ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Σεπόλια: Βίαζε τη 12χρονη με ανοιχτό ιατρείο - Πώς έστησε το άλλοθί του για να γλιτώσει

Σεπόλια: Βίαζε τη 12χρονη με ανοιχτό ιατρείο - Πώς έστησε το άλλοθί του για να γλιτώσει

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για τον 65χρονο δερματολόγο που φέρεται να βίαζε τη 12χρονη από τα Σεπόλια μέσα στο ιατρείο του. «Άνοιξαν τα στόματα» στον Κολωνό.

Ένας νέος κύκλος συλλήψεων άνοιξε μετά την τελευταία κατάθεση της 12χρονης από τα Σεπόλια, η οποία αναγνώρισε κάποια νέα πρόσωπα ως βιαστές της. Γιατροί, επιχειρηματίες και πατέρες μικρών παιδιών φέρεται να συναντούσαν την ανήλικη κατ' εξακολούθηση. Ωστόσο, το κορίτσι επιμένει ότι η μητέρα της δεν ήξερε τίποτα.

Σάλο, δε, έχει προκαλέσει η αναγνώριση ενός εκ των βιαστών, ο οποίος είναι ένας 65χρονος δερματολόγος που διατηρεί ιατρείο στον Κολωνό. Ο 65χρονος κατηγορείται ότι βίαζε την 12χρονη από τον Απρίλιο έως τον Ιούλιο του 2022 μέσα στο ιατρείο του.

Μάλιστα, φέρεται να έφερνε το κορίτσι στο ιατρείο ακόμη και όταν είχε πελάτες. Σύμφωνα με την αστυνομία έχει κακοποιήσει σεξουαλικά το παιδί τουλάχιστον τρεις φορές δίνοντας κάθε φορά 50 ευρώ. Επίσης, αναφέρεται ότι όταν συνελήφθη ήταν «προετοιμασμένος», καθώς είχε προλάβει και είχε σβήσει την εφαρμογή Blindchat από όπου επικοινωνούσε με τη 12χρονη, ενώ είχε προσλάβει και δικηγόρο και είχε ετοιμάσει το άλλοθί του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αρνείται τα όσα του καταλογίζονται και επιμένει ότι βρισκόταν στο εξωτερικό την χρονική περίοδο που φέρεται να συναντούσε την ανήλικη. Οι Αρχές όμως έχουν στα χέρια τους τα ψηφιακά του ίχνη. Δύο ημέρες μετά τη σύλληψή του τα στόματα στην γειτονιά ανοίγουν, προβαίνοντας και φρικτές αποκαλύψεις.

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για τον δερματολόγο

Σοκαριστικές είναι οι αποκαλύψεις ανθρώπων που είχαν επισκεφτεί τον γιατρό, καθώς όπως ισχυρίζονται η συμπεριφορά του ήταν ανάρμοστη.

«Είχα στείλει και την κόρη μου και μου λέει δεν ξαναπάω. Της λέω γιατί; Δεν μου άρεσε λέει η συμπεριφορά του, μου έλεγε είσαι ωραία κοπέλα και κάτι τέτοια μου έλεγε. Χτες το βράδυ με πήρε η ξαδέλφη μου και μου λέει γι' αυτόν, εξεπλάγην. Α, γι' αυτό όταν είχα στείλει την εγγονή, μου είπε ότι της ρίχτηκε και δεν ξαναπάει», ανέφερε κάτοικος της περιοχής.

Μία άλλη πελάτισσα είπε: «Πάνω στην εξέταση, με χούφτωσε ενώ δεν υπήρχε λόγος να ακουμπήσει εκεί που ακούμπησε. Με χούφτωσε στο στήθος, ενώ η κύστη ήτανε ενδιάμεσα στο πόδι και στο γεννητικό μου όργανο.»

