ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Θεσσαλονίκη: Την πυροβόλησαν εξ επαφής - Γνώριμη των Αρχών η γυναίκα που βρέθηκε νεκρή

Θεσσαλονίκη: Την πυροβόλησαν εξ επαφής - Γνώριμη των Αρχών η γυναίκα που βρέθηκε νεκρή
Voria.gr

Το όπλο του εγκλήματος ακόμη δεν έχει εντοπιστεί, ενώ οι έρευνες να συνεχίζονται. Τι είπε ο άνθρωπος που εντόπισε το αυτοκίνητο και κάλεσε την Αστυνομία.

Συμπληρώνεται το παζλ με το στυγερό έγκλημα στη Θεσσαλονίκη, με θύμα μια γυναίκα άνω των 50 ετών. Σύμφωνα με τα στοιχεία που προέκυψαν μετά και την εξέταση του ιατροδικαστή στο σημείο του εγκλήματος, πρόκειται για γυναίκα Ρομά η οποία φέρει τραύμα από πυροβολισμό στο κεφάλι της.

Η γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή μέσα στο αυτοκίνητό της, στη θέση του συνοδηγού, στην περιοχή της Χαλκηδόνας του νομού Θεσσαλονίκης. Το όχημα εντόπισε υπάλληλος της Διεύθυνσης Γεωργίας περίπου στις 7:45 το πρωί.

Όπως ανέφερε στο Voria.gr, είδε το παρατημένο αυτοκίνητο και αμέσως κάλεσε την αστυνομία καθώς, όπως ο ίδιος σημειώνει, στο συγκεκριμένο σημείο αφήνονται κατά διαστήματα κλεμμένα οχήματα. Ο ίδιος εξήγησε ότι φοβήθηκε για αυτό και δεν πλησίασε περισσότερο και κάλεσε άμεσα την αστυνομία.

Το θύμα πυροβολήθηκε με καραμπίνα από τόσο κοντινή απόσταση που το κρανίο της γυναίκας κονιορτοποιήθηκε. Μάλιστα, οι αστυνομικοί στην πρώτη θέα του πτώματος νόμιζαν ότι είχε αποκεφαλιστεί, σύμφωνα με το Voria.gr. Το όπλο του εγκλήματος ακόμη δεν έχει εντοπιστεί, ενώ οι έρευνες να συνεχίζονται.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα ήταν γνώριμη των αρχών, καθώς είχε απασχολήσει για υποθέσεις ναρκωτικών και μάλιστα είχε φυλακιστεί και αποφυλακιστεί.

Στο σημείο βρίσκεται η σήμανση με τις έρευνες του Τμήματος Εγκλημάτων Κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης να βρίσκονται πλήρη εξέλιξη. Η σορός απομακρύνθηκε και γερανός πήρε το όχημα.