ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Παλαιό Φάληρο: Ομολόγησε ο 45χρονος- «Φταίνε τα ναρκωτικά και το ποτό»

Παλαιό Φάληρο: Ομολόγησε ο 45χρονος- «Φταίνε τα ναρκωτικά και το ποτό»
Ο 45χρονος «βιαστής με το τατουάζ»
Newsbomb - Νίκος Χριστοφάκης

Στη χρήση ναρκωτικών και στην κατανάλωση αλκόολ αποδίδει τις αποτρόπαιες πράξεις του ο «βιαστής με το τατουάζ».

Στις ελληνικές αρχές παραδόθηκε σήμερα ο 45χρονος «βιαστής με τα τατουάζ» του Παλαιού Φαλήρου, ο οποίος είχε καταφύγει στην Αλβανία.

Σύμφωνα με το ΟPEN, ο 45χρονος παραδέχτηκε τα πάντα για τη δράση του και πως πράγματι βίασε την 35χρονη στο Παλαίο Φάληρο ενώ λίγο πριν αποπειράθηκε να βιάσει μία 24χρονη κοπέλα στην ίδια περιοχή.

Μάλιστα ο 45χρονος περιέγραψε στις αρχές τον τρόπο με τον οποίο προχώρησε στο βιασμό και πως έκανε την απόπειρα, ισχυριζόμενος πως για όλα φταίει το γεγονός ότι είχε κάνει χρήση ναρκωτικών και είχε καταναλώση αλκοόλ, πριν από τα περιστατικά.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Η κοκκαΐνη και το αλκοόλ που είχα πάρει λίγο νωρίτερα ευθύνονται για όσα έκανα. Δεν είχα συναίσθηση των πράξεών μου μετά τη χρήση ναρκωτικών. Ό,τι έκανα, το έκανα τυχαία όταν είδα τις δύο γυναίκες στον δρόμο».

«Όταν είδα τον εαυτό μου σε βίντεο από κάμερα ασφαλείας κατάλαβα ότι θα με συλλάβουν και έφυγα για την Αλβανία», συμπλήρωσε.

Υπενθυμίζεται ότι ο 45χρονος το απόγευμα της Τρίτης βρέθηκε ενώπιον της 1ης τακτικής ανακρίτριας για να απολογηθεί. Έλαβε προθεσμία και την Πέμπτη 3 Νοεμβρίου θα περάσει και πάλι το ανακριτικό κατώφλι, ενώ σε βαρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για βιασμό, απόπειρα βιασμού και αρπαγή.

Ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε στην ανακρίτρια χωρίς δικηγόρο, ενώ φορούσε αλεξίσφαιρο γιλέκο και φούτερ με κουκούλα που κάλυπτε το κεφάλι του. Μάλιστα στο αριστερό του χέρι διακρινόταν το δίγραμμο τατουάζ.

Παλαιό Φάληρο: Οι πρώτες ώρες του βιαστή στην ΕΛ.ΑΣ.

Μόνος του σε κελί σε κτίριο της ΕΛ.ΑΣ. στο κέντρο της Αθήνας κρατείται ο 45χρονος, ο οποίος συνελήφθη τα ξημερώματα της Τρίτης στην Αλβανία και στη συνέχεια παραδόθηκε στις ελληνικές Αρχές μέσω του συνοριακού σταθμού της Κακαβιάς για τον βιασμό 34χρονης στο Παλαιό Φάληρο και την απόπειρα βιασμού μίας ακόμη κοπέλας.

Ο 45χρονος φρουρείται από αστυνομικούς, μέχρι να μεταφερθεί στις 17:00, απόγευμα Τρίτης, στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων. Αρχικά θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα, όπου πιθανότατα θα πάρει προθεσμία για να απολογηθεί στον ανακριτή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb, καθ’ όλη τη διάρκεια της μεταφοράς του στην Αθήνα αλλά και κατά την κράτησή του είναι απόλυτα ψύχραιμος. «Είναι στον κόσμο του. Σαν να μην έχει καταλάβει τι έχει συμβεί και γιατί κατηγορείται», λέει χαρακτηριστικά αστυνομική πηγή.

Η σύλληψή του έγινε από την αλβανική Αστυνομία που συνεργάστηκε άρτια και γρήγορα με τις ελληνικές Αρχές. Οι Αλβανοί αστυνομικοί τον μετέφεραν υπό άκρα μυστικότητα μέχρι τα σύνορα, όπου στο μεθοριακό σταθμό της Κακαβιάς πέρασε τον έλεγχο και συνελήφθη από Έλληνες αστυνομικούς. Είχε προηγηθεί σειρά επαφών του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκου, αλλά και υπηρεσιακών παραγόντων με Αλβανούς αξιωματούχους και αξιωματικούς.

Σχετικές ειδήσεις