ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Τάκης Θεοδωρικάκος: «Απαράδεκτο να μην μην καταδικάζει τη βία εναντίον καθηγητών η αντιπολίτευση»

Τάκης Θεοδωρικάκος: «Απαράδεκτο να μην μην καταδικάζει τη βία εναντίον καθηγητών η αντιπολίτευση»
GLOMEX

Ο Τάκης Θεοδωρικάκος χαρακτηρίζει απαράδεκτη την στάση της αντιπολίτευσης να μην μιλάει και να μην καταδικάζει φαινόμενα βίας εναντίον καθηγητών στα πανεπιστήμια

Για συνενοχή όσων σιωπούν στον βιασμό του δικαιώματος της ελεύθερης έκφρασης στον πανεπιστημιακό χώρο, με αφορμή τις επιθέσεις φοιτητών εναντίον της προέδρου της Φιλοσοφικής Σχολής κυρίας Βάνας Νικολαΐδου, έκανε λόγο ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, σε συνέντευξή του στην εκπομπή Συνδέσεις της ΕΡΤ με τον Κώστα Παπαχλιμίντζο και τη Χριστίνα Βίδου.

Ο κ. Θεοδωρικάκος χαρακτήρισε ολοκληρωτικό φασισμό τους τραμπουκισμούς και τις απειλές κατά καθηγητών τονίζοντας ότι βιάζεται το δικαίωμα της άποψης.

Την Παρασκευή 31 Μαρτίου ανέφερε ότι θα υπογραφεί η σύμβαση με τον ανάδοχο, παρουσία του Πρωθυπουργού για την επέκταση του φράκτη στον Έβρο.

Επιπλέον ο υπουργός ανέφερε ότι τέθηκε σε λειτουργία το panic button για την αντιμετώπιση της ενδοοικογενειακής βίας. Με το πάτημα ενός κουμπιού στο κινητό τηλέφωνο θα ειδοποιείται η Ελληνική Αστυνομία.