ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Σεπόλια: Υπάλληλος πλυντηρίου αυτοκινήτων βίαζε τη 12χρονη - Έρχονται νέες συλλήψεις

Σεπόλια: Υπάλληλος πλυντηρίου αυτοκινήτων βίαζε τη 12χρονη - Έρχονται νέες συλλήψεις
Intime / φωτογραφία αρχείου

Σεπόλια: Νέα εντάλματα σύλληψης αναμένονται το επόμενο διάστημα για την υπόθεση της 12χρονης, με τις αποκαλύψεις μαρτύρων από τη γειτονιά του κοριτσιού να προκαλούν ανατριχίλα. 

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης από τα Σεπόλια, ενώ αναμένονται νέες συλλήψεις τις επόμενες ημέρες.

Τουλάχιστον ακόμα έξι άνδρες μεταξύ των οποίων και έναν οδοντίατρο αναγνώρισε η ανήλικη. Στο μεταξύ, σοκ προκαλεί το γεγονός ότι ένας εξ αυτών έχει κόρη κοντά στην ηλικία της 12χρονης, με την οποία μάλιστα η ανήλικη συνήθιζε να παίζει μαζί στην πλατεία της περιοχής.

«Είναι σίγουρο και βέβαιο πως θα υπάρξουν και νέα εντάλματα σύλληψης. Από πληροφορίες που έχουμε η 12χρονη έχει αναγνωρίσει και άλλα άτομα και θέλω να πιστεύω ότι κάποια στιγμή θα πρέπει να σταματήσει αυτή η ταλαιπωρία αυτού του παιδιού να πηγαίνει ανά τακτά χρονικά διαστήματα και να κάνει αναγνωρίσεις», δήλωσε ο Απόστολος Λύτρας, δικηγόρος της μητέρας της 12χρονης.

Με τη σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα, άλλοι τέσσερις κατηγορούμενοι προφυλακίστηκαν την Παρασκευή (17/2) για την κακουργηματική κατηγορία των γενετήσιων πράξεων με την ανήλικη έναντι αμοιβής κατ΄εξακολούθηση.

Πρόκειται για έναν 65χρονο δερματολόγο, έναν 44χρονο ιδιωτικό υπάλληλο, έναν 49χρονο οδηγό φορτηγού και έναν 50χρονο καταστηματάρχη.

Ο 65χρονος δερματολόγος, συγκεκριμένα, ο οποίος βρίσκεται από το βράδυ της Τρίτης (14/2) στη ΓΑΔΑ, συναντούσε το κορίτσι στο ιατρείο του, πληρώνοντας 50 ευρώ κάθε φορά. Ο δερματολόγος συνελήφθη μέσα στο ίδιο ιατρείο, εν ώρα εργασίας. Αυτό που εξετάζουν οι αστυνομικοί είναι ο αριθμός των επαφών που είχε ο δερματολόγος με το ανήλικο κορίτσι, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι είχε συναντηθεί πάνω από δύο φορές.

Είναι πατέρας 5 παιδιών, ενώ πρόκειται να διαγραφεί από την Ελληνική Δερματολογική Εταιρεία και θα του αφαιρεθεί η άδεια ασκήσεως επαγγέλματος.

Αποκαλυπτικές μαρτυρίες: «Έμπαινε η 12χρονη και κατέβαζαν τα ρολά»

Η 12χρονη στην τελευταία της κατάθεση είχε πει στους αστυνομικούς ότι την πλησίασαν άνδρες ακόμα και από την ίδια τη γειτονιά της.

Όπως ανέφερε το STAR, ένας αλλοδαπός υπάλληλος πλυντηρίου αυτοκινήτων, ο οποίος είναι ένας από τους 18 κατηγορουμένους της υπόθεσης, τη βίαζε στην επιχείρηση όπου δούλευε.

Μάρτυρας αποκάλυψε, μάλιστα, πως «ερχόταν τρεχάλα και γρήγορα κιόλας. Πέρναγε εδώ και έμπαινε μέσα, εδώ στο πλυντήριο. Έκλειναν τα ρολά. Τώρα, αν ήταν άλλος δεν ξέρω. Δεν είχε ώρες». Άλλοι μάρτυρες αναφέρουν, επίσης, ότι έβλεπαν τη 12χρονη να μπαίνει μέσα σε καταστήματα και να κλείνουν τα ρολά.

Νέο αίτημα αποφυλάκισης από τη μητέρα της 12χρονης

Η ανήλικη στην τελευταία της κατάθεση υποστήριξε για ακόμα μια φορά ότι η μητέρα της δεν γνώριζε τίποτα για τον εφιάλτη που περνούσε.

Από την πλευρά της μητέρας αναμένεται τις επόμενες ημέρες να κατατεθεί νέο αίτημα άρσης της φυλάκισής της.

«Δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος ούτε να διαφύγει η μητέρα στο εξωτερικό, ούτε να διαπράξει νέα αδικήματα, ίσα ίσα θα πρέπει αυτή η γυναίκα να αφεθεί ελεύθερη να πάει στα παιδιά της. Και η 12χρονη να σας πληροφορήσω ότι συνέχεια ζητάει τη μητέρα της και σε καμία κατάθεση της δεν έχει προκύψει το παραμικρό», ανέφερε ο Απόστολος Λύτρας, δικηγόρος της μητέρας της 12χρονης.

Σημειώνεται ότι πριν από λίγες ημέρες η 12χρονη συνάντησε τη μητέρα της μετά από καιρό στις φυλακές Κορυδαλλού, παρουσία του αδελφού της και ψυχολόγου.

Σχετικές ειδήσεις