ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Θεσσαλονίκη: Σκότωσε τη μάνα του, ομολόγησε την πράξη και αγνοείται – Ανθωποκυνηγητό για τον 34χρονο

Θεσσαλονίκη: Σκότωσε τη μάνα του, ομολόγησε την πράξη και αγνοείται – Ανθωποκυνηγητό για τον 34χρονο

Θεσσαλονίκη: Ανθρωποκυνηγητό έχει ξεσπάσει για τον 34χρονο μητροκτόνο που φέρεται να σκότωσε τη μητέρα του με πυροβολισμό - Τι αναφέρει το ιδιόχειρο σημείωμα που εντόπισαν οι Αρχές

Σοκαρισμένη παραμένει η τοπική κοινωνία της Χαλκηδόνας, μετά την άγρια δολοφονία 71χρονης από τον 34χρονο γιο της.

Η ηλικιωμένη γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή, μέσα σε ένα όχημα ΙΧ σε αγροτική περιοχή, ενώ έφερε τραύμα στο κεφάλι από πυροβολισμό με καραμπίνα.

Η άτυχη γυναίκα βρέθηκε νεκρή μέσα σε ένα λευκό όχημα, που είχε νοικιάσει ο γιος της, πίσω από το κτήριο της Διεύθυνσης Γεωργίας, κοντά στα νεκροταφεία.

Το όχημα εντόπισε υπάλληλος της Διεύθυνσης Γεωργίας περίπου στις 7:45 το πρωί. Το είδε το παρατημένο αυτοκίνητο και αμέσως κάλεσε την αστυνομία καθώς, όπως ο ίδιος σημειώνει, στο συγκεκριμένο σημείο αφήνονται κατά διαστήματα κλεμμένα οχήματα. Ο ίδιος εξήγησε ότι φοβήθηκε για αυτό και δεν πλησίασε περισσότερο και κάλεσε άμεσα την αστυνομία.

Το θύμα πυροβολήθηκε με καραμπίνα από τόσο κοντινή απόσταση που το κρανίο της γυναίκας κονιορτοποιήθηκε. Μάλιστα, οι αστυνομικοί στην πρώτη θέα του πτώματος νόμιζαν ότι είχε αποκεφαλιστεί.

Λίγες ώρες μετά τον εντοπισμό του θύματος, οι έρευνες των Αρχών ταυτοποίησαν τον δράστη της δολοφονίας, ο οποίος είναι ο 34χρονος γιος της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έγινε έφοδος στο σπίτι του 34χρονου αλλά δεν ήταν κανείς εκεί. Οι αστυνομικοί έφτασαν στην εξιχνίαση καθώς ο 34χρονος είχε νοικιάσει το αυτοκίνητο, μέσα στο οποίο βρέθηκε νεκρή η μητέρα του, στο όνομά του.

Το ιδιόχειρο σημείωμα και η καραμπίνα

Κατά την έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του μητροκτόνου στη Χαλκηδόνα, βρέθηκαν ιδιόχειρο σημείωμα στο οποίο ομολογεί ότι τη σκότωσε, όπως επίσης και ένα κυνηγετικό όπλο.

Η βαλλιστική εξέταση που θα πραγματοποιηθεί θα δείξει εάν ήταν το όπλο του εγκλήματος, που από τις πρώτες εκτιμήσεις ήταν καραμπίνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πριν από 7 περίπου χρόνια ο πατέρας του 34χρονου είχε χάσει τη ζωή του όταν τον παρέσυρε όχημα στη Χαλκηδόνα. Λίγο καιρό αργότερα η σύζυγός του εμφάνισε ψυχολογικά προβλήματα.

Αυτός είναι ο 34χρονος που κατηγορείται για τη δολοφονία της μητέρας του:

«Γιατί σκότωσα τη μητέρα μου»

To Mega στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού έφερε στο φως το έφερε στο «φως» τι αναφέρει το ιδιόχειρο σημείωμα που βρέθηκε στο σπίτι του 34χρονου μητροκτόνου, στο οποίο ομολογεί και εξηγεί γιατί προέβη στη δολοφονία της μητέρας του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης μνημονεύει τα αίτια της επίθεσης προς τη μητέρα του και δηλώνει πως δεν ήθελε να της προκαλέσει ένα τόσο ισχυρό τραύμα.

Φαίνεται πως ο 34χρονος δεν είχε σκοπό να την πυροβολήσει θανάσιμα. Εξηγεί ωστόσο πως προχώρησε στην εγκληματική ενέργεια καθώς η 71χρονη αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα επίσης είχαν χάσει από τη ζωή στενά συγγενικά τους πρόσωπα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι αστυνομικοί αναλύοντας το σημείωμα αλλά και το προφίλ του δράστη, φοβούνται πως πιθανότατα ο ίδιος προβεί στην απονενοημένη πράξη.

Δείτε το βίντεο του Mega:

Σχετικές ειδήσεις