ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Απειλητικά mail σε νοσοκομεία και Ελ. Βενιζέλος: Αυτό είναι το μήνυμα - Ανέλαβε η Αντιτρομοκρατική

Απειλητικά mail σε νοσοκομεία και Ελ. Βενιζέλος: Αυτό είναι το μήνυμα - Ανέλαβε η Αντιτρομοκρατική

Στη βόρεια Ελλάδα αναζητά τον αποστολέα των απειλητικών μηνυμάτων σε νοσοκομεία της Αττικής και στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» - Δείτε το μήνυμα που απέστειλε. 

Νέος συναγερμός σήμανε νωρίς το πρωί στην Ελληνική Αστυνομία, όταν άγνωστος απέστειλε μαζικά e-mails για τοποθετήσεις βομβών στον διεθνή αερολιμένα Αθηνών, σε νοσοκομεία της Αττικής και σε Ορθόδοξες Εκκλησίες.

Όπως έγινε γνωστό, τα απειλητικά μηνύματα αφορούσαν το αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» και τα νοσοκομεία Γεννηματάς, Ευαγγελισμός, Παμμακάριστος, Παίδων Αγία Σοφία, Ερρίκος Ντυνάν και Τζάνειο.

Οι «στόχοι» είναι ακριβώς ίδιοι με αυτούς που είχε συμπεριλάβει ο Ρώσος φαρσέρ στα δικά του email, που απέστειλε προ ημερών και τελικά συνελήφθη. Ο 42χρονος συλληφθείς, υπενθυμίζεται, είχε κάνει αναρτήσεις στα social media, με τις οποίες στρεφόταν κατά της κυβέρνησης για την στάση που κράτησε σε σχέση με την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία.

Ο σημερινός αποστολέας, δηλώνει φίλος του Ρώσου που συνελήφθη και στα απειλητικά του mail αναφέρει:

«Είμαστε Τούρκοι εθνικιστές
Σας μιλάει ο Πολ Αβιλοβογλου

Εχουμε βάλει νάρκες σε όλα τα νοσοκομεία σας στην Αθήνα
Θα καταστρέψουμε την Ορθόδοξη Εκκλησία στην Αθήνα
Και θα επιβάλλουμε το νόμο της Σαρία

Απαιτούμε την επιστροφή της Κύπρου στην Τουρκία και την απελευθέρωση του φίλου μας Βάντ Σαβέλιεφ».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ:

Σύμφωνα με πληροφορίες, την υπόθεση έχει αναλάβει πλέον η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, η οποία αναζητά τον αποστολέα στη βόρεια Ελλάδα.