ΕΛΛΑΔΑ

Σεπόλια: Εστειλε πορνογραφικό υλικό ο αστυνομικός στη 12χρονη

Σεπόλια: Εστειλε πορνογραφικό υλικό ο αστυνομικός στη 12χρονη
Η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής.
Intime News

Νέα στοιχεία για τον αστυνομικό που φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση της 12χρονης από τα Σεπόλια έρχονται στο φως της δημοσιότητας. 

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση των βιασμών και της σεξουαλικής κακοποίησης της 12χρονης από τα Σεπόλια. Σύμφωνα με το MEGA, ο αστυνομικός που φαίνεται να εμπλέκεται στην υπόθεση της 12χρονης «υπηρετούσε σε μία Υπηρεσία της ΓΑΔΑ που κατεύθηνε τις αστυνομικές δυνάμεις, ήταν συνδικαλιστής στην Ελληνική Αστυνομία, όπου και αποχώρησε και παλαιότερα ήταν στην φρουρά σημαντικού πολιτειακού προσώπου».

Σύμφωνα με τα νεότερα στοιχεία, μέσω διαλόγου της 12χρονης με τον αστυνομικό, φαίνεται να αναφέρθηκε ότι είναι ανήλικη και υπάρχουν πληροφορίες ανταλλαγής πορνογραφικού υλικού. Οι αποκαλύψεις όμως για την φρίκη που βίωνε η 12χρονη δεν σταματούν εκεί.

Εξοργίζει ο Σοφιανίδης: «Εκείνη με προκαλούσε»

Εξελίξεις αναμένεται να δρομολογήσει η νέα κατάθεση που έδωσε η 12χρονη από τα Σεπόλια στους παιδοψυχολόγους της ΕΛ.ΑΣ., καθώς ήρθαν στο φως νέα συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση.

Η 4η κατάθεση που έδωσε το παιδί, αναμένεται να φέρει νέα εντάλματα, για 10 μιλούσαν οι πληροφορίες και να «κλειδώσει» μια σειρά από συλλήψεις. Η αστυνομία έχει ήδη έτοιμα 10 εντάλματα.

Θα γίνει μια προσπάθεια να αποσαφηνιστεί ο ρόλος και η συμμετοχή του καθένα ξεχωριστά, με τους αστυνομικούς να επαναλαμβάνουν ότι όλοι όσοι εμπλέκονται στην υπόθεση φρίκης θα οδηγηθούν ενώπιον της δικαιοσύνης.

Νεότερα στοιχεία που έχουν έρθει στο φως προκαλούν οργή. Συγκεκριμένα, ο 42χρονος παιδοβιαστής Γιάννης Σοφιανίδης, ισχυρίστηκε πως η 12χρονη ήταν εκείνη που τον προκαλούσε και πως τον πίεζε να βρεθούν.

«Μία ημέρα με πήρε τηλέφωνο από ένα ψιλικατζίδικο και μου είπε να συναντηθούμε και μόλις της είπα «δεν θέλω» και να σταματήσει, με εκβίασε και μου είπε ότι θα πάει στην Αστυνομία γιατί είναι ανήλικη», φέρεται να είπε ο 42χρονος, σύμφωνα με ρεπορτάζ του MEGA.

Από τον Απρίλιο έως τον Αύγουστο του 2022, συνευρέθηκε ερωτικά περισσότερες από μία φορές με την ανήλικη, της οποίας την ηλικία γνώριζε όπως και ότι ήταν θύμα εμπορίας ανθρώπων, ήτοι την παρέδιδε σε εκείνον ο Ηλίας Μίχος, αναφέρεται στο κατηγορητήριο.

Στην απολογία του ο Γιάννης Σοφιανίδης επιμένει πως δεν γνωρίζει τον Μίχο και πως τα χρήματα που έδινε κάθε φορά στη 12χρονη τα έπαιρνε η μητέρα της.

