ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Γιάννης Μάρκου: Τον μαχαίρωσαν 15 φορές για τη σειρά σε μια καντίνα

Γιάννης Μάρκου: Τον μαχαίρωσαν 15 φορές για τη σειρά σε μια καντίνα
Μάχη για τη ζωή του δίνει ο 58χρονος επιχειρηματίας Γιάννης Μάρκου, μετά την επίθεση με μαχαίρι που δέχθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής.
ALPHA TV

Χαροπαλεύει ο γνωστός επιχειρηματίας Γιάννης Μάρκου μετά από βάναυση επίθεση με μαχαιριές που δέχθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής (28/10). Συνελήφθη ένας 19χρονος εμπλεκόμενος στην υπόθεση και αναζητείται ο 26χρονος που το κατάφερε τα χτυπήματα σε χέρι, πόδι και κοιλιακή χώρα.

Ένα αδιανόητο συμβάν εκτυλίχθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής (28/10), έξω από μια καντίνα στη Νέα Ερυθραία. Ο 58χρονος επιχειρηματίας Γιάννης Μάρκου, διαπληκτίστηκε με δύο νεαρούς, 19 και 26 ετών, για τη σειρά στο κατάστημα όπως αναφέρουν πληροφορίες. Η διαμάχη των τριών ανδρών δεν άργησε να εξελιχθεί σε άγριο καυγά, με τον 26χρονο να βγάζει μαχαίρι και να επιτίθεται στον γνωστό επιχειρηματία.

Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, ο δράστης κατάφερε 15 μαχαιριές στον Γιάννη Μάρκου χτυπώντας τον στο χέρι, το πόδι και την κοιλιακή χώρα. Τόσο ο 26χρονος όσο και ο 19χρονος διέφυγαν, με τον 58χρονο επιχειρηματία να διακομίζεται στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών όπου διασωληνώθηκε άμεσα και πλέον δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Ο 19χρονος κατά τη διάρκεια της Παρασκευής (28/10) συνελήφθη από άνδρες της ΕΛΑΣ, μέσα στο σπίτι του στη Μεταμόρφωση. Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb.gr, ο 19χρονος κατηγορείται για συνέργεια σε απόπειρα ανθρωποκτονίας και βαριά σωματική βλάβη. Ο συλληφθείς ήταν ο οδηγός του αυτοκινήτου, μάρκας Ford, με το οποίο εξαφανίστηκε από το σημείο της επίθεσης ο 26χρονος που μαχαίρωσε τον επιχειρηματία.

Συγκεκριμένα ο 26χρονος επιβιβάστηκε μετά την επίθεση στη θέση του συνοδηγού του μαύρου οχήματος, το οποίο είναι ιδιοκτησίας του 19χρονου.

Ο 26χρονος που μαχαίρωσε τον 58χρονο αναζητείται για να συλληφθεί, χωρίς μέχρι στιγμής αποτέλεσμα, ενώ ήδη έχει σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος του για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Ποιος είναι ο Γιάννης Μάρκου

Ο 58χρονος επιχειρηματίας είναι γνωστός στην κοσμική Αθήνα. Η επαγγελματική του δραστηριότητα αφορά τον χώρο του Real Estate ενώ στον κόσμο της show biz το όνομά του κυκλοφόρησε κατά τη διάρκεια της σχέσης του με την Τζούλια Νόβα. Ο χωρισμός των δύο, μάλιστα, αποτέλεσε για αρκετό καιρό θέμα συζήτησης και σχολιασμού σε αρκετές life style εκπομπές.

Μετά τον χωρισμό του με τη Τζούλια Νόβα ο επιχειρηματίας υποστήριξε πως δεν κρατά κακία και δεν είναι στενοχωρημένος. Οι δύο τους ήταν 12 χρόνια μαζί, ωστόσο, λίγο πριν τα σκαλιά της εκκλησίας ήρθε ο χωρισμός. Παρόλα αυτά, ο Γιάννης Μάρκου είχε σχολιάσει τη φημολογούμενη νέα σχέση της πρώην συντρόφου του.

«Είναι απλός γνωστός μου με ένα χαίρω πολύ που έχουμε πει, δεν είναι φίλος μου, δεν τον ξέρω τόσο καλά. Μπορεί να υποψιάστηκα ότι εκείνος ήταν η αιτία, μπορεί η υποψία μου να ήταν και λάθος αλλά απ’ ότι φαίνεται η ζωή έδειξε πράγματα», είχε αναφέρει για τον άνθρωπο που ήταν το τελευταίο διάστημα στο πλευρό της Τζούλιας Νόβα.

Σχετικές ειδήσεις