ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Σεπόλια: «Βροχή» τα εμβάσματα στον λογαριασμό της μητέρας της 12χρονης

Σεπόλια: «Βροχή» τα εμβάσματα στον λογαριασμό της μητέρας της 12χρονης
Εμβάσματα στον λογαριασμό της μητέρας της 12χρονης
Eurokinissi / φωτογραφία αρχείου

Στο στόχαστρο των αρχών τα εμβάσματα στον λογαριασμό της μητέρας της 12χρονης. Εξετάζεται αν ο 53χρονος πωλούσε στο διαδίκτυο φωτογραφίες και βίντεο του παιδιού.

Στο «μικροσκόπιο» των Αρχών βρίσκονται τα αποδεικτικά τραπεζικών εμβασμάτων, τα οποία εντοπίστηκαν στο κινητό της 12χρονης και τα οποία στάθηκαν ο βασικός λόγος σύλληψης της μητέρας της.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του MEGA, ο Ηλίας Μίχος, φέρεται ότι είχε στην διάθεσή του ανάρμοστες φωτογραφίες και βίντεο του παιδιού, τα οποία χρησιμοποιούσε ως «δόλωμα» για να «ψαρεύει» εν δυνάμει παιδεραστές. Συγκεκριμένα, κατηγορείται για κατοχή και διανομή παιδικού πορνογραφικού υλικού μέσω διαδικτύου το οποίο προώθησε μέσω εφαρμογών και πλατφόρμας γνωριμιών σε άγνωστο αριθμό ανδρών, παριστάνοντας την 12χρονη.

Στην ύπαρξη αυτών των φωτογραφιών και βίντεο, αναφέρθηκε, από την πρώτη στιγμή, στους αστυνομικούς και το κοριτσάκι, λέγοντάς του ότι του τα έστελνε, ακολουθώντας μάλιστα, τις οδηγίες του. «Στα μηνύματα που αντάλλασσα με τον Ηλία, μου ζητούσε να του στέλνω βίντεο και φωτογραφίες, όπου μου έλεγε τι να κάνω και πώς να είμαι» κατέθεσε η 12χρονη.

Τους εκβιασμούς από τον Μίχο είχε εκμυστηρευτεί η 12χρονη στη μητέρα της. «Η κόρη μου μου είπε ότι ο Μίχος την εκβίαζε ότι εάν δεν έκανε ότι της ζητούσε, θα διέρρεε τα βίντεο και τις φωτογραφίες που του είχε στείλει εκείνη. Επίσης, η κόρη μου, μου αποκάλυψε ότι ο Μίχος είχε κάμερες σε όλο το μαγαζί του, οι οποίες συνδέονται με το κινητό του. Όταν πήγαιναν κάτω στην αποθήκη, ο Ηλίας ειδοποιούσε τον υπάλληλό του αν ερχόταν κάποιος στο μαγαζί να τον ειδοποιήσει. Ο Μίχος όποτε έβλεπε τον υπάλληλό του να κατεβαίνει, σταματούσε ό,τι έκανε στην κόρη μου» ανέφερε η μητέρα της ανήλικης.

Οι αστυνομικοί έχουν στα χέρια τους όλα όσα έχουν καταγράψει οι κάμερες στο μαγαζί του 53χρονου ενώ εξετάζεται το ενδεχόμενο να υπήρχαν κάμερες και σε δεύτερο, διαφορετικό χώρο όπου άνδρες βίαζαν το παιδί.

Τα ύποπτα εμβάσματα

Καταθέσεις με μικροποσά, στον λογαριασμό της μητέρας της, του οποίου κάρτα αναλήψεων και pin, φέρεται να είχε στην κατοχή του ο Ηλίας Μίχος, έχουν βρει οι αρχές που εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο τα ποσά αυτά να προέρχονται από την πώληση των φωτογραφιών και των βίντεο με το παιδί σε τρίτους.

Τρία εμβάσματα έχουν δικαιούχο την μητέρα της 12χρονης και κοινό αποστολέα των χρημάτων, τον Γ.Κ. Στην πρώτη με ποσό 25 ευρώ, στην δεύτερη 20 και στην τρίτη ξανά 25 ευρώ.

Ο λεγόμενος Μιχάλης φέρεται να είχε και εκείνος φωτογραφίες και βίντεο του παιδιού, εν αγνοία της. «Ο Μιχάλης έχει κι αυτός δικά μου βίντεο και φωτογραφίες. Του τα έστειλε ο Ηλίας, κάνοντας ότι είμαι εγώ, στέλνοντάς τα από τον δικό μου προφίλ» κατέθεσε η 12χρονη.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του MEGA, στα αντίγραφα των εμβασμάτων που βρέθηκαν στο κινητό του παιδιού υπάρχει ένα των 50 ευρώ με αποστολέα κάποιον Κ.Δ. του οποίου επίσης το όνομα αναγράφεται ολογράφως αλλά δεν έχει, μέχρι στιγμής, αποκαλυφθεί ο ρόλος του στην υπόθεση και μία ακόμη κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό της μητέρας, μέσω τραπεζικής εφαρμογής αυτή τη φορά, με παραλήπτη όμως, το 12χρονο κορίτσι, όπως το όνομά της παρουσιάζεται στα διαδικτυακά της προφίλ.

Σύμφωνα, δε με το βαρύτατο κατηγορητήριο της μητέρας, ένας ακόμη άνδρας, ο Α.Λ. ο οποίος έχει συλληφθεί και προφυλακιστεί, φέρεται να έχει καταθέσει και εκείνος χρήματα στον λογαριασμό της, αφότου βίασε το κοριτσάκι.

Η μητέρα της 12χρονης αρνείται ότι γνωρίζει τους καταθέτες αυτών των ποσών στον τραπεζικό της λογαριασμό και ισχυρίζεται ότι αγνοεί την ύπαρξη των εμβασμάτων, τα οποία ωστόσο, έπαιξαν σημαντικότατο ρόλο στην απόφαση εισαγγελέα και ανακριτή να την προφυλακίσουν.

Διαβάστε ακόμα:

Σβουρδάκου στο Newsbomb: Όσο πιο μικρή η ηλικία τόσο μεγαλύτερα έσοδα

Σεπόλια: Έρχονται δέκα νέα εντάλματα για τους βιασμούς της 12χρονης

Σεπόλια: Αίτηση αποφυλάκισης καταθέτει η υπεράσπιση της μητέρας