ΕΛΛΑΔΑ

Σεπόλια: Οι αποκαλύψεις για τον Ηλία Μίχο και οι 10 νέες συλλήψεις

Σεπόλια: Οι αποκαλύψεις για τον Ηλία Μίχο και οι 10 νέες συλλήψεις
Ο Ηλίας Μίχος
Intime News

Νέα στοιχεία έρχονται συνεχώς στο φως για τον Ηλία Μίχο, την ώρα που οι αστυνομικοί περιμένουν τη νέα κατάθεση της 12χρονης, για να εκδώσουν νέα εντάλματα σύλληψης και να προχωρήσουν σε 10 νέες συλλήψεις για την υπόθεση βιασμού στα Σεπόλια

Το κουβάρι της υπόθεσης με τους βιασμούς της 12χρονης από τα Σεπόλια προσπαθούν να ξετυλίξουν πλήρως οι αστυνομικοί με τα νέα στοιχεία να «καίνε» τον Ηλία Μίχο αλλά και να δείχνουν νέες συλλήψεις τα επόμενα 24ωρα.

Οι Αρχές είναι έτοιμες, μόλις η 12χρονη δώσει τη νέα κατάθεση, να εκδώσουν εντάλματα σύλληψης για την υπόθεση αλλά και να φτάσουν στον οίκο ανοχής, στον οποίο ο 53χρονος πήγαινε το παιδί. Πάντως, έχουν στοιχεία που λένε ξεκάθαρα το εξής: Ο Ηλίας Μίχος ήταν αυτός που χειριζόταν το προφίλ της 12χρονης στο blindchat, κάτι που αποκάλυψε και το MEGA.

Ηλίας Μίχος: Οι συνομιλίες με εκβιασμούς στο blindchat

Στο μεταξύ, συνομιλίες που περιέχουν ακόμα και εκβιασμούς έρχονται στη δημοσιότητα από τα προφίλ που διαχειριζόταν ο Ηλίας Μίχος, ο οποίος συνομιλούσε με παιδόφιλους μέσω της εφαρμογής Blindchat.

Γι’ αυτό και θεωρείται «κλειδί» για την εξέλιξη της υπόθεσης η κατάθεση που θα δώσει η 12χρονη μέσα στις επόμενες ημέρες, όπου και θα κληθεί να αναγνωρίσει υπόπτους. Σύμφωνα μάλιστα με αστυνομικές πηγές, αναμένονται 10 νέες συλλήψεις στην φρικτή υπόθεση στα Σεπόλια.

Πάντως, όσο οι αστυνομικοί περιμένουν τη 12χρονη να κάνει νέες αποκαλύψεις, μηνύματα ενός 40χρονου που δήλωνε αστυνομικός δημοσιεύει το Mega.

«Γεια σου είμαι ο Μιχάλης, αστυνομικός και τώρα ξέρω ποια είσαι». Στη συνέχεια ο άνδρας έστειλε το προφίλ της 12χρονης στο Facebook και έγραψε: «Κοίτα τι σου έχω εδώ! Λοιπόν, αν δεν κάνεις (αυτό που ζητάει) δωρεάν 2 – 3 φορές την εβδομάδα θα σε κάνω ρεζίλι σε όλη τη λίστα σου (…)».
Στη συνέχεια, ο 40χρονος απείλησε το 12χρονο κορίτσι ότι θα το πάει στο Ανηλίκων.

Τα μηνύματα που έστελνε ο Ηλίας Μίχος στον 40χρονο

12χρονη: Γεια σου είμαι η (…) από Σεπόλια 17 στα 18 και ενδιαφέρομαι για άμεσο σεξ. Θέλεις να έρθεις τώρα και να κάνουμε οτιδήποτε θέλεις στο αμάξι μόνο με 50 ευρώ;

40χρονος: Τι λες; Πας καλά; Καταρχάς δεν πληρώνω, άσε που είσαι όσο η κόρη μου! Ντροπή σου!

12χρονη: Ευκαιρία να [συναντήσεις] μία στην ηλικία της κόρης σου.

40χρονος: Α, καλά έχετε ξεφύγει εντελώς εδώ μέσα! Μάλλον τρολάρεις.

12χρονη: Έλα μην έχεις θέμα αφού το ξέρω ότι σου αρέσω.

40χρονος: Αν δεν σταματήσεις αυτό που κάνεις, θα βρω την οικογένειά σου και θα τους τα πω όλα!!!! Θα σε κάνω ρεζίλι σε όλους.

12χρονη: Α καλά, άντε γεια, είσαι κομπλεξικός.

12χρονη: Γεια σου, θέλεις να βρεθούμε τώρα στα Σεπόλια στο αμάξι και να κάνουμε ό,τι θέλεις με 70 ευρώ;

12χρονη: Γεια σου, θέλεις να βρεθούμε για άμεσο σεξ; Μόνο με 50 ευρώ στο αμάξι σου στα Σεπόλια.

