ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Νέος Κόσμος: Βρέθηκε DNA στο κλεμμένο αυτοκίνητο - Κανένα δακτυλικό αποτύπωμα στα Καλάσνικοφ

Νέος Κόσμος
Newsbomb.gr/Χάρης Γκίκας

Μέσα στο αυτοκίνητο οι αστυνομικοί εντόπισαν Καλάσνικοφ, περίστροφα και χειροβομβίδες

Το κλεμμένο αυτοκίνητο που εντοπίστηκε στον Νέο Κόσμο με βαρύ οπλισμό στο εσωτερικό του βρίσκεται από το βράδυ της Πέμπτης, όπως έγραψε το Newsbomb.gr, στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ.

Μέσα στο αυτοκίνητο οι αστυνομικοί εντόπισαν Καλάσνικοφ, περίστροφα και χειροβομβίδες. Οι μέχρι τώρα πληροφορίες του MEGA μάλιστα αναφέρουν πως, από τον πρώτο έλεγχο των αστυνομικών φαίνεται να μην υπάρχει κανένα δακτυλικό αποτύπωμα στα Καλάσνικοφ. Οι έρευνες, πάντως, συνεχίζονται για τα περίστροφα και τις χειροβομβίδες.

Την ίδια ώρα, το αυτοκίνητο εξετάζεται εξονυχιστικά, καθώς έχει εντοπιστεί βιολογικό υλικό, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του MEGA. Το αυτοκίνητο, που είχε κλαπεί από τη Νίκαια, βρέθηκε στην οδό Φανοσθένους και Σμιθ στον Νέο Κόσμο. Οι αστυνομικοί ενημέρωσαν την ιδιοκτήτρια, η οποία τους είπε πως πλέον το αυτοκίνητο έχει περιέλθει στην κυριότητα της ασφαλιστικής της, αφού έχει ήδη αποζημιωθεί για την κλοπή του.

Οι αστυνομικοί ενημέρωσαν την ασφαλιστική και μόλις κατάφεραν να το ανοίξουν εντόπισαν το βαρύ οπλισμό. Όλα τα όπλα ελέγχονται από τη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για να διαπιστωθεί εάν έχουν χρησιμοποιηθεί στο παρελθόν σε εγκληματική ενέργεια.

Νέος Κόσμος: Οι Aρχές ψάχνουν αν υπάρχει σύνδεση με τη διπλή δολοφονία στον Κορυδαλλό

Οι Αρχές θέλουν να διαπιστώσουν αν υπάρχει κάποια σχέση ανάμεσα στην υπόθεση αυτή της κλοπής και των όπλων με τη διπλή δολοφονική επίθεση στον Κορυδαλλό, αργά το βράδυ της Τετάρτης.

Τα στοιχεία που εξετάζουν οι Αρχές και που τους ωθούν να υποψιάζονται πως υπάρχει κάποια σχέση είναι ο τρόπος δράσης των δολοφόνων.

Συγκεκριμένα, και τα δύο αυτοκίνητα, τόσο αυτό που βρέθηκε στον Νέο Κόσμο, όσο και αυτό που χρησιμοποιήθηκε στη δολοφονική επίθεση (ένα Ford Puma), είχαν κλαπεί μήνες πριν. Οι δράστες χρησιμοποίησαν καλάσνικοφ για να σκοτώσουν τους δύο άντρες, με τα όπλα να μην έχουν βρεθεί.

Για την υπόθεση έχει ενημερωθεί το Τμήμα Ανθρωποκτονιών και η Αντιτρομοκρατική, καθώς ένα από τα σενάρια που εξετάζονται είναι το συγκεκριμένο όχημα να συνδέεται με το διπλό φονικό στον Κορυδαλλό και γι’ αυτό τον λόγο δόθηκε προτεραιότητα να προχωρήσουν άμεσα οι βαλλιστικές των δύο καλάσνικοφ.

Σχετικές ειδήσεις