ΕΛΛΑΔΑ

Σεπόλια: Νέα κατάθεση της 12χρονης - Έρχονται εντάλματα σύλληψης

Σεπόλια
Η Αστυνομία έχει στο στόχαστρο οκτώ άτομα
Intime News

Η 12χρονη από τα Σεπόλια αναμένεται να κληθεί να αναγνωρίσει άτομα που έχει ταυτοποίησει η Αστυνομία από την εφαρμογή γνωριμιών, ώστε να εκδοθούν νέα εντάλματα σύλληψης

Για νέα κατάθεση αναμένεται να κληθεί σήμερα η 12χρονη από τα Σεπόλια, παρουσία παιδοψυχολόγου. Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. θα δείξουν φωτογραφίες στην ανήλικη, ενώ θα της ζητήσουν να περιγράψει τους βιαστές της προκειμένου να εκδοθούν εντάλματα σε όσους έχουν μέχρι στιγμής ταυτοποιηθεί.

Η Αστυνομία έχει στο στόχαστρο οκτώ άτομα, τρεις εκ των οποίων ανήκουν στην ομάδα των ανθρώπων που εμφανίστηκαν αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ, και είπαν ότι είχαν μεν επικοινωνία μέσω της πλατφόρμας γνωριμιών ωστόσο δεν ήθελαν ποτέ σε επαφή με το κορίτσι.

Κάποια στοιχεία όμως τους δείχνουν να κλείνουν «ραντεβού» για πάνω από μία φορές. Αυτό, θα διευκρινιστεί όταν το κορίτσι θα κληθεί να αναγνωρίσει τα άτομα μέσω φωτογραφίες ταυτότητας, αλλά και από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, που χρησιμοποιούν αυτοί οι άνθρωποι.

Η διαδικασία της αναγνώρισης προετοιμάζεται εδώ και καιρό από τις αρχές, καθώς θεωρείται κρίσιμη, προκειμένου να συλληφθεί κάποιος για κακουργήματα.

Οι Αρχές αναζητούν μάλιστα και έναν δεύτερο οίκο ανοχής γιατί υπάρχουν στοιχεία σύμφωνα με τα οποία ο 53χρονος κατηγορούμενος μετέφερε την 12χρονη και εκεί.

Σχετικές ειδήσεις:

Σεπόλια: Ο κύκλος των πέντε βιαστών και τα τρία «ψέματα» στη ΓΑΔΑ

Σεπόλια: Πώς ο Μίχος «πάσαρε» τη 12χρονη σε φίλους του - Νέα μηνύματα

Σεπόλια: «Βροχή» τα εμβάσματα στον λογαριασμό της μητέρας της 12χρονης