ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Μελίσσια: Διαρρήκτες μπήκαν σε σπίτι ξανά - Τι λέει το θύμα

Μελίσσια: Διαρρήκτες μπήκαν σε σπίτι ξανά - Τι λέει το θύμα
Οι κάτοικοι των Μελισσίων έχουν πάρει δραστικά μέτρα

Οι κάτοικοι των Μελισσίων έχουν πάρει δραστικά μέτρα, προκειμένου να αποσοβήσουν τους επίδοξους ληστές και την εγκληματική δράση τους

Σε σπίτια μπαίνουν πλέον οι διαρρήκτες δύο ακόμη και τρεις φορές. Αυτό συμβαίνει τουλάχιστον στα Μελίσσια, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του MEGA.

Το πρώτο περιστατικό σημειώθηκε παραμονή Πρωτοχρονιάς σε ένα σπίτι στα Μελίσσια με τρία άτομα να πηδούν τα κάγκελα και να καταφέρνουν να μπουν στον περίβολο μίας μονοκατοικίας. Βρήκαν σε μία πλαστική ντουλάπα ένα σκεπάρνι, με το οποίο έσπασαν την κλειδαριά της πόρτας και εισέβαλαν στο σπίτι, το οποίο έκαναν «φύλλο και φτερό».

Οι ληστές άρπαξαν κοσμήματα καθώς και κάποια αντικείμενα αξίας, τα έβαλαν σε μία μαξιλαροθήκη και στη συνέχεια εξαφανίστηκαν με ένα μαύρο αυτοκίνητο. Το περιστατικό είχε και… συνέχεια. Στη λεωφόρο Δημοκρατίας οι ληστές πέφτουν πάνω σε ένα περιπολικό, το οποίο τους έκανε σήμα να σταματήσουν. Οι ίδιοι δεν σταματούν και ξεκίνησε η καταδίωξη. Οι τρεις ληστές εγκατέλειψαν το αυτοκίνητο αφήνοντας μέσα την μαξιλαροθήκη με τα κλοπιμαία.

Λίγο πιο κάτω από το σημείο εγκατάλειψης, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τα τρία άτομα, ενώ σημειώνεται πως στο εν λόγω σπίτι είναι η δεύτερη φορά που γίνεται διάρρηξη.

Στην ίδια περιοχή σημειώθηκε και το δεύτερο περιστατικό κλοπής. Για δεύτερη φορά μπήκαν διαρρήκτες σε σπίτι, δεν άφησαν τίποτα όρθιο ενώ στο συγκεκριμένο σπίτι έψαξαν ακόμα και τον… καταψύκτη και τα κλιματιστικά στην προσπάθειά τους να βρουν χρήματα και αντικείμενα αξίας.

Η λεία της σπείρας στο τελευταίο περιστατικό ήταν 60.000 ευρώ σε χρυσαφικά, καθώς και 500 ευρώ σε μετρητά. Η Αστυνομία δεν κατάφερε να εντοπίσει τους συγκεκριμένους ληστές.

Οι κάτοικοι των Μελισσίων έχουν πάρει δραστικά μέτρα, προκειμένου να αποσοβήσουν τους επίδοξους ληστές και την εγκληματική δράση τους.

Σχετικές ειδήσεις

Ηλεία: Αυτοτραυματίστηκαν ληστές και πήραν ασθενοφόρο για να γλιτώσουν

Ληστές ρολογιών: Η ΕΛ.ΑΣ. «βλέπει» Ροζ Πάνθηρες – Πού βρέθηκε η μηχανή με την οποία διέφυγαν

Αιγάλεω: Ληστές έδεσαν και φίμωσαν ζευγάρι - Έφυγαν με 8.000 ευρώ