ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Σεπόλια: Ξέσπασε σε κλάματα η 12χρονη στην αναγνώριση των βιαστών της

Σεπόλια: Ξέσπασε σε κλάματα η 12χρονη στην αναγνώριση των βιαστών της
Εφιαλτική ήταν η διαδικασία της νέας κατάθεσης για το 12χρονο κορίτσι που έπεσε θύμα βιασμού και μαστροπείας.
Getty Images

Σεπόλια: Η εξάωρη κατάθεση της 12χρονης έδωσε νέα στοιχεία στις Αρχές καθώς φαίνεται ότι το παιδί αναγνώρισε περισσότερους από τρεις άνδρες και δρομολογούνται συλλήψεις.

Σε ειδική παιδοψυχολόγο της ΕΛΑΣ, για ακόμα μια φορά, δόθηκε η κατάθεση της 12χρονης. Το παιδί ξέσπασε σε κλάματα, όπως συνέβη και τις προηγούμενες φορές που κλήθηκε να αναγνωρίσει τα πρόσωπα που εμπλέκονται στην υπόθεση. Αφού κατάφερε να ανακτήσει τις δυνάμεις της, προχώρησε η διαδικασία στην οποία φέρεται αρχικά να αναγνώρισε τρεις ακόμα άνδρες.

Αυτό που μένει να αποσαφηνιστεί είναι αν οι τρεις αυτοί άνθρωποι είναι βιαστές του παιδιού, έχουν προχωρήσει δηλαδή σε ερωτική συνεύρεση με τη 12χρονη, ή αν πρόκειται για πρόσωπα που συνάντησε απλά ή μόνο συνομιλούσε μαζί τους τηλεφωνικά ή μέσω εφαρμογών.

Σε κάθε περίπτωση, το κορίτσι περιέγραψε και πάλι όλο τον εφιάλτη που βίωσε και στον οίκο ανοχής. Η νέα αυτή κατάθεση της 12χρονης, που διήρκησε περίπου έξι ώρες, αναμένεται να οδηγήσει σε νέες συλλήψεις. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν πως ο αριθμός των ανθρώπων στους οποίους θα περάσουν χειροπέδες σύντομα οι αστυνομικοί θα είναι από επτά ως δέκα.

Το τελευταίο 24ωρο, μάλιστα, δύο ακόμα άνδρες ηλικίας 50 και 34 ετών παρουσιάστηκαν στη ΓΑΔΑ. Οι άνδρες που έχουν πάει αυτοβούλως στην ΕΛΑΣ πλέον ανέρχονται στους 15. Αμφότεροι, όπως και όλοι οι προηγούμενοι, δήλωσαν στις Αρχές ότι συνομίλησαν μέσω της διαδικτυακής εφαρμογής Blindchat και μόλις αντιλήφθηκαν ότι επρόκειτο για ανήλικο παιδί, αποχώρησαν από τη συζήτηση.

Πληροφορίες ότι έχει αναγνωρίσει περισσότερα άτομα η 12χρονη

Όπως ανέφερε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega, ο αστυνομικός συντάκτης Βασίλης Λαμπρόπουλος, υπάρχουν πληροφορίες ότι η 12χρονη στην εξάωρη κατάθεσή της δεν αναγνώρισε μόνο τρία άτομα αλλά περισσότερα. Στην αρχική κατάθεση είχε κάνει λόγο για 11 άνδρες που την είχαν κακοποιήσει, κάτι που σημαίνει ότι αν προχωρήσει η ΕΛΑΣ σε νέες συλλήψεις ο αριθμός των ανδρών που θα έχουν πέσει στα χέρια των Αρχών θα έχει φτάσει στους εννέα.

Αναφορικά με τον οίκο ανοχής, η 12χρονη είδε φωτογραφίες από το περιβόητο κτήριο κοντά στην Ιερά Οδό, όμως, δεν φαίνεται να το αναγνώρισε. Αντίθετα, είδε ένα άλλο κτήριο κοντά στην περιοχή αυτή όπου φαίνεται να αναγνώρισε τον οίκο ανοχής. Πλέον αναμένεται να προχωρήσει η έρευνα και σε αυτό το πεδίο, καθώς θεωρείται κομβικός ο ρόλος που έχουν παίξει οι άνθρωποι που εμπλέκονται στην εκπόρνευση της 12χρονης από τον Ηλία Μίχο και μέσα σε οίκο ανοχής.

Σχετικές ειδήσεις