ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Βριλήσσια: Έκαναν Θεοφάνεια οι διαρρήκτες στο σπίτι του γιατρού

Βριλήσσια: Έκαναν Θεοφάνεια οι διαρρήκτες στο σπίτι του γιατρού

Μπορεί ο γιατρός να είχε κρύψει πολύ καλά τις περίπου 160.000 ευρώ, τις χρυσές λίρες και τα κοσμήματα στο σπίτι του στα Βριλήσσια, όμως οι διαρρήκτες έμειναν εκεί από τις 5 Ιανουαρίου έως τις 7 Ιανουαρίου

Δύο μέρες πέρασαν στο σπίτι του γιατρού στα Βριλήσσια οι διαρρήκτες για να βρουν τα χρήματα, τις λίρες και τα κοσμήματα που άρπαξαν.

Μπορεί ο γιατρός να είχε κρύψει πολύ καλά τις περίπου 160.000 ευρώ, τις χρυσές λίρες και τα κοσμήματα στο σπίτι του στα Βριλήσσια, όμως οι διαρρήκτες έμειναν εκεί από τις 5 Ιανουαρίου έως τις 7 Ιανουαρίου, κάνοντας άνω κάτω τα πάντα για να βρουν τα πάντα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες από την Αστυνομία, οι διαρρήκτες μπήκαν μέσα στην οικία το πρωί της Πέμπτης και παρέμειναν εκεί -εκμεταλλευόμενοι την απουσία του ιδιοκτήτη- για δύο 24ωρα, αποχωρώντας το πρωί του Σαββάτου με την πλούσια λεία τους.

Ο 49χρονος γιατρός είχε κρύψει τα χρήματα και τα κοσμήματα στο σπίτι του και οι αστυνομικοί δεν εντόπισαν ίχνη παραβίασης. Την καταγγελία για τη διάρρηξη στο σπίτι του στα Βριλήσσια έκανε ο ίδιος ο γιατρός.

Σχετικές ειδήσεις

Βριλήσσια: Στόχος διαρρηκτών γιατρός - Του άρπαξαν σχεδόν 160.000 ευρώ