ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Μάνδρα: Συνεχίζεται το θρίλερ με τον 17χρονο – Τι είπαν πατέρας κι αδερφός

Μάνδρα: Συνεχίζεται το θρίλερ με τον 17χρονο – Τι είπαν πατέρας κι αδερφός
Φωτογραφία αρχείου / EUROKINISSI

Υπό μυστηριώδεις συνθήκες βρέθηκε νεκρός ένας 17χρονος στη Μάνδρα Αττικής, με τον πατέρα και τον αδερφό του να δίνουν κατάθεση στις Αρχές και την υπόθεση να έχει εξελιχθεί σε θρίλερ.

Πέπλο μυστηρίου καλύπτει τον θάνατο του 17χρονου στη Μάνδρα, με τον έφηβο να βρίσκεται νεκρός με τραύμα από σφαίρα στο κεφάλι το απόγευμα της Πέμπτης (3/11). Ο 14χρονος αδερφός του και ο πατέρας του κλήθηκαν για κατάθεση από τις Αρχές, ενώ την υπόθεση ανέλαβε το Ανθρωποκτονιών.

Στην πορεία της βραδιάς, μάλιστα, ο 14χρονος οδηγήθηκε και στη ΓΑΔΑ, όπως και ο πατέρας. Εκεί, σύμφωνα με πληροφορίες, ο 14χρονος είπε πως αναζητούσε τον αδερφό του και καθώς δεν τον έβρισκε γύρισε στο σπίτι. Όπως είπε είχαν χαθεί στο δάσος την ώρα που βοσκούσαν τα πρόβατα.

Ο πατέρας από την πλευρά του, τόνισε ότι δεν έχει στην κατοχή του καραμπίνα, καθώς δίπλα στο άψυχο σώμα του 17χρονου γιου του είχε βρεθεί ένας κάλυκας.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι πρώτες πληροφορίες είχαν αναφέρει ότι ο πατέρας έστειλε τα δύο, από τα συνολικά εννέα παιδιά του, να μαζέψουν τα πρόβατα της οικογένειας.

Τα παιδιά καθυστέρησαν να γυρίσουν, ο 14χρονος γύρισε στο σπίτι αλλά ο 17χρονος όχι. Ένας περαστικός βρήκε το παιδί στην περιοχή «Λούτσα» της Μάνδρας, με τραύμα από σφαίρα στο κεφάλι, ενώ δίπλα στη σορό υπήρχε κάλυκας από καραμπίνα. Ο περαστικός ειδοποίησε την Αστυνομία και άρχισε να ξετυλίγεται το κουβάρι της υπόθεσης.