώς μπαίνατε εκεί;

12χρονη: Χτύπαγε ο Ηλίας ένα κουδούνι. Μας άνοιγε ένας κύριος. Αυτός εμένα μου έλεγε ένα γεια. Πρώτα έμπαινε σε ένα δωμάτιο με τον Ηλία και όταν τελείωνα εγώ περίμενα στο δωμάτιο. Μια φορά, όταν ήμασταν μόνοι μας τον άκουσα να λέει στον Ηλία «τι κάνεις ρε, αυτή είναι μικρή, θα μπλέξουμε».

Ψυχολόγος: Κάθε φορά που πήγαινες εκεί είχες επαφές με πολλούς άνδρες;

12χρονη: Μέχρι πέντε τη φορά.

Ψυχολόγος: Σου έδιναν λεφτά;

12χρονη: Σε μένα όχι. Στον Ηλία έδιναν.

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε το Mega το 12χρονο κορίτσι πήγαινε στον οίκο ανοχής φορώντας τα παιδικά της ρούχα, ενώ φρίκη και αποτροπιασμό προκαλεί το γεγονός ότι την φωτογράφιζε με εσώρουχα που εκείνος είχε αγοράσει ενώ στη συνέχεια πουλούσε τις φωτογραφίες.

Ψυχολόγος: Στον οίκο ανοχής που πήγαινες φορούσες κάτι ιδιαίτερο;

12χρονη: Όχι, τα παιδικά μου ρούχα. Και στις φωτογραφίες που μου ζητούσε ήμουν πάντα χωρίς εσώρουχα.

Ψυχολόγος: Σου είχε ζητήσει ποτέ να φορέσεις κάτι πιο έξαλλο ας πούμε ή κάτι πιο μεγαλίστικο;

12χρονη: Ναι, μου είχε πάρει από τη λαϊκή ένα εσώρουχο και με έβγαζε φωτογραφίες με αυτό.

Αυτό το εσώρουχο –όπως είπε το κορίτσι – ο 53χρονος το κρατούσε ως λάφυρο στο μαγαζί του και μόνο εκεί το χρησιμοποιούσε. Οι αρρωστημένοι «πελάτες» του όμως ζητούσαν στις φωτογραφίες η μικρή να είναι ολόγυμνη και πλήρωναν για να τις αποκτήσουν 20-25 ευρώ.

Δείτε το βίντεο του Mega

Φωτογραφίες την ώρα του βιασμού της 12χρονης και ναρκωτικά

Την ίδια στιγμή ανατριχίλα προκαλούν τα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με την δράση του προφυλακισμένου Ηλία Μίχου.

Όπως αποκάλυψε το Mega, ο 53χρονος έχει στο κινητό του τέσσερις εικόνες με την ανήλικη την ώρα που τη βιάζει, ένα στοιχείο το οποίο οδήγησε στην ενοχή του.

Επιπλέον, όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, ο 53χρονος είχε προσπαθήσει να πασάρει ναρκωτικά στην ανήλικη.

Μια συνομιλία στα τέλη Ιουλίου αποκαλύπτει χρήση ναρκωτικών και ερωτική συνεύρεση με γυναίκα.

Πελάτισσα: Θα κάνουμε και κανένα τσιγάρο;

12χρονη: Ναι

Πελάτισσα: Θες να φέρω;

12χρονη: Ναι φέρε και για μένα να έχω

Πελάτισσα: Οκ θα σου δώσω να έχεις

12χρονη: Φέρε ένα δύο σακουλάκια

Πελάτισσα: Ό,τι θες κούκλα μου

12χρονη: Θες να φέρεις να έχουμε κοκορέτσι; Τι ώρα όμως; Αύριο

Πελάτισσα: Μια χαρά, πάμε να πάρουμε

12χρονη: Εγώ δεν πίνω

Πελάτισσα: Εσύ θες να κάνουμε μαζί;

12χρονη: Τι ώρα αύριο

Πελάτισσα: Έξι

12χρονη: Οκ

Δείτε το βίντεο του Mega

Οι 120 μαρτυρικές μέρες της 12χρονης

Ήταν αρχές Απριλίου όταν το κορίτσι μόλις ΣΤ’ δημοτικού ξεκίνησε να εργάζεται ως καθαρίστρια στο ψιλικατζίδικο του Μίχου. Μάλιστα η ίδια της η μάνα ήταν εκείνη που την πήρε από το χέρι και την οδήγησε στο -όπως αποδείχθηκε- «στόμα του λύκου».

«Όταν δούλευα, μια ημέρα, πήγαμε στην αποθήκη να φέρουμε χαρτιά και άρχισε να με χουφτώνει. Και απείλησε ότι άμα το πω, γιατί μου έδειχνε μαχαίρι και όπλα θα με σκοτώσει και θα με κάνει ρεζίλι.

Του είπα ότι δεν θέλω, όμως μια μέρα με την απειλή όπλου κάναμε. Έκτοτε, οι βιασμοί επαναλαμβάνονταν κάθε φορά που η ανήλικη πήγαινε στο κατάστημα του, με τελευταία φορά μέσα Αυγούστου.

Οι αρρωστημένες ορέξεις του όμως δεν σταμάτησαν εκεί. Δεν πέρασε πολύς καιρός μέχρι ο Ηλίας Μίχος να αρχίζει να βγάζει και λεφτά από το ανήλικο κορίτσι καθώς, το εξέδιδε μέσα σε αμάξια και οίκους ανοχής για λίγα μόνο ευρώ».

Διαβάστε επίσης:

Σεπόλια: Ποινική έρευνα για τη διαρροή δικογραφίας από την Εισαγγελία

Σεπόλια: Μια γυναίκα ανάμεσα στους 213 επίδοξους βιαστές

Σεπόλια: Οι πέντε από τους άντρες που μιλούσαν με την 12χρονη