«ΣΚΟΤΩΣΑ ΤΗ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΜΟΥ», ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ ΣΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Αυτός είναι ο φονιάς της 19χρονης στον Πειραιά

Αυτός είναι ο φονιάς της 19χρονης στον Πειραιά
Ο Αλβανός δολοφόνος της 19χρονης

«Εγώ σκότωσα τη σύντροφό μου», φέρεται να είπε στους αστυνομικούς για τη δολοφονία της συντρόφου του στον Πειραιά ο 25χρονος

Ο 25χρονος Αλβανός εκτέλεσε τη 19χρονη σύντροφό του με μια σφαίρα στο κεφάλι έπειτα από καυγά και επειδή «τη ζήλευε», όπως είπε στους αστυνομικούς, όταν παραδόθηκε έπειτα από το ειδεχθές έγκλημα.

Η γυναικοκτονία σημειώθηκε στον Πειραιά και συγκεκριμένα στην οδό Βάμβα 18.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 25χρονος, από τα μέχρι τώρα στοιχεία που έχουν καταφέρει να συλλέξουν οι αστυνομικοί, ζήλευε τη σύντροφό του με αποτέλεσμα να έχουν έναν ακόμη καυγά.

Ο 25χρονος δολοφόνος:

Ο 25χρονος Αλβανός, μάλιστα, που παραδόθηκε στους αστυνομικούς για τη δολοφονία της συντρόφου του φέρεται να είπε ότι καυγάδισαν και πάνω στον καυγά τους εκείνος την πυροβόλησε μια φορά στο κεφάλι, με αποτέλεσμα η 19χρονη να βρει ακαριαίο θάνατο. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 25χρονος αμέσως μετά τον πυροβολισμό της έφυγε από το διαμέρισμα και βγήκε στον δρόμο.

«Έκανα βόλτες για να ξεθολώσω», φέρεται να είπε αλλά, όπως υποστήριξε, μόλις αντιλήφθηκε την πράξη του, πήγε στο ΑΤ Δημοτικού Θεάτρου στον Πειραιά και παραδόθηκε στους αστυνομικούς. «Εγώ τη σκότωσα, σκότωσα τη σύντροφό μου», φέρεται να ήταν τα πρώτα λόγια που είπε μόλις μπήκε στο Τμήμα και τους είπε ακόμη ότι άφησε το όπλο της δολοφονίας στο σπίτι. Τότε οι αστυνομικοί πήγαν στο διαμέρισμα της οδού Βάμβα 18 και εντόπισαν τη 19χρονη νεκρή.

Ο δολοφόνος εργαζόταν σε μπαρ και η άτυχη κοπέλα σε κατάστημα στην Καλλιθέα.

Σχετικές ειδήσεις