ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Σεπόλια: Τα απειλητικά μηνύματα του 40χρονου «αστυνομικού» στη 12χρονη

Σεπόλια: Τα απειλητικά μηνύματα του 40χρονου «αστυνομικού» στη 12χρονη
Υπόθεση 12χρονης από Σεπόλια
Glomex

Στο φως έρχονται συνεχώς νέες συνομιλίες και μηνύματα, ανάμεσα στα οποία και αυτά του φερόμενου ως αστυνομικού. Τι δήλωσε ο ίδιος για τα μηνύματα που αντάλλαξε με τη 12χρονη από τα Σεπόλια.

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης από τα Σεπόλια, καθώς ξετυλίγεται το κουβάρι με όσους είχαν συνομιλήσει με το ανήλικο κορίτσι.

Οι αρχές συνεχίζουν την έρευνα προκειμένου να βρουν όσους εμπλέκονται στην υπόθεση, ενώ το κορίτσι βρίσκεται σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση καθώς θυμάται τον εφιάλτη που ζούσε και καταθέτει σχετικά.

Στο φως έρχονται συνεχώς νέες συνομιλίες και μηνύματα, ανάμεσα στα οποία και αυτά του φερόμενου ως αστυνομικού. Ο 40χρονος που εμφανιζόταν ως αστυνομικός και απειλούσε την 12χρονη φέρεται πως την εκβίαζε προκειμένου να συνευρεθούν, ωστόσο ο ίδιο δίνει μια άλλη εκδοχή για το τι συνέβη.

Μιλώντας στο MEGA, είπε αρχικά: «Μου έχει στείλει πάρα πολλά μηνύματα με πάρα πολλά προφίλ. Από αρχές Ιουλίου, μέχρι τέλη Αυγούστου, τουλάχιστον 2 μήνες. Άλλες φορές έλεγε 16 – 17, άλλες φορές έλεγε 17 – 18. Έστελνε φωτογραφίες μιας κοπέλας που έλεγες… Από τις φωτογραφίες την έλεγες ότι ήταν τουλάχιστον 16. Φαινόταν μικρή αλλά δεν έδειχνε για 12. Να βρεθούμε έξω σε αμάξι και να κάνουμε ό,τι θέλεις.»

«Η τιμή ήταν από 50 μέχρι 150. Θυμάμαι σε μία ημέρα, μου ήρθαν 6 – 7 μηνύματα από το ίδιο άτομο και μιλάμε τρελάθηκα. Εκεί τα πήρα στο κρανίο. Από τα νεύρα μου άρχισα να κάνω copy paste ένα μήνυμα, του στυλ ‘αν δεν σταματήσεις, θα πάω στην οικογένειά σου’», προσέθεσε.

Στη συνέχεια υποστήριξε ότι ο ίδιος δεν έκανε ποτέ καμία κίνηση προς το κορίτσι. «Στην αρχή έφαγε βρίσιμο. Μόλις έμαθα ότι είναι ανήλικο, άρχισα να την βρίζω περισσότερο. Βρήκα το Facebook της, βρήκα τους φίλους της αλλά δεν έκανα καμία κίνηση και ο λόγος που δεν έκανα ήταν γιατί σταμάτησε η τουλάχιστον εγώ νόμιζα ότι σταμάτησε. Είπα κουβέντες που δεν έπρεπε να πω, αλλά τα είπα από τα νεύρα μου.»

Όσο για το ότι φέρεται να είναι αστυνομικός, είπε: «Αστυνομικός; Καμία σχέση. Έχω φίλους αστυνομικούς αλλά κανένας από τους φίλους μου δεν ξέρει κάτι γι’ αυτό. Κάτι τέτοιο εγώ δεν το θυμάμαι να το έχω πει. Αλλά την έχω βρίσει πολύ άσχημα, την έχω απειλήσει με τους γνωστούς της, ότι θα μάθουν όλοι τα αίσχη που κάνει. Ότι την βρήκα, ότι θα μάθει όλη η λίστα της τα πάντα γιατί τους φίλους της, τους είχε δημόσια».

