ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Παλαιό Φάληρο: Με τη βοήθεια συγγενή διέφυγε στην Αλβανία ο βιαστής

Παλαιό Φάληρο: Με τη βοήθεια συγγενή διέφυγε στην Αλβανία ο βιαστής
Ο βιαστής του Παλαιού Φαλήρου
Facebook

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του βιαστή που «χτύπησε» στο Παλαιό Φάληρο - Παρέμβαση Θεοδωρικάκου για την έκδοση του βιαστή με το τατουάζ

Την ώρα που οι Αρχές επιχειρούν να πετύχουν την όσο το δυνατόν καλύτερη συνεργασία με την αλβανική αστυνομία, προκειμένου να συλληφθεί ο 45χρονος βιαστής από το Παλαιό Φάληρο, έρχονται στη δημοσιότητα νέες εικόνες από κάμερες που κατέγραψαν τη δράση του. Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες και στην Αλβανία για τον εντοπισμό του 45χρονου βιαστή με το τατουάζ στο Παλαιό Φάληρο.

Ο 45χρονος τα ξημερώματα της προηγούμενης Κυριακής επιτέθηκε σε δύο γυναίκες στο Παλαιό Φάληρο. Την πρώτη αποπειράθηκε να την βιάσει, δεν τα κατάφερε καθώς αντέδρασε και στη συνέχει επιτέθηκε και σε δεύτερη που περίμενε σε στάση λεωφορείου.

Το πρώτο θύμα του, τού ξέφυγε χάρη στην ψυχραιμία που έδειξε, καθώς ο βιαστής επιβιβάστηκε σε φανάρι στο αυτοκίνητό της κοπέλας, και με την απειλή μαχαιριού επιχείρησε να την οδηγήσει σε απόμερο μέρος για να την βιάσει. Εκείνη σταμάτησε έξω από καφετέρια, ουρλιάζοντας, με αποτέλεσμα ο βιαστής να τραπεί σε φυγή.

Στην Αλβανία κατέφυγε και ο ίδιος, μετά τη διαρροή για το ιδιαίτερο τατουάζ του με τις γραμμές στο μπράτσο. Νιώθοντας τον κλοιό να σφίγγει γύρω του, ο 45χρονος βιαστής μετέβη με το αυτοκίνητό του στα σύνορα και πέρασε στην Αλβανία από το φυλάκιο της Κακαβιάς τη νύχτα της Πέμπτης. Οι αλβανικές αρχές έχουν ήδη ενημερωθεί και έχουν ξεκινήσει έρευνες.

Οι δικαστικές αρχές πρόκειται μετά τα στοιχεία που τους προσκόμισαν τα στελέχη της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών, να εκδώσουν διεθνές ένταλμα για την σύλληψη του.

Παρέμβαση Θεοδωρικάκου για την έκδοση του βιαστή με το τατουάζ

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Αλβανό ομόλογό του, Μπλέντι Τσούτσι, είχε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος για την υπόθεση του βιαστή με το τατουάζ στο Παλαιό Φάληρο.

Ο κ. Θεοδωρικάκος ζήτησε από τον κ. Τσούτσι τη μέγιστη δυνατή κινητοποίηση των αλβανικών αρχών ασφαλείας για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του 45χρονου που κατηγορείται για τον βιασμό κοπέλας στο Παλαιό Φάληρο.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από μερικούς μήνες οι αστυνομικές υπηρεσίες των δύο χωρών είχαν υπογράψει μνημόνιο συνεργασίας, κάτι που ο Τάκης Θεοδωρικάκος επεσήμανε στον Αλβανό ομόλογό του.

Σχετικές ειδήσεις