«Συναντηθήκαμε στο μετρό στα Σεπόλια και εκεί μου είπε να της δώσω τα 50 ευρώ, να τα πάει πρώτα στη μαμά της και να γυρίσει πίσω. Μόλις γύρισε την ρώτησα τι είπες στην μάνα σου για τα χρήματα και μου λέει «είπα ότι φροντίζω μια θεία». Μου είχε πει ότι έχει ανάγκη τα χρήματα γιατί τα είχε πάρει κρυφά από την μητέρα της και έπρεπε να της τα επιστρέψει», είπε ο 42χρονος.

«Την μπλόκαρα αλλά με έβρισκε»

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του MEGA, μετά τον πρώτο βιασμό, ο Γιάννης Σοφιανίδης ισχυρίζεται πως μπλόκαρε τον αριθμό της. Εκείνη όμως τον κάλεσε από ένα σταθερό και έτσι αποφάσισε να προχωρήσει και στη δεύτερη πράξη της φρίκης.

«Μετά ξεμπλόκαρα το κινητό για να την πάρω τηλέφωνο, την συναντάω πάλι της δίνω πάλι 50 ευρώ και μου είπε ότι θα πήγαινε να δώσει τα χρήματα στην μάνα της και θα έρθει. Όπως και έκανε», ανέφερε ο Γιάννης Σοφιανίδης.

Ο 42χρονος είπε πως και μετά τον δεύτερο βιασμό την ξαναμπλόκαρε. Ωστόσο την συνάντησε ξανά μετά από λίγο καιρό.

«Μετά από αυτό την μπλόκαρα και στα δύο νούμερα που είχα στο σταθερό και στο δικό της. Μετά από κάποιο καιρό περίπου στον Αύγουστο, με πήρε τηλέφωνο από ένα άλλο κινητό και μου είπε ότι θέλει να βρεθούμε. Πήγα εκεί που βρισκόμασταν, δεν τη βρήκα και μετά την πήρα τηλέφωνο και μου είπε να πάω πιο κάτω και την βρήκα με κάποιον άλλον. Μου ζήτησε 30 ευρώ, της τα έδωσα και μετά δεν γύρισε», υποστήριξε ο Σοφιανίδης.

Είχε μιλήσει στη 12χρονη για τα παιδιά του

Είναι σοκαριστικό πως ο 42χρονος άνδρας χωρίς καμία ενοχή είχε πει στη 12χρονη πως μία από τις 3 κόρες του έχει την ίδια ηλικία με εκείνην.

«Θυμάμαι ότι ερχόταν με το μαύρο αμάξι του ή με το φορτηγάκι της δουλειάς του. Έχει τρεις κόρες, μία μάλιστα πρέπει να είναι κοντά στην ηλικία μου. Με αυτόν τον άντρα έχω συναντηθεί τις περισσότερες φορές από όλους τους άλλους. Είναι και ο τελευταίος άνδρας με τον οποίο πήγα», αναφέρει η 12χρονη.

Ο τελευταίος βιασμός τελέστηκε λίγο πριν φύγει η μικρή για Λευκάδα με το ραντεβού μάλιστα παρ’ ολίγον να κλειστεί μπροστά στην σύζυγο και το παιδί του.

«Ενώ ήμουν με τη γυναίκα και με την μεγαλύτερη κόρη μου στο αυτοκίνητο και γυρνάγαμε από σουβλάκια, χτύπησε το τηλέφωνο και ήταν πάλι αυτή και μου είπε να βρεθούμε. Εγώ κάπως τα μπάλωσα εκείνη την στιγμή μπροστά στη γυναίκα μου και την επόμενη ημέρα την πήρα τηλέφωνο και βρεθήκαμε άλλη μια φορά. Της έδωσα πάλι 50 ευρώ, τα οποία έδωσε στην μητέρα της και κάναμε τα ίδια. Μετά την μπλόκαρα στο κινητό και δεν την ξαναείδα» είπε χωρίς ντροπή ο 42χρονος.

Ο Γιάννης Σοφιανίδης εκτός από τις σεξουαλικές πράξεις παραδέχτηκε πως είχε λάβει από την 12χρονη και γυμνές φωτογραφίες της.

Σχετικές ειδήσεις