ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Σεπόλια: Κάθε φορά δίνει νέα στοιχεία η 12χρονη, λέει η ψυχολόγος της

Σεπόλια: Κάθε φορά δίνει νέα στοιχεία η 12χρονη, λέει η ψυχολόγος της
Παιδί που έχει κακοποιηθεί
Pixabay

Η παιδοψυχολόγος που έχει αναλάβει την 12χρονη από τα Σεπόλια κάνει λόγο για ένα παιδί που έχει αποφασίσει να συνεργαστεί. 

Νέα στοιχεία αποκαλύπτονται καθημερινά σχετικά με τον εφιάλτη των βιασμών της 12χρονης από τα Σεπόλια. Σύμφωνα με πληροφορίες, πολύτιμη είναι η βοήθεια των παιδοψυχολόγων, καθώς εκείνοι έρχονται σε επαφή με την ανήλικη.

Η 12χρονη είναι πολύ επιβαρυμένη ψυχολογικά, καθώς χρειάζεται να ξαναβιώνει τον εφιάλτη που ζούσε μέσα από τις καταθέσεις της. Η Κωνσταντίνα Κωστάκου είναι η ψυχολόγος της ΕΛ.ΑΣ που έχει αναλάβει το κορίτσι και μιλώντας στο MEGA είπε χαρακτηριστικά ότι «κάθε φορά που καταθέτει το παιδί έχει να δώσει και κάτι καινούργιο στην εν εξελίξει έρευνα που διεξάγεται».

«Προσπαθούμε το παιδί να μην καταρρεύσει, να ανασύρει μνήμες ή να καταθέσει πληροφορίες. Καλούμε ένα παιδί που σε μεγάλο βαθμό έχει αποφασίσει να συνεργαστεί. Χέρι – χέρι στήνουμε μία πληροφορία, πάμε σε μία πορεία», αναφέρει η ψυχολόγος.

Αναφερόμενη στη 12χρονη, η Κωνσταντίνα Κωστάκου αναφέρει πως «είναι ένα παιδί που ξέρει τι έχει συμβεί. Αυτά τα τραυματικά γεγονότα στη ζωή του. Είναι ένα παιδί που έχει εξαιρετική σχέση με εμάς. Προσπαθούμε να διατηρήσουμε αυτή τη σχέση. Δεν θέλω να κλονίσω αυτή την εμπιστοσύνη. Μένουμε σε αυτό που εκείνο (σ.σ. δηλ. το παιδί) αντέχει και επιθυμεί».

Διαβάστε ακόμα:

Σεπόλια: Ο Μίχος μετέδιδε σε live streaming τους βιασμούς της 12χρονης

Σεπόλια: Εστειλε πορνογραφικό υλικό ο αστυνομικός στη 12χρονη

Σεπόλια: Εξοργίζει ο 42χρονος παιδοβιαστής – «Εκείνη με προκαλούσε»