ΚΟΣΜΟΣ

Τέξας: Μητέρα φέρεται να άφησε τα παιδιά της μόνα τους στο σπίτι, για δύο μήνες - 12 και 3 ετών

Τέξας: Μητέρα φέρεται να άφησε τα παιδιά της μόνα τους στο σπίτι, για δύο μήνες - 12 και 3 ετών
ROMAN FOREST POLICE DEPARTMENT

Και τα δύο παιδιά είναι «ασφαλή με ένα μέλος της οικογένειας στην Αλαμπάμα» αφού η Raven Yates φέρεται να εγκατέλειψε τη 12χρονη κόρη και τον 3χρονο γιο της τον Σεπτέμβριο

Μια μητέρα από το Τέξας συνελήφθη στην Αλαμπάμα καθώς άφησε τα δύο της παιδιά μόνα στο σπίτι για περισσότερους από δύο μήνες.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τη Raven Yates την Τετάρτη στις 4:30 μ.μ. σε ένα συγκρότημα διαμερισμάτων όπου διέμενε με έναν φίλο της αφού φέρεται να εγκατέλειψε τη 12χρονη κόρη της και την 3χρονη γιο της στις 8 Σεπτεμβρίου.

Ο πατέρας των παιδιών ενημέρωσε την αστυνομία στις 14 Νοεμβρίου ότι τα παιδιά του φέρεται να ήταν εγκαταλελειμμένα τους τελευταίους δύο μήνες, «το μεγαλύτερο διάστημα χωρίς πρόσβαση σε τρόφιμα ή ιατρικές προμήθειες». Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, τα παιδιά δεν ήταν εγγεγραμμένα στο σχολείο.

«Ο πατέρας ταξίδεψα αμέσως από την Καλιφόρνια όπου δούλευε εκείνη την εποχή», ανέφερε η αστυνομία, σημειώνοντας ότι «είχε ενημερωθεί ότι η μητέρα των παιδιών του βρίσκονταν στην Αλαμπάμα χωρίς τα παιδιά της και συνειδητοποίησε ότι ήταν μόνα στο σπίτι επειδή επειδή του είχε ζητηθεί από την κόρη του να στέλνει φαγητό τακτικά».

Η αστυνομία ανέφερε χαρακτηριστικά ότι και τα δύο παιδιά είναι «ασφαλή με ένα μέλος της οικογένειας στην Αλαμπάμα».

Μετά την έρευνα της αστυνομίας, εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης στις 8 Δεκεμβρίου για την Yates για δύο κατηγορίες της εγκατάλειψης και ότι θέτει σε κίνδυνο τα παιδιά χωρίς πρόθεση να επιστρέψει.

Η Yates εντοπίστηκε καθώς δημοσίευε τακτικά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.