ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Σεπόλια: Το κίτρινο αυτοκίνητο του «Μιχάλη» στο μικροσκόπιο

Σεπόλια: Το κίτρινο αυτοκίνητο του «Μιχάλη» στο μικροσκόπιο
Στον εντοπισμό του περιβόητου «Μιχάλη» έχει στραφεί η έρευνα της Αστυνομίας.
ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ EUROKINISSI

Σεπόλια: Μέσα από αναρτήσεις της 12χρονης στα social media φαίνεται να έχει εντοπιστεί ο περιβόητος «Μιχάλης» που παίζει ρόλο – κλειδί στην υπόθεση. Τα βίντεο από το κίτρινο αυτοκίνητο και τα πρόσωπα που ταιριάζουν στις περιγραφές του παιδιού.

Συνεχίζεται η μεγάλη έρευνα των Αρχών για την πλήρη εξιχνίαση της δυσώδους υπόθεσης στα Σεπόλια. Οι αποκαλύψεις διαδέχονται η μία την άλλη, ενώ οι εξελίξεις είναι ραγδαίες. Οι καταθέσεις της 12χρονης έχουν φωτίσει πολλές πτυχές, ενώ την Τετάρτη προφυλακίστηκαν δύο από τους τρεις συλληφθέντες του περασμένου Σαββατοκύριακου.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως οι Αρχές έχουν εντείνει τις έρευνές τους για τον εντοπισμό του «Μιχάλη». Το όνομα αυτό έχει αναφερθεί αρκετές φορές στις καταθέσεις της 12χρονης και η ΕΛΑΣ ερευνά τον ρόλο του συγκεκριμένου ανθρώπου στην υπόθεση. Το ερώτημα που προσπαθούν να απαντήσουν οι αστυνομικοί είναι εάν υπήρχε και άλλος μαστροπός πέραν του Ηλία Μίχου κι αυτός είναι ο εν λόγω «Μιχάλης».

Αρκετοί ήταν αυτοί που θεώρησαν ότι είναι πιθανό να πρόκειται για τον ίδιο τον Ηλία Μίχο, ο οποίος ενδέχεται να χρησιμοποίησε το «Μιχάλης» ως ψευδώνυμο στην εφαρμογή όπου προσπαθούσε να προσελκύσει τους επίδοξους παιδοβιαστές.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το Mega, πάντως, πρόσωπο με το όνομα «Μιχάλης» υπάρχει στον στενό οικογενειακό κύκλο της 12χρονης. Μάλιστα, το παιδί φαίνεται πως είχε αναρτήσει κάποια stories από ένα κίτρινο αυτοκίνητο, με έναν 33χρονο άνδρα με τον οποίο ήταν πολύ συχνά έξω. Εικάζεται, δηλαδή, ότι αυτός μπορεί να είναι ο «Μιχάλης» ενώ την ίδια ώρα οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση εξέφρασαν την απορία για το πώς η μητέρα άφηνε το 12χρονο κορίτσι να κυκλοφορεί με έναν άνδρα αυτής της ηλικίας, σε αυτοκίνητο και να αναρτά stories με χιλιάδες ευρώ στα χέρια της.

Στο ίδιο ρεπορτάζ, αναφέρθηκε πως ο «Μιχάλης» που εντοπίστηκε στον στενό οικογενειακό κύκλο της 12χρονης, προσομοιάζει με τις περιγραφές του παιδιού. Σε κάθε περίπτωση, η έρευνα της ΕΛΑΣ έχει προχωρήσει πάρα πολύ και το επόμενο διάστημα αναμένονται ραγδαίες εξελίξεις. Όπως αναφέρθηκε χαρακτηριστικά, «η αστυνομία είναι πολλές ημέρες πιο μπροστά από όσα αποκαλύπτονται από τα media».

Σχετικές ειδήσεις