ΕΛΛΑΔΑ

Σεπόλια: Η μάνα ζητούσε λεφτά από τη 12χρονη -Φόβος και τρόμος ο Μίχος

Σεπόλια: Η μάνα ζητούσε λεφτά από τη 12χρονη -Φόβος και τρόμος ο Μίχος
Νέα στοιχεία για την υπόθεση της 12χρονης από τα Σεπόλια
Pixabay

Νέα μηνύματα έρχονται στο φως της δημοσιότητας της μητέρας και της 12χρονης από τα Σεπόλια με την 37χρονη να εκλιπαρεί για χρήματα. Την ίδια ώρα ο Ηλίας Μίχος ήταν φόβος και τρόμος για το παιδί.

Για έκτη μέρα η μητέρα της 12χρονης από τα Σεπόλια βρίσκεται απομονωμένη στο κελί της στις φυλακές Κορυδαλλού, όμως τα νέα μηνύματα που αντάλλαζε η 37χρονη με τη 12χρονη κόρη της προκαλούν για μία ακόμη φορά… Η μητέρα φαίνεται πως όχι μόνο ζητούσε επίμονα από το μικρό κορίτσι χρήματα για να αγοράσει τσιγάρα και ναρκωτικές ουσίες αλλά του μιλούσε και άσχημα.

Μητέρα 12χρονης: Τι θα κάνεις; Απάντησε η άλλη, γ…ώ τη φάρα μου;

12χρονη: Όχι, δεν μου απάντησε. Μην στέλνεις τέτοια.

Μητέρα 12χρονης: Πες, δεν θέλεις να της το πεις και μην λες μ… Πες της να βάλει 40 – 50 ευρώ, τα τελευταία.

12χρονη: Αντε, τα λέμε μαμάκα, της το είπα, λέει όχι.

Μίχος: «Φοβόμουν μην το μάθει», λέει η 12χρονη από τα Σεπόλια

Αυτό το κορίτσι, που όπως φαίνεται από τους διαλόγους του με την μητέρα του, έδινε χρήματα στην 37χρονη για ναρκωτικά, είχε καταφέρει να ελέγχει απόλυτα μέσα σε λίγους μήνες ο Ηλίας Μίχος, ο οποίος κατηγορείται ότι την βίαζε και είχε καταφέρει με απειλές να εξασφαλίσει τη σιωπή της.

«Δεν αισθάνθηκα ποτέ την ανάγκη να το συζητήσω με κάποιον αυτό που συνέβαινε. Φοβόμουν ότι άμα το μάθει, θα αντιδράσει άγρια και ότι μπορώ να γίνω ρεζίλι παντού», είχε πει η 12χρονη στην κατάθεσή της στην ΕΛ.ΑΣ. Ο Ηλίας Μίχος όμως είχε γίνει τόσο χειριστικός και κακοποιητικός με το παιδί που η 12χρονη είχε λανθασμένη αντίληψη για τον εφιάλτη που ζούσε.

  • Τι συνομιλίες είχατε με τον Ηλία;
  • «Τι κάνεις; Πού είσαι; Αγάπη μου…» και τέτοια. Επίσης, μου ζητούσε να του στέλνω φωτογραφίες και βίντεο.
  • Σου είχε στείλει εκείνος τον εαυτό του, καθόλου το σώμα του;
  • Όχι, μόνο φωτογραφίες μου έστελνε κανονικές με ρούχα.

Η μεθοδικότητά του ήταν τέτοια που από τη μια της μιλούσε γλυκά και τρυφερά ως πατρική φιγούρα στη ζωή της: «Καλημέρα, καλό μήνα… Πώς πάει το μπάνιο; 15 ανοίγουν τα σχολεία, έχεις μέρες ακόμα οπότε κοιτά να περνάς καλά».

Άλλοτε ως δήθεν προστάτης της έτοιμος να την υπερασπιστεί:

  • «Έχεις νεύρα; Ποιος σε πείραξε πες μου…».
  • Και άλλοτε ως στυγνός μαστροπός τη ρωτούσε ωμά για τα ραντεβού βιασμών που της κανόνιζε.
  • «Σε ραντεβού πήγες; Να μου δώσεις τα μισά».

Όλα περνούσαν από το χέρι του Ηλία Μίχου, σύμφωνα με τις αποκαλύψεις του MEGA. Έστελνε ο ίδιος ως 12χρονη στους επίδοξους παιδοβιαστές της 12χρονης από τους οποίους πάσχιζε να απομυζήσει όσα περισσότερα μπορούσε.

«Γεια είμαι η (…). Είμαι 17 ετών. Θέλεις να βρεθούμε τώρα στα Σεπόλια για 50 ευρώ;».
Αφού έκλεινε τη συμφωνία, ήταν κι εκείνος που πήγαινε με το μαύρο αμάξι του το ανήλικο κορίτσι στα ραντεβού με τους άγνωστους άντρες.

«Αυτούς τους άντρες δεν τους ήξερα και πάντα τους φοβόμουν. Με απειλούσε όμως ο Μίχος πως άμα δεν το κάνω … και μου έδειχνε τα όπλα και τα μαχαίρια», είπε η 12χρονη.

Όπως φαίνεται, είχε γίνει καθημερινός εφιάλτης για την ανήλικη, με τον 53χρονο να στέλνει σε υποψήφιους πελάτες καθόλη τη διάρκεια της ημέρας. Το κυνήγι του πελάτη διαφαίνεται από τα δεκάδες ψεύτικα προφίλ που της είχε φτιάξει.

Μήνυμα στο Messenger 27/7/2022, Ηλίας Μίχος σε 12χρονη: Κοιμάσαι; Έδωσα το κινητό στον αδελφό σου και είδα ότι σε πήρε ο άλλος από το Instagram… για ραντεβού κατάλαβα.

«Είχε εγκαταστήσει το δικό μου viber στο δικό του κινητό. Έκανε συνεννοήσεις σαν να είμαι εγώ. Αυτός μιλούσε περισσότερο γιατί εγώ έσβηνα τη συνομιλία. Κανόνιζε αυτός που θα συναντηθούμε και μετά όταν πήγαινα στο μαγαζί, μου το έλεγε», είπε η 12χρονη.

Αλλά δεν ήταν μόνο η εμπιστοσύνη της 12χρονης που είχε καταφέρει να κερδίσει ο Ηλίας Μίχος. Γιατί πίσω από τον μανδύα του καλού οικογενειάρχη και του θεοσεβούμενου έκρυβε το πραγματικό του πρόσωπο.

Σχετικές ειδήσεις