ΕΛΛΑΔΑ

Σεπόλια: «Με παρενόχλησε κι εμένα ο Ηλίας Μίχος» λέει γειτόνισσα

Σεπόλια: «Με παρενόχλησε κι εμένα ο Ηλίας Μίχος» λέει γειτόνισσα
Ο 53χρονος Ηλίας Μίχος
Intime News

Νέα καταγγελία για τον Ηλία Μίχο έρχεται στη δημοσιότητα από γειτόνισσα της 12χρονης από τα Σεπόλια. Η ίδια γυναίκα, μάλιστα, αναφέρει ότι το βανάκι του Μίχου το βράδυ εξαφανιζόταν. 

Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για τον προφυλακισμένο Ηλία Μίχο, ο οποίος κατηγορείται για βιασμούς και μαστροπεία της 12χρονης από τα Σεπόλια. Πελάτισσα του καταστήματος του 53χρονου Ηλία Μίχου, στα Σεπόλια, καταγγέλλει πως την παρενόχλησε σεξουαλικά και την έφερε «σε πάρα πολύ δύσκολη θέση» ενώ «κάθε φορά που έμπαινα στο μαγαζί του σφιγγόταν το στομάχι μου».

Η κάτοικος των Σεπολίων, μιλώντας στον ΑΝΤ1, υποστήριξε ότι ο Ηλίας Μίχος «ξεκίνησε να γίνεται διαχυτικός. Αρχισε να εκφράζεται πιο απρεπώς. Αρχισε να φλερτάρει και στη συνέχεια έγινε πιο εκχυδαϊσμένο το φλερτ του». Η κάτοικος της περιοχής επίσης σημείωσε ότι δεν είχε δει τη 12χρονη στο μαγαζί του κατηγορουμένου για μαστροπεία και βιασμό της 12χρονης, αλλά πρόσθεσε ότι το βανάκι του Ηλία Μίχου, το πρωί πάντα βρισκόταν εκεί για μεταφορές αλλά το βράδυ εξαφανιζόταν.

«Το έχω συζητήσει και με άλλες γυναίκες στη γειτονιά, αυτό που βίωνα εγώ, μια παρενόχληση σε ενήλικη όμως γυναίκα, απέχει έτη φωτός από το ανήλικο. Ανοίγουν όμως στόματα και ακούγεται και από άλλες γυναίκες ότι είχαν δεχτεί παρενόχληση», ανέφερε χαρακτηριστικά η καταγγέλλουσα.

Σχετικές ειδήσεις