Ο 40χρονος από την πλευρά του, μιλώντας στο Mega, είπε: «Γύρισα και της είπα θα σε βρω στο Facebook θα μιλήσω με όλες τις επαφές σου και θα σε κάνω ρεζίλι. Τα προφίλ ήταν τόσα πολλά. Από εμπειρία κατάλαβα ότι οι συνομιλίες είναι από διάφορα άτομα, κάποια είναι πιο παιδικά άλλα είναι από ενήλικες».

Σεπόλια: Ερχονται 10 νέες συλλήψεις για τους βιασμούς

Την ίδια στιγμή, ένα βήμα πριν από την έκδοση νέων ενταλμάτων σύλληψης για 10 άτομα που εμπλέκονται στην υπόθεση του βιασμού της 12χρονης από τα Σεπόλια βρίσκονται οι αστυνομικοί.

Από το Τμήμα Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής έχει ολοκληρωθεί η πρώτη φάση ερευνών και ο ογκωδέστατος φάκελος έχει ήδη παραδοθεί στις δικαστικές Αρχές.

Σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη της υπόθεσης αναμένεται να παίξει η νέα κατάθεση της, η τέταρτη κατά σειρά, η οποία θα κληθεί να αναγνωρίσει τους άνδρες, τους οποίους αναγκάστηκε να συναντήσει από αυτούς που βρίσκονται στους φακέλους της ΕΛ.ΑΣ.

Συνολικά, πάντως, από την αρχή της έρευνας της υπόθεσης των Σεπολίων έχουν παρουσιαστεί αυτοβούλως στην Ασφάλεια 10 άνδρες, που υποστήριξαν ότι συνομίλησαν με την ανήλικη, χωρίς όμως να γνωρίζουν, όπως λένε, ότι είναι 12 ετών.
«Καθώς έφευγα, σκεφτόμουν τι ήταν αυτό που μου συνέβη. Δεν το πίστευα. Είχα τρομάξει κιόλας, γιατί φοβόμουν μην τυχόν μου την είχαν στημένη και μου επιτεθεί κανένας άλλος. Ηταν περίεργη η φάση», αναφέρει στην κατάθεσή του ένας από τους συνομιλητές της 12χρονης, το προφίλ της οποίας χειριζόταν ο Ηλίας Μίχος στο blindchat.

Σεπόλια: Ξέρουν τους 212 που επικοινώνησαν με τον Ηλία Μίχο για τη 12χρονη

Την ίδια στιγμή, ολοκληρώνεται και η διαδικασία ταυτοποίησης των 212, που είχαν στείλει μήνυμα στο προφίλ της 12χρονης, το οποίο χειριζόταν ο Ηλίας Μίχος. «Οι νόμοι τηρούνται απαρέγκλιτα για όλους», ανέφερε στο MEGA και ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, για να προσθέσει: «Τα ονόματά τους θα δουν το φως της δημοσιότητας και θα έχουν την τύχη που τους αξίζει».

Ο Ηλίας Μίχος, πάντως, από τις έρευνες των αστυνομικών, φαίνεται πως προσπαθούσε να βρίσκει διαρκώς παιδοβιαστές για τη 12χρονη, όπως αναφέρει άνδρας που ισχυρίζεται ότι διαρκώς ο 53χρονος του έστελνε μηνύματα στη σελίδα γνωριμιών. «Εστελνε 3 με 4 μηνύματα την ώρα. Της είπα “θα σε βρω στο facebook, θα μιλήσω με όλες τις επαφές σου, θα τους δίξω τα μηνύματα που στέλνεις και θα σε κάνω ρεζίλι”. Κατάλαβα ότι οι συνομιλίες στέλνονται από διάφορα άτομα».

Μάλιστα, όπως αναφέρουν άτομα που έχουν προφίλ στη συγκεκριμένη σελίδα, ο Ηλίας Μίχος μιλούσε επιθετικά και σε καμία περίπτωση τα μηνύματα που έστελνε δεν παρέπεμπαν σε παιδί ΣΤ’ Δημοτικού. «Την ίδια μέρα ή τις επόμενες μέρες μου έστειλε αυτή πάλι κάτι μηνύματα στο Viber και από τον ίδιο αριθμό και από έναν άλλο και με έβριζε», λέει ένας ακόμη με τον οποίο επιχείρησε να έρθει σε επικοινωνία ο 53χρονος.
Πάντως, μέχρι στιγμής οι συλλήψεις για τους βιασμούς και την σεξουαλική κακοποίηση της 12χρονης από τα Σεπόλια είναι έξι, μεταξύ αυτών και η μητέρα της, που εξακολουθεί να δηλώνει αθώα, αλλά σύμφωνα με το κατηγορητήριο, φαίνεται πως και εκείνη είχε κλείσει ραντεβού στο κορίτσι με τουλάχιστον εννέα παιδοβιαστές.

Σχετικές ειδήσεις