Τα απειλητικά μηνύματα που τον «καίνε»

Ωστόσο, μηνύματα που ο ίδιος είχε στείλει ο ίδιος στην 12χρονη, ανατρέπουν τους ισχυρισμούς του.

«Γεια σου. Είμαι ο Μιχάλης αστυνομικός και τώρα ξέρω ποια είσαι. (Στέλνει το προφίλ της 12χρονης στο Facebook) Κοίτα τι σου έχω εδώ. Λοιπόν, αν δεν κάνεις (αυτό που σου ζητάω), δωρεάν, 2 – 3 φορές την εβδομάδα, θα σε κάνω ρεζίλι σε όλη τη λίστα σου (…)».

Ο 40χρονος αρνείται ότι έστειλε τα παραπάνω μηνύματα και λέει: «Έστελνε 3 – 4 μηνύματα την ώρα. Γύρισα και της είπα ‘θα σε βρω στο Facebook, θα μιλήσω με όλες τις επαφές σου, θα τους δείξω τα μηνύματα που στέλνεις και θα σε κάνω ρεζίλι’. Τα προφίλ ήταν τόσα πολλά που οι συνομιλίες, από εμπειρία, κατάλαβα ότι μάλλον στέλνονται από διάφορα άτομα, όχι από το ίδιο. Κάποια είναι λίγο ποιο παιδικά, άλλα είναι πιο σοβαρά».

Σοκάρουν οι συνομιλίες που φέρεται να είχε η 12χρονη με τον 40χρονο

Στη δημοσιότητα έχουν βγει τα μηνύματα που αντάλλαξε ο 40χρονος άντρας, ο οποίος δήλωνε αστυνομικός και εκβίαζε τη 12χρονη από τον Κολωνό ότι θα την διαπομπεύσει.

Σημειώνεται πως στα συγκεκριμένα μηνύματα βλέπουμε έναν τελείως διαφορετικό άντρα, που δείχνει να σοκάρεται με τα όσα του λέει η 12χρονη και της λέει πως θα ενημερώσει τους γονείς της.

22/07/2022

12χρονη: Γυμνασμένη Σεπόλια αν θες να περάσεις πολύ καλά να κάνω ό,τι θες στο αμάξι μόνο με 70€.

40χρονος: Α ναι ε; Κάνεις [ραντεβού]; Αυτά τα ξέρει η μάνα σου;

24/07/2022

12χρονη: Γεια σου είμαι η (…) από Σεπόλια 17 στα 18 και ενδιαφέρομαι για άμεσο σεξ. Θέλεις να έρθεις τώρα και να κάνουμε οτιδήποτε θέλεις στο αμάξι μόνο με 50 ευρώ;

40χρονος: Τι λες; Πας καλά; Καταρχάς δεν πληρώνω, άσε που είσαι όσο η κόρη μου!!! Ντροπή σου!!!

12χρονη: Ευκαιρία να [συναντήσεις] μία στην ηλικία της κόρης σου.

40χρονος: Α καλά έχετε ξεφύγει εντελώς εδώ μέσα!!! Μάλλον τρολάρεις.

12χρονη: Έλα μην έχεις θέμα αφού το ξέρω ότι σου αρέσω.

40χρονος: Αν δεν σταματήσεις αυτό που κάνεις θα βρω την οικογένειά σου και θα τους τα πω όλα!!!! Θα σε κάνω ρεζίλι σε όλους.

12χρονη: Α καλά άντε γεια, είσαι κομπλεξικός.

25/07/2022

12χρονη: Γεια σου, θέλεις να βρεθούμε για άμεσο σεξ; Μόνο με 50 ευρώ στο αμάξι σου στα Σεπόλια.

Διαβάστε ακόμα:

Σεπόλια: «Φοβόμουν» - Πώς ο Ηλίας Μίχος απειλούσε τη 12χρονη

Σεπόλια: Ποιος είναι ο «Μιχάλης» - Τα μηνύματα που έστελνε στη 12χρονη

Σεπόλια: Εμφανίστηκε στη ΓΑΔΑ ο κάτοχος του κίτρινου ΙΧ- Τι υποστήριξε