ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Κορδελιό: Επίθεση Ρομά σε κατάστημα εστίασης - Τέσσερις τραυματίες

Κορδελιό: Επίθεση Ρομά σε κατάστημα εστίασης - Τέσσερις τραυματίες
grtimes

Επιτέθηκαν στον ιδιοκτήτη και στους τρεις υπαλλήλους του καταστήματος τραυματίζοντάς τους ελαφρά. Στο κατάστημα υπήρχαν και άλλοι πελάτες

Φθορές σε κατάστημα εστίασης επί της οδού Μεγάλου Αλεξάνδρου στην περιοχή του Κορδελιού προκάλεσαν Ρομά που εισέβαλλαν στο εσωτερικό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, καταγράφηκαν ξυλοδαρμοί εναντίον του ιδιοκτήτη και τριών υπαλλήλων του καταστήματος τους οποίους και τραυμάτισαν ελαφρά.

Όπως αναφέρει το GRTimes, επικαλούμενο μαρτυρίες υπαλλήλων, όλα ξεκίνησαν «όταν Ρομά τηλεφώνησαν στο μαγαζί και ζήτησαν τραπέζι. Όταν τους είπαμε ότι δεν έχει, μας απείλησαν ότι θα έρθουν και θα μας δείρουν», περιγράφει υπάλληλος του καταστήματος.

Λίγο αργότερα, στο μαγαζί εστίασης έφτασαν δύο νεαροί, οι οποίοι ζήτησαν «να βγει ο υπάλληλος έξω, προκειμένου να καυγαδίσουν μαζί του. Έγινε μια φασαρία νωρίτερα. Τους είπαμε ότι έχει τραπέζι έξω, αλλά δεν ήθελαν να καθίσουν» λέει ο υπάλληλος.

Τα δύο άτομα αποχώρησαν όμως λίγο αργότερα επέστρεψαν συνοδευόμενοι από άλλα 15 άτομα όπως ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες, τα οποία εισέβαλλαν στο μαγαζί προκαλώντας ζημιές, ενώ επιτέθηκαν εναντίον της διεύθυνσης και των υπαλλήλων προκαλώντας τραυματισμούς σε τέσσερις. Στον ιδιοκτήτη και σε τρεις εργαζόμενους.

Να σημειωθεί ότι στο κατάστημα την ώρα της επίθεσης, υπήρχε και άλλος κόσμος. «Είκοσι χρόνια δουλεύω εδώ, τέτοιο πράγμα δεν έχει ξαναγίνει. Ήρθαν με αυτοκίνητα που δεν είχαν πινακίδες, μέχρι να φτάσει η αστυνομία είχαν αποχωρήσει» προσθέτει ο υπάλληλος του καταστήματος.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το πλήρωμα του οποίου παρείχε τις στους τραυματίες τις πρώτες βοήθειες.

Πηγή: grtimes