ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Σεπόλια: Πώς ο Μίχος «πάσαρε» τη 12χρονη σε φίλους του - Νέα μηνύματα

Σεπόλια: Πώς ο Μίχος «πάσαρε» τη 12χρονη σε φίλους του - Νέα μηνύματα
Νέες αποκαλύψεις για τη δράση του Μίχου
Glomex

Συνεχείς είναι οι αποκαλύψεις για τον Ηλία Μίχο, που κατηγορείται και για διανομή παιδικού πορνογραφικού υλικού, ενώ οι Αρχές ξεψαχνίζουν το κινητό του και τις ατζέντες του για να βρουν και άλλους παιδόφιλους. Τα νέα μηνύματα με ηθοποιό και οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ.

Νέα στοιχεία για τη δράση του 53χρονου Ηλία Μίχου, μαστροπού και βιαστή της 12χρονης από τα Σεπόλια, έρχονται στη δημοσιότητα και προκαλούν αποτροπιασμό. Ο 53χρονος κατηγορείται και για διανομή παιδικού πορνογραφικού υλικού, με τις αρχές να ξεψαχνίζουν το κινητό του και τις ατζέντες του.

Ο Μίχος είχε στην διάθεσή του περισσότερες από τέσσερις φωτογραφίες και περισσότερα από έξι βίντεο της 12χρονης. Ωστόσο, βάσει και πάλι της κατάθεσης του ανήλικου κοριτσιού, φέρεται να υπάρχει και άλλο άτομο που κατέχει οπτικοακουστικό υλικό με την ίδια.

Οι αστυνομικοί ερευνούν αν ο Ηλίας Μίχος πωλούσε βίντεο και φωτογραφίες της 12χρονης σε παιδόφιλους.

Μίχος: «Πάσαρε» τη 12χρονη σε οικογενειακούς φίλους

Ο βασικός κατηγορούμενος στην φρικιαστική υπόθεση φέρεται να «πάσαρε» το ανήλικο κορίτσι ακόμη και σε φίλους της οικογένειας της 12χρονης. Ένας από αυτούς μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και αποκάλυψε όλα όσα του είχε πει ο κατηγορούμενος.

Μάλιστα, όπως είπε ο φίλος της οικογένειας της 12χρονης, δεν πίστευε στα μάτια του όταν είδε στο κινητό του ανήθικες προτάσεις από προφίλ με τη φωτογραφία της μικρής στο viber.

«Είναι ένα παιδί και δεν φαντάζεστε πόσο μου έχει στοιχίσει όλο αυτό»
Ο ίδιος συνήθιζε να δίνει χαρτζιλίκι στο κορίτσι και στα αδέλφια του. Ο Μίχος το γνώριζε αυτό και τον προσέγγισε χωρίς φραγμούς, προκειμένου να κερδίσει χρήματα από την εκμετάλλευση ενός 12χρονου παιδιού. Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ο άνδρας αποκάλυψε τα μηνύματα που του έστελνε ο Ηλίας Μίχος μέσω του προφίλ της 12χρονης:

«Με τη μικρή ήμασταν κάθε μέρα μαζί και κάποια στιγμή μου έστειλε και κάποια μηνύματα. Υπήρχαν κάποια υπονοούμενα. Πιστεύω ότι μπορεί να ήταν ο Μίχος, αλλά χρήματα δε μου ζήτησε ποτέ. Δύο ώρες διήρκησε αυτή η συνομιλία. Προσπάθησα να καταλάβω τι συμβαίνει. Δηλαδή έκανα και κάποιες ερωτήσεις, υποτίθεται στη μικρή. Μου φάνηκαν κάποια πράγματα ύποπτα, γιατί κάποιες προτάσεις ήταν ανορθόγραφες, μισές και κάποιες προτάσεις ήταν σαν κομήτης», δήλωσε χαρακτηριστικά ο άνδρας.
Προσέγγιζε ανθρώπους τέτοιους ο Μίχος… Μου άφησε κάποια υπονοούμενα, τα οποία όμως τα έκοψα, λέγοντας ότι δεν θέλω να ξανακούσω για τέτοια πράγματα. Το κοριτσάκι που λέμε είναι… ένα παιδί και δεν φαντάζεστε πόσο μου έχει στοιχίσει όλο αυτό».

Στο μεταξύ, πέρα από την 12χρονη φαίνεται πως είχε βάλει στο μάτι και άλλη νεαρή κοπέλα. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Alpha, στο στόχαστρο του 53χρονου είχε μπει και μια νεαρή ηθοποιός, για την οποία έστελνε χυδαία μηνύματα σε φίλους του.

Η κοπέλα είχε εργαστεί για λίγο στο μαγαζί του Μίχου και κατά τη διάρκεια της συνεργασίας τους την τράβηξε κάποιες φωτογραφίες. Στο τέλος του μήνα ο 53χρονος έστειλε σε έναν φίλο του περίπου δέκα από αυτές τις φωτογραφίες.

Φίλος 53χρονου: Καλημέρα και καλές εργασίες!

53χρονος: Είναι θέμα το κορίτσι. Θέμα… Με ρωτάει συνέχεια «τι έκανα χθες, πού πήγα…». Μια φορά που άκουσε ότι θέλω να πάω κάπου με ρωτάει «τι είναι εκεί;». Μου λέει «είμαι μπακουράκι». Της λέω «άσε ρε που είσαι μπακουράκι». «Ποιο μπακούρι από εμένα δεν υπάρχει» μου λέει. Ότι είναι μόνη της, δηλαδή. Άσε ρε, με έχει (…).

