ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Σεπόλια: Πώς η 12χρονη «έδωσε» τους τρεις κατηγορούμενους

Σεπόλια: Πώς η 12χρονη «έδωσε» τους τρεις κατηγορούμενους
Αναγνώρισε τους τρεις νέους κατηγορούμενους η 12χρονη
Glomex

Οι τρεις προφυλακισμένοι άντρες αρνούνται τους βιασμούς. Η 12χρονη περιέγραψε με λεπτομέρεια τις συναντήσεις μαζί τους.

Αναγνώρισε η 12χρονη από τα Σεπόλια και τους τρεις νέους προφυλακισθέντες, λέγοντας πως όχι μόνο τους συνάντησε αλλά ασέλγησαν στο κορμάκι της.

«Τον αναγνωρίζω. Έχουμε βρεθεί ερωτικά δύο – τρεις φορές. Θυμάμαι το μικρό του όνομα και ότι είχε μαύρη BMW. O Ηλίας τον είχε βρει μέσω της εφαρμογής και μετά μιλούσαμε μέσω viber», είπε η 12χρονη.

Από την άλλη πλευρά, οι τρεις προφυλακισμένοι άντρες αρνούνται τους βιασμούς ενώ ο 34χρονος ισχυρίζεται πως τη συνάντησε δύο φορές αλλά λόγω προβλημάτων υγείας δεν μπορούσε να κάνει κάτι.

«Την πρώτη φορά που την συνάντησα στα Σεπόλια αντίκρισα μια νεαρή γυναίκα, περιποιημένη, βαμμένη, που στα μάτια μου φαινόταν μεγαλύτερη από 17 ετών. Αμέσως μου ζήτησε το ποσό των 60 ευρώ για να το δώσει στην μητέρα της, στην οποία και το παρέδωσε. Λόγω των σοβαρών προβλημάτων υγείας, αυτοβούλως ανεχώρησα από τη συνάντηση χωρίς καμία σεξουαλική επαφή», είπε.

Ο 33χρονος ιδιωτικός υπάλληλος συνελήφθη, όταν η μικρή βλέποντας τη φωτογραφία του, είπε: «Είναι ο (…) και έχει ένα Ford γκρι παλιό. Έχουμε βρεθεί ερωτικά μέσα στο αμάξι του περισσότερες από μια φορές. Κι εκείνος μου έδινε γύρω στα 50 ευρώ τη φορά».

Ο ίδιος παραδέχτηκε πως μια φορά συνάντησε την ανήλικη αλλά ούτε εκείνος την κακοποίησε σεξουαλικά. «Όταν ήρθε στο αμάξι ήταν βαμμένη και φαινόταν για 17 ετών. Της είπα να πάμε σε ξενοδοχείο αλλά μου είπε όχι. Μου είπε να της δώσω 70 ευρώ να τα πάει στη μητέρα της και θα γυρνούσε πίσω. Δεν γύρισε κι εγώ μετά από λίγο έφυγα».

Όσο για τον 36χρονο, η ανήλικη είπε: «Μια φορά συναντήθηκα με τον (…). Δεν ξανασυναντηθήκαμε γιατί εγώ δεν ήθελα. Εκείνος εμφανίστηκε και πάλι μέσα από την εφαρμογή. Θυμάμαι ότι έχει μια γκρι BMW. Και ναι αναγνωρίζω πως αυτή η BMW στη φωτογραφία είναι το αυτοκίνητό του».

Ο 36χρονος αρνείται και τις συναντήσεις ακόμα και τις συνομιλίες μέσω viber. «Την γνώρισα μέσω Blindchat, μου είπε ήταν 17 στα 18. Μου έστειλε φωτογραφία αλλά της είπα ότι φαίνεται μικρότερη από αυτό που μου είχε πει». Ο ίδιος υποστηρίζει πως δεν συνέχισε τη συνομιλία. «Δεν της έστελνα μηνύματα και δεν έχουμε ανταλλάξει ποτέ τηλέφωνα».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του MEGA, από τα μηνύματα φαίνεται πως όχι μόνο είχαν ανταλλάξει τηλέφωνα αλλά μέσω μηνυμάτων κανόνιζαν και τη συνάντηση. Για τις συναντήσεις όμως, σύμφωνα με το MEGA, δεν μιλούσε η 12χρονη αλλά ο Ηλίας Μίχος.

12χρονη: Στις 17:00 στα Σεπόλια με το αμάξι.

36χρονος: Και θα πάμε αλλού;

12χρονη: Σε ένα σημείο που δεν έχει κόσμο.

Και οι τρεις κατηγορούμενοι κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενοι.

Σχετικές ειδήσεις