Ανατριχιαστική ήταν και η μαρτυρία μιας μητέρας κοριτσιού μόλις 7,5 χρόνων. «Είχε ατοπική δερματίτιδα στα χεράκια της σε πολύ συγκεκριμένα σημεία και μου ζήτησε να τη γδύσω και να βγάλει και τη μπλούζα της και το εσώρουχο και το παντελόνι. Αυτή τη στιγμή είμαι εξοργισμένη. Αν τον είχα μπροστά μου δεν ξέρω κι εγώ τι θα έκανα», δήλωσε.

Από την πλευρά της οικογένειας της 12χρονης, ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας τόνισε: «Το κακό κατά τη γνώμη μου είναι ότι το παιδί για έκτη φορά έχει μπει σ' αυτή τη διαδικασία και αναγνώρισε και τους συγκεκριμένους. Εμείς από την πλευρά της υπεράσπισης της μητέρας θα κάνουμε νέα αίτηση για να αποφυλακιστεί.»

Έγραψαν συνθήματα έξω από το ιατρείο του δερματολόγου

Από τη στιγμή που έγινε γνωστή η σύλληψη του 65χρονου, οι τοίχοι και η πόρτα στο ιατρείο έχουν γεμίσει υβριστικά συνθήματα.

Άγνωστοι έγραψαν με σπρέι έξω από το ιατρείο του «Βιαστής» και «οι βιαστές δεν είναι κρίμα, είναι πιο άνετα στο μνήμα».

Συνολικά μέχρι στιγμής, μαζί με τους 5 που απολογούνται αύριο (17/2), έχουν συλληφθεί 18 άνδρες που κατηγορούνται ότι βίασαν την ανήλικη. Τα πέντε άτομα που συνελήφθησαν χθες (15/2), μεταξύ των οποίων και ένας δερματολόγος, κατηγορούνται για «γενετήσιες πράξεις με ανήλικο».

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία, το κορίτσι αναγνώρισε κάποια ακόμα άτομα τα οποία δεν έχουν μέχρι στιγμής ταυτοποιηθεί. Από τα ίδια στοιχεία προκύπτει πως είναι η πρώτη φορά που η 12χρονη φαίνεται να λέει ποια πρόσωπα είναι αυτά που ο Ηλίας Μίχος της είχε πει να συναντήσει.

Τα 8 πρόσωπα που την πλησίασαν από υπόδειξη του Ηλία Μίχου

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του STAR, η 12χρονη φέρεται να έχει υποδείξει στους αστυνομικούς ακόμη 8 άνδρες, οι οποίοι έχουν ασελγήσει σε βάρος της. Μόνο που αυτή τη φορά, σύμφωνα με τα λεγόμενα της 12χρονης, αυτοί οι 8 άνδρες δεν την πλησίασαν μέσω της πλατφόρμας γνωριμιών αλλά έπειτα από υπόδειξη του Ηλία Μίχου.

Η 12χρονη, μάλιστα, περιέγραψε στους αστυνομικούς αυτούς τους 8 άνδρες.

Πιο συγκεκριμένα είναι:

  • ένας οδοντίατρος, παντρεμένος, με μία κόρη. Συναντήθηκε με τη 12χρονη πάνω από μία φορά
  • ο Χ. είναι παντρεμένος με μια κόρη 6 ετών
  • ένας άντρας ξένης καταγωγής, πατέρας ενός μικρού αγοριού, φέρεται να ζήτησε στον Μίχο να του γνωρίσει τη 12χρονη.
  • Ο Α. φέρεται να συναντήθηκε με τη 12χρονη στο υπόγειο του σπιτιού του
  • ο επονομαζόμενος «Γιώργος» φέρεται να είναι ο δεύτερος άντρας που συνάντησε μετά τον Ηλία Μίχο, σύμφωνα με τη 12χρονη
  • ένας άνδρας ξένης καταγωγής, ιδιοκτήτης καταστήματος κινητών τηλεφώνων
  • ένας υπάλληλος πλυντηρίου αυτοκινήτων ξένης καταγωγής , τον οποίο είχε συναντήσει δύο φορές
  • ο Κ. που έχει μεταφορική εταιρεία και μία αποθήκη, οδηγεί ηλεκτρικό αυτοκίνητο και ηλεκτρικό πατίνι

Σχετικές ειδήσεις