ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Τον έπιασαν με το όπλο γεμάτο σφαίρες - Η σχέση του με άνθρωπο της Μαφίας των καυσίμων

Τον έπιασαν με το όπλο γεμάτο σφαίρες - Η σχέση του με άνθρωπο της Μαφίας των καυσίμων
Newsbomb.gr

Οι αστυνομικοί σταμάτησαν τον άνδρα για έλεγχο και τότε βρήκαν στην κατοχή του το όπλο.

Τις τελευταίες ώρες κάτι ύποπτο φαίνεται να εξελίσσεται. Από τη μία το DNA των θυμάτων του Κορυδαλλού εντοπίζεται στο όχημα - οπλοστάσιο του Νέου Κόσμου και από την άλλη οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΡΑΣΗ περνούν χειροπέδες σε πρόσωπο της οικογένειας ανθρώπου που είχε εκτελεστεί στη Βοιωτία.

Ο άνδρας εντοπίστηκε να κινείται στα Εξάρχεια. Φάνηκε ύποπτος στους αστυνομικούς και τον σταμάτησαν για έλεγχο. Επάνω του είχε το όπλο που βλέπετε και εξασφάλισε το Newsbomb.gr.

Το όπλο ήταν γεμάτο με 14 σφαίρες, οπλισμένο έτοιμο για χρήση. Όταν οι αστυνομικοί τον ρώτησαν γιατί βρίσκεται στην περιοχή εκείνος ισχυρίστηκε πως είναι οδηγός του γιου γνωστού άνδρα της νύχτας που έχει εκτελεστεί και ότι τον μετέφερε στην περιοχή καθώς είχε προγραμματίσει ορισμένες ιατρικές εξετάσεις.

Ο νεαρός όμως δεν εμφανίστηκε ποτέ. Ο άνδρας μεταφέρθηκε στο Τμήμα Ασφαλείας Εξαρχείων όπου κρατείται και αύριο το πρωί θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.

Ο άνθρωπος για τον οποίο ο συλληφθείς ισχυρίστηκε πως δούλευε ως οδηγός ήταν αναμεμειγμένος σε υποθέσεις της Greek Mafia.

Συγκεκριμένα, ο πατέρας του ήταν ένα από τα «βαριά» ονόματα της νύχτας που δολοφονήθηκαν τα τελευταία χρόνια στο μπαράζ μαφιόζικων εκτελέσεων που έχουν πραγματοποιηθεί σε αρκετές περιοχές της Αττικής.

Από την άλλη πλευρά, σε ό,τι αφορά την υπόθεση του Νέου Κόσμου, πληροφορίες αναφέρουν ότι το ένα από τα όπλα εμπλέκεται σε υπόθεση επίθεσης σε βάρος αστυνομικού στη Δυτική Αττική.