ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Άγιος Δημήτριος: Το πείραγμα σε μια κοπέλα έφερε τη συμπλοκή ανηλίκων έξω από εμπορικό κέντρο

Περιπολικό

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία, όλα ξεκίνησαν μέσα από στο εμπορικό πολυκατάστημα όταν κάποια άτομα της μιας παρέας «πείραξαν» κάποιο κορίτσι της άλλης παρέας

Εκτός κινδύνου είναι οι τρεις ανήλικοι που διακομίσθηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στα νοσοκομεία Παίδων και Ευαγγελισμός, το βράδυ της Παρασκευής, έπειτα από επεισόδιο έξω από εμπορικό κέντρο στον Αγιο Δημήτριο.

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία, όλα ξεκίνησαν μέσα από στο εμπορικό πολυκατάστημα όταν κάποια άτομα της μιας παρέας «πείραξαν» κάποιο κορίτσι της άλλης παρέας. Οι νεαροί βγήκαν έξω από το εμπορικό κέντρο και εκεί χτύπησαν τους τρεις ανήλικους ηλικίας 14, 16 και 17 ετών, με τις ίδιες πληροφορίες να αναφέρουν ότι στο σημείο της εντοπίστηκε και ένα σφυρί. Μάλιστα, από έναν 14χρονο άρπαξαν και το κινητό του τηλέφωνο.

Προσαγωγές υπόπτων για τη συμπλοκή στον Αγιο Δημήτριο

Άμεσα ενημερώθηκαν οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο της συμπλοκής στον Άγιο Δημήτριο. Περίπου στις 22:00 την Παρασκευή, προσήχθησαν από την συμβολή των οδών Ναυαρίνου και Ελευθέριου Βενιζέλου τρεις υπήκοοι Αλβανίας (δύο 18χρονοι και ένας 17χρονος), για τους οποίους δεν προέκυψε τελικά κάτι σε βάρος τους και αφέθηκαν ελεύθεροι στις 23.40.

Οι έρευνες είναι σε εξέλιξη από το τμήμα Ασφαλείας του Αγίου Δημητρίου.

Σχετικές ειδήσεις

Άγιος Δημήτριος: Συμπλοκή 20 ανηλίκων - Εντοπίστηκε σφυρί έξω από εμπορικό κέντρο

Άγιος Δημήτριος: Στο νοσοκομείο οι τρεις ανήλικοι που τραυματίστηκαν από τη συμπλοκή