ΕΛΛΑΔΑ

Σεπόλια - Κούγιας: Δεν θα δημοσιευθούν τα ονόματα των 212 προφίλ

Σεπόλια
Ραγδαίες εξελίξεις αναμένονται τις επόμενες ώρες
Intime News

Αν και οι Αρχές έχουν ταυτοποιήσει τα 212 προφίλ που είχαν συνομιλήσει με την 12χρονη, ο Αλέξης Κούγιας σημείωσε πως τα ονόματά τους δεν θα δημοσιευτούν

Ραγδαίες εξελίξεις αναμένονται τις επόμενες ώρες για την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης από τα Σεπόλια, με τις Αρχές να έχουν ταυτοποιήσει 212 προφίλ που είχαν συνομιλίες με την ανήλικη και να αναμένονται πλέον συλλήψεις.

Μιλώντας για την υπόθεση ο δικηγόρος Αλέξης Κούγιας, ανέφερε ότι το παιδί -σύμφωνα με πληροφορίες- δεν ξεπερνά το ένα μέτρο σε ύψος, κάτι που όπως τονίζει, καταρρίπτει τους ισχυρισμούς των εμπλεκομένων που ανέφεραν ότι έδειχνε μεγαλύτερης ηλικίας.

«Σε όλα τα εγκλήματα υπάρχει μία λεπτή γραμμή, είναι η αρχή εκτελέσεως του εγκλήματος. Για παράδειγμα, σκοτώνω κάποιον. Το έγκλημα αρχίζει τη στιγμή που πυροβόλησα. Ότι γίνεται πριν έχει άλλη διάκριση. Στα εγκλήματα γενετήσιας εξιοπρέπειας η αρχή εκτελέσεως είναι αυτό το οποίο γίνεται μέχρι την ώρα που θα αρχίσει η ερωτική πράξη», δήλωσε ο Αλέξης Κούγιας, μιλώντας το πρωί της Τρίτης (25/10) στο MEGA.

Παράλληλα, αν και οι Αρχές έχουν ταυτοποιήσει τα 212 προφίλ που είχαν συνομιλήσει με την 12χρονη, ο Αλέξης Κούγιας σημείωσε πως τα ονόματά τους δεν θα δημοσιευτούν.

«Μην περιμένετε να δημοσιοποιηθούν ποτέ τα ονόματά αυτών που επικοινώνησαν και εκδήλωσαν την πρόθεσή τους να συνευρεθούν με το παιδί. Αυτές οι πράξεις λέγονται προπαρασκευαστικές κι εάν δεν αποδειχτεί ότι συνευρέθηκαν με το παιδί, τότε αυτοί οι άνθρωποι δεν πρόκειται ποτέ να κατηγορηθούν για τίποτα και απαγορεύεται να δημοσιευτούν τα ονόματα», υπογράμμισε ο δικηγόρος.

Σχετικές ειδήσεις:

Σεπόλια: Εμφανίστηκε 54χρονος στη ΓΑΔΑ - Συνομιλούσε με τη 12χρονη

Σεπόλια: «Με έχει παρενοχλήσει σεξουαλικά ο Ηλίας Μίχος»

Σεπόλια: Οι αποκαλύψεις για τον Ηλία Μίχο και οι 10 νέες συλλήψεις