ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Σε διπλανά κελιά η μητέρα της 12χρονης και η Ρούλα Πισπιρίγκου

Σε διπλανά κελιά η μητέρα της 12χρονης και η Ρούλα Πισπιρίγκου
Προφυλακίστηκε η μητέρα της 12χρονης από τα Σεπόλια
Eurokinissi / φωτογραφία αρχείου

Σεπόλια: Ο δικηγόρος της μητέρας, Απόστολος Λύτρας, έκανε λόγο για λάθος διάταξη σε ό,τι αφορά την προφυλάκισή της και είπε ότι θα καταθέσουν αίτημα αποφυλάκισης.

Στο ίδιο κελί στον Κορυδαλλό, που αρχικά φυλακίστηκε η Ρούλα Πισπιρίγκου, κρατείται η μητέρα της 12χρονης από τα Σεπόλια, μετά από τις τελευταίες εξελίξεις. Η ίδια κατηγορείται για μαστροπεία, ενώ εισαγγελέας και ανακρίτρια στάθηκαν στα εμβάσματα που βρέθηκαν στον λογαριασμό της και την προφυλάκισαν.

Η μητέρα πέρασε το πρώτο της βράδυ στην απομόνωση, καθώς όσοι προφυλακίζονται περνούν 7ήμερη καραντίνα για τον Covid-19 πριν μεταφερθούν σε άλλο κελί. Το κελί αυτό είναι μόλις 15 μέτρα από το κελί που βρίσκεται η Ρούλα Πισπιρίγκου.

Ο δικηγόρος της, Απόστολος Λύτρας, μιλώντας στην εκπομπή «Super Katerina», ανέφερε ότι η μητέρα της 12χρονης συνεργάστηκε με τις αρχές για να ξεσκεπάσουν τον 53χρονο Μίχο και εκείνη ήταν που παρέδωσε το κινητό της ανήλικης στην αστυνομία, ενώ είπε ότι έχει και το όνομα της αξιωματικού με την οποία συνεργάστηκε η μητέρα. Ο ίδιος, μάλιστα, έκανε λόγο για λάθος διάταξη σε ό,τι αφορά την προφυλάκισή της και είπε ότι θα καταθέσουν αίτημα αποφυλάκισης.

Από την πλευρά της αστυνομίας, ο Σταύρος Μπαλάσκας, ξεκαθάρισε ότι ουδέποτε υπήρξε οποιαδήποτε συνεργασία των αστυνομικών αρχών με τη μητέρα του θύματος.

Διαβάστε ακόμα:

Αντωνοπούλου: Δεύτερη κακοποίηση της 12χρονης λόγω δημοσιότητας

Σεπόλια: Στην Ευελπίδων οι συλληφθέντες για τον βιασμό της 12χρονης

Σεπόλια: Γνωστή χορεύτρια «ψάρεψε» τη 12χρονη για τον άντρα της