Φίλος 53χρονου: Χα… χα… χα… Θα περάσω μέσα στην εβδομάδα να σας δω από κοντά.

Αργά το βράδυ της ίδιας μέρας έστειλε τις ίδιες φωτογραφίες σε άλλον φίλο του.

30.11.2021 – 2ος φίλος:

Φίλος 53χρονου: Φίλε, ωραίο στυλ για το μαγαζί σου η κοπελιά! Θα περάσω αύριο από εκεί να πάρω κάτι που χρειάζομαι. Καλό βράδυ, Ηλία μου!

53χρονος: Καλό βράδυ, φίλε μου!

Την επόμενη μέρα ο Ηλίας Μίχος στέλνει τις ίδιες φωτογραφίες σε τρίτο φίλο του. Αυτός του απαντά:

1.12.2021 – 3ος φίλος:

Φίλος 53χρονου: Καλό!

Στη συνέχεια του στέλνει και γραπτό μήνυμα.

53χρονος: Είναι θέμα… Δεν ξέρω πώς να το χειριστώ… Δεν θέλει… πέσιμο, αλλά μέχρι να γίνει κάτι φοβάμαι ότι μπορεί να βρει κάποιον άλλον στο ίντερνετ και εγώ θα μείνω (…).

Σε επόμενο μήνυμά του στον ίδιο άνθρωπο ο 53χρονος γίνεται ακόμα πιο επεξηγηματικός.

Φίλε μου, καλημέρα. Θα στα πω στα γρήγορα, γιατί έχεις δουλειά. Είναι ηθοποιός. Της την έπεσε ο 65χρονος σκηνοθέτης σε μια παράσταση που ξεκίνησε να δουλεύει και παραιτήθηκε. Αυτά έγιναν πριν 15 μέρες. Είδε μια αγγελία που είχα εγώ, μιλήσαμε και ήρθε από εδώ και ξεκίνησε τη δουλειά στο μαγαζί. Δεν γουστάρει καθόλου το…πέσιμο. Μου είπε «και εσύ θα μου την πέσεις». Γουστάρει πάρα πολύ. Με ρωτάει συνέχεια «πού πήγα, τι έκανα», αλλά δεν της αρέσει το πέσιμο και φοβάμαι μήπως μέχρι να γίνει η φάση βρει κανέναν άλλον και μείνω (…).

1.12.2022

Φίλος 53χρονου: Καλή! Μπαράκι, ποτό και θα την φτιάξεις, θα την … ρίξεις. Χαλαρά…

53χρονος: Καλέ μου φίλε, αυτό σκέφτηκα και εγώ. Την Παρασκευή θα πάμε κάπου, να δούμε κάτι αντίκες και μετά θα πάμε για φαγητό. Πίνει ποτάκι, το γουστάρει πολύ. Αυτό κοιτάω και εγώ, αυτό θα περιμένω. Αλλά, κοίταξε… Βλέπω ότι ασχολείται και με το Tinder από προχθές. Ξέρεις, από εκεί βρίσκεις άντρες, γυναίκες και τέτοια. Μην μου εμφανίσει κανέναν άντρα φοβάμαι και μείνω (….). Αυτό φοβάμαι.

53χρονος: Πάντως είναι ειλικρινές κοριτσάκι, το έχω τσεκάρει. Πήγαμε να πάρουμε μια μπλούζα που ήθελα και μου λέει η πωλήτρια «κύριε, σας πάει πάρα πολύ». Λέω «μπορώ να την πλύνω σήμερα και να τη φορέσω αύριο το πρωί, που έχω ένα ραντεβού;». Και με… έφαγε. Δέκα φορές με ρώτησε «πού θα πας αύριο και θέλεις να βάλεις την μπλούζα;». Στο λόγο μου… Αλλά αν από το Tinder βρει κανέναν άλλον θα (…).

Τι λέει η κοπέλα για τον Μίχο

Μιλώντας στον Alpha, η 28χρονη είπε ότι «ισχύουν όλα αυτά. Πράγματι, είχα δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση από σκηνοθέτη και αντέδρασα φεύγοντας. Το ίδιο θα έκανα σε κάθε περίπτωση. Του το είχα πει και από αυτόν δεν δέχτηκα τέτοιου είδους παρενόχληση. Εκτός από ένα συνηθισμένο… «πέσιμο».»

Για τις φωτογραφίες που είχε μαζί της είπε: «Αυτά δεν τα ήξερα. Βγάλαμε κάποιες φωτογραφίες στο μαγαζί, δίπλα σε κάποιες αντίκες. Οι άνθρωποι είναι περίεργοι, έχω πέσει από τα σύννεφα. Είμαι σοκαρισμένη. Μου φαινόταν ένας συνηθισμένος άνθρωπος.»

Όσο για τη 12χρονη, η νεαρή ηθοποιός είπε ότι δεν τη γνώρισε. «Δεν ξέρω ποια ήταν η 12χρονη. Στο διάστημα που εργάστηκα γι’ αυτόν δεν υπήρχε ανήλικη να μπαινοβγαίνει στο κατάστημα. Μετά από όλα όσα έχουν αποκαλυφθεί, θέλω να διαγράψω από το μυαλό μου ότι στη ζωή μου γνώρισα αυτόν τον άνθρωπο.»

Σχετικές ειδήσεις