ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Συγχαρητήρια Χατζηδάκη σε Θεοδωρικάκο για την έκδοση του βιαστή

Συγχαρητήρια Χατζηδάκη σε Θεοδωρικάκο για την έκδοση του βιαστή
Συνελήφθη ο βιαστής με το τατουάζ
Intime / φωτογραφία αρχείου

Μετά από την επιμονή και τους επιτυχείς χειρισμούς του κ. Θεοδωρικάκου οι αλβανικές αρχές παρέδωσαν τον βιαστή με το τατουάζ.

Με μία ανάρτησή του στα social media, με τίτλο τα πάντα κρίνονται εκ του αποτελέσματος, ο βουλευτής Νοτίου τομέα της ΝΔ, Διονύσης Χατζηδάκης, συγχαίρει τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκο και της Ελληνική Αστυνομία για την υπόθεση σύλληψης και έκδοσης στην Ελλάδα του βιαστή του Παλαιού Φαλήρου.

Αξίζει να σημειωθεί πως δεν υπάρχει διακρατική συμφωνία μεταξύ Ελλάδας και Αλβανίας για έκδοση συλληφθέντων , όμως σύμφωνα με πληροφορίες, ο Τάκης Θεοδωρικάκος χθες, Δευτέρα (31/10) συνομίλησε για την υπόθεση τρεις φορές με τον Αλβανό ομόλογό του Μπλέντι Τσούτσι, ζητώντας να ενταθούν οι διαδικασίες για τον εντοπισμό και την παράδοση του 45χρονου στις ελληνικές αρχές.

Όπως αποκαλύπτει ο κ. Χατζηδάκης, υπήρχαν αντιρρήσεις για την έκδοσή του 45χρονου από την αλβανική πλευρά, αντιρρήσεις οι οποίες όμως κάμφθηκαν από την επιμονή και τους επιτυχείς χειρισμούς του κ. Θεοδωρικάκου. Και αυτό γιατί ο φερόμενος ως βιαστής διώκεται και από τις αλβανικές αρχές για κλοπές και άλλες παραβατικές συμπεριφορές.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες οι αλβανικές αρχές εντόπισαν τον 45χρονο από το στίγμα του κινητού του τηλεφώνου και αφού τον συνέλαβαν, στις 2 τα ξημερώματα σήμερα Τρίτη (1/11) τον παρέδωσαν στους άνδρες της ΕΛΑΣ.

Δείτε αναλυτικά την ανάρτηση του κου Χατζηδάκη:

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΕΚ ΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ

Το Σάββατο 29 Οκτωβρίου το πρωί, ήρθα σε επαφή με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Τάκη Θεοδωρικάκο για να του δώσω ορισμένα στοιχεία για τον φερόμενο βιαστή του Π. Φαλήρου.

Ήταν πλήρως ενημερωμένος εφ’ όλων των λεπτομερειών και πως ο εν λόγω είχε περάσει στην Αλβανία.

Την Κυριακή 30 Οκτωβρίου με ειδοποιεί πως έχει επικοινωνήσει με τον ομόλογό του Υπουργό της Αλβανίας, ο οποίος βρίσκει δικαιολογίες για την έκδοσή του, λόγω του ότι διώκεται και εκεί για κλοπές και παραβατικές συμπεριφορές.

Τη Δευτέρα 31 Οκτωβρίου επικοινωνεί δύο φορές ξανά με τον ομόλογό του και τον πείθει πως πρέπει να παραδοθεί στις Ελληνικές Αρχές παρότι διώκεται και στην Αλβανία.

Την Τρίτη 1 Νοεμβρίου, στις 02:00 τα ξημερώματα παραδίδεται στις Ελληνικές Αρχές.
ΜΠΡΑΒΟ

Στον Υπουργό κ. Τάκη Θεοδωρικάκο και την Ελληνική Αστυνομία για τις αποτελεσματικές τους ενέργειες.

Ήταν θέμα τιμής για εμάς που ασχολούμαστε με τα νότια προάστια.

Διαβάστε ακόμα:

Δείτε βίντεο από τη σύλληψη του βιαστή με το τατουάζ στην Αλβανία

Παλαιό Φάληρο: Οι πρώτες ώρες του βιαστή στην ΕΛ.ΑΣ.

Παλαιό Φάληρο: Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο 45χρονος βιαστής