ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Μύκονος: Βιασμός τουρίστριας - Συνελήφθη ο δράστης στην Πάρο

Μύκονος: Βιασμός τουρίστριας - Συνελήφθη ο δράστης στην Πάρο
Φωτογραφία αρχείου / INTIME

Τουρίστρια στη Μύκονο κατήγγειλε τον βιασμό της - Συνελήφθη ο δράστης

Χθες το βράδυ μια 32χρονη τουρίστρια διασκέδαζε σε πάρτι του ξενοδοχείου όπου διέμενε στη Μύκονο. Εκεί γνώρισε έναν Αμερικανό τουρίστα 31 ετών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb.gr, η κοπέλα τα ξημερώματα πήγε στο δωμάτιο της για να κοιμηθεί καθώς το πρωί ταξίδευε για Αθήνα. Την ώρα που κοιμόταν ένιωσε κάποιον να την αγγίζει, άνοιξε τα μάτια της και είδε τον νεαρό άνδρα που είχε γνωρίσει στο πάρτι ο οποίος προχώρησε σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της.

Εκείνη προσπαθούσε να αντισταθεί όμως δεν τα κατάφερε. Μετά την πράξη και όντας υπό την επήρεια αλκοόλ αποκοιμήθηκε.

Το πρωί ταξίδεψε με το πλοίο της γραμμής για Αθήνα και μόλις έφθασε πήγε στην ασφάλεια της Καλλιθέας για να καταγγείλει τα όσα βίωσε στα χέρια του τουρίστα. Λίγο πριν φτάσει στην ασφάλεια δέχθηκε ένα μήνυμα από εκείνον στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπου του ζητούσε συγνώμη.

Η κοπέλα προχώρησε στην καταγγελία περιγράφοντας στους αστυνομικούς όλα όσα είχαν συμβεί. Η ασφάλεια επικοινώνησε με την Αστυνομική Υποδιεύθυνση Μυκόνου.

Αναζητήθηκε ο δράστης, ο οποίος όμως είχε αναχωρήσει για Πάρο. Τότε η ασφάλεια της Καλλιθέας ήρθε σε επικοινωνία με το αστυνομικό τμήμα Πάρου, η οποία υπηρεσία και τον προσήγαγε μετά την άφιξη του στο νησί.

Ο δράστης συνελήφθη λίγες ώρες μετά την πράξη του και αναγνωρίστηκε από το θύμα όπου της ζήτησε ξανά συγνώμη.