ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Γυναικοκτονία στον Πειραιά: Τα πρώτα λόγια 25χρονου για τη δολοφονία

Γυναικοκτονία στον Πειραιά: Τα πρώτα λόγια 25χρονου για τη δολοφονία
Σε αυτό το διαμέρισμα στον Πειραιά έγινε η νέα γυναικοκτονία της 19χρονης από τον Αλβανό σύντροφό της
Newsbomb.gr/Νίκος Χριστοφάκης

«Εγώ σκότωσα τη σύντροφό μου», φέρεται να είπε στους αστυνομικούς για τη δολοφονία της συντρόφου του στον Πειραιά ο 25χρονος

Ακόμη μία γυναικοκτονία σημειώθηκε στον Πειραιά και συγκεκριμένα στην οδό Βάμβα 18. Σύμφωνα με απόλυτα ασφαλείς πληροφορίες του Newsbomb.gr, ένας 25χρονος αλβανικής καταγωγής πυροβόλησε στο κεφάλι την 19χρονη σύντροφό του, έπειτα από καυγά.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, ο 25χρονος, από τα μέχρι τώρα στοιχεία που έχουν καταφέρει να συλλέξουν οι αστυνομικοί, ζήλευε τη σύντροφό του με αποτέλεσμα να έχουν έναν ακόμη καυγά.

Ο 25χρονος, μάλιστα, που παραδόθηκε στους αστυνομικούς για τη δολοφονία της συντρόφου του φέρεται να είπε ότι καυγάδισαν και πάνω στον καυγά τους εκείνος την πυροβόλησε μια φορά στο κεφάλι, με αποτέλεσμα η 19χρονη να βρει ακαριαίο θάνατο. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 25χρονος αμέσως μετά τον πυροβολισμό της έφυγε από το διαμέρισμα και βγήκε στον δρόμο.

«Έκανα βόλτες για να ξεθολώσω», φέρεται να είπε αλλά, όπως υποστήριξε, μόλις αντιλήφθηκε την πράξη του, πήγε στο ΑΤ Δημοτικού Θεάτρου στον Πειραιά και παραδόθηκε στους αστυνομικούς. «Εγώ τη σκότωσα, σκότωσα τη σύντροφό μου», φέρεται να ήταν τα πρώτα λόγια που είπε μόλις μπήκε στο Τμήμα και τους είπε ακόμη ότι άφησε το όπλο της δολοφονίας στο σπίτι. Τότε οι αστυνομικοί πήγαν στο διαμέρισμα της οδού Βάμβα 18 και εντόπισαν τη 19χρονη νεκρή.

Σχετικές ειδήσεις