ΕΛΛΑΔΑ

Σεπόλια: Εμφανίστηκε στη ΓΑΔΑ ο κάτοχος του κίτρινου ΙΧ- Τι υποστήριξε

Σεπόλια: Εμφανίστηκε στη ΓΑΔΑ ο κάτοχος του κίτρινου ΙΧ- Τι υποστήριξε

Σεπόλια: Να θέσει τον εαυτό του εκτός της φρικιαστικής υπόθεσης θέλησε εμφανιζόμενος στη ΓΑΔΑ ο ιδιοκτήτης του περιβόητου κίτρινου αυτοκινήτου

Ο ιδιοκτήτης του περίφημου «κίτρινου αυτοκινήτου» στο οποίο εμφανίζοταν να φωτογραφίζεται η 12χρονη από τα Σεπόλια, εμφανίστηκε αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ.

Πρόκειται για έναν από τα τρια άτομα τα οποία προσήλθαν οικειοθελώς στη ΓΑΔΑ το Σάββατο (24/10). Υπάρχουν υποψίες ότι ο άνδρας που κατέχει το κίτρινο σπορ όχημα σχετίζεται με σεξουαλική κακοποίηση της μικρής και τη μαστροπείας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA ο άνδρας ο οποίος εργάζεται σε πάρκινγκ στο κέντρο της Αθήνας είπε ότι του ανήκει το αυτοκίνητο, παραδίδοντας τα απαραίτητα στοιχεία.

Ο ίδιος ωστόσο ανέφερε ότι είχε δώσει το αυτοκίνητο σε έναν κουνιάδο του που γνώριζε καλύτερα τη 12χρονη η οποία έμπαινε στο αμάξι.

Ανέφερε παράλληλα ότι γνωρίζει την οικογένεια Μίχου και της 12χρονης. Ωστόσο δεν γνωρίζει τίποτα όπως είπε για τις διαδικτυακές συνομιλίες και δεν έχει καμία σχέση με τη 12χρονη.

Ο Ηλίας Μίχος διαχειριζόταν το blindchat της 12χρονης

Nέα συγκλονιστικά στοιχεία έρχονται στη δημοσιότητα για τον Ηλία Μίχο, ο οποίος κατηγορείται ότι βίαζε και έκλεινε ραντεβού για την 12χρονη από τα Σεπόλια με παιδοβιαστές. Σύμφωνα με το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του MEGA, αποδεικνύεται ότι ο Ηλίας Μίχος διαχειριζόταν το προφίλ της 12χρονης από τα Σεπόλια στο blindchat αλλά και στο viber για να κλείνει ραντεβού στη 12χρονη με παιδοβιαστές.

Την ίδια στιγμή, οι έρευνες συνεχίζονται με τους αστυνομικούς να έχουν ταυτοποιήσει και τους 212, οι οποίοι επικοινώνησαν με τον Ηλία Μίχο, που διαχειριζόταν το προφίλ της 12χρονης από τα Σεπόλια, ανάμεσα στους οποίους είναι ηθοποιοί, δικηγόροι ακόμη και δημοσιογράφοι, όπως αποκάλυψε η Realnews της Κυριακής.

«Κλειδί» η κατάθεση της 12χρονης

Η 12χρονη, πάντως, θα κληθεί να αναγνωρίσει 4 με 5 υπόπτους στη νέα κατάθεση που θα δώσει στην Αστυνομία. Η 12χρονη αναμένεται να αναγνωρίσει υπόπτους αλλά και τον οίκο ανοχής που φέρεται να την πήγαινε ο 53χρονος Ηλίας Μίχος, για να ασελγούν στο κορμάκι της οι παιδοβιαστές αλλά και εκείνος, όπως έχει καταθέσει η 12χρονη.

Στη νέα της κατάθεση η 12χρονη θα αποκαλύψει νέα στοιχεία στους αστυνομικούς, που ερευνούν την υπόθεση με το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη να τονίζει ότι θα «φτάσει την υπόθεση μέχρι τέλους» και θα διαλευκανθούν όλα.

Διαβάστε ακόμη: