ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Στον εισαγγελέα ο δράστης της άγριας δολοφονίας στους Αμπελόκηπους - Σήμερα η ιατροδικαστική εξέταση

Στον εισαγγελέα ο δράστης της άγριας δολοφονίας στους Αμπελόκηπους - Σήμερα η ιατροδικαστική εξέταση

Ο δράστης κατηγορείται ότι μαχαίρωσε πισώπλατα τον 45χρονο φίλο του, υπήκοο Πολωνίας, την ώρα που βρίσκονταν στο σπίτι του στου Γκύζη

"Ήμουν μεθυσμένος" αυτά φέρεται να ήταν τα πρώτα λόγια του δράστη που μαχαίρωσε και σκότωσε τον φίλο του μέσα στο σπίτι του στου Γκύζη στην οδό Βερναρδάκη.

Ο 60χρονος Dariusz A. υπήκοος Πολωνίας θα οδηγηθεί σήμερα ενώπιον του εισαγγελέα με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση.

Ο δράστης κατηγορείται ότι μαχαίρωσε πισώπλατα τον 45χρονο φίλο του, υπήκοο Πολωνίας, την ώρα που βρίσκονταν στο σπίτι του στου Γκύζη. Οι δύο άνδρες προηγουμένως είχαν καταναλώσει αλκοόλ.

Η δολοφονία σημειώθηκε λίγο μετά τις 22.20 την Κυριακή του Πάσχα στην μονοκατοικία της οδού Βερναρδάκη. Οι αστυνομικοί έφθασαν στο σημείο για να ενισχύσουν σταθμό του ΕΚΑΒ που είχε ήδη κληθεί στον τόπο της τραγωδίας. Εντός του σπιτιού βρέθηκε νεκρός ο 45χρονος Maciej W. ο οποίος έφερε τραύμα στην πλάτη από μαχαίρι.Μεσα στο σπίτι βρισκόταν και μια γυναίκα η οποία προήχθη ενώ λίγη ώρα αργότερα αφέθηκε ελεύθερη

Οι αστυνομικοί ερεύνησαν το χώρο και εντόπισαν ένα κουζινομάχαιρο 32 εκατοστών με μήκος λάμας 19 εκατοστά και μια μπλούζα με ίχνη αίματος στο δεξί μανίκι την οποία φορούσε ο δράστης. Και τα δύο ευρήματα κατασχέθηκαν και έχουν μεταφερθεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια.

Ο δράστης φαίνεται πως μαχαίρωσε με μένος το θύμα ωστόσο η ιατροδικαστική εξέταση που θα διενεργηθεί σε λίγη ώρα θα δώσει περισσότερες απαντήσεις για τις κινήσεις του 60χρονου και για το αν δράστης και θύμα ήρθαν στα χέρια πριν το φονικό μαχαίρωμα.

Σχετικές ειδήσεις