ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Κως: Κάλεσαν τον σύντροφο της 27χρονης για συμπληρωματική κατάθεση - Ενώπιον του ανακριτή ο 32χρονος

Κως: Κάλεσαν τον σύντροφο της 27χρονης για συμπληρωματική κατάθεση - Ενώπιον του ανακριτή ο 32χρονος

«Θρίλερ» σε εξέλιξη στην Κω έπειτα από τον εντοπισμό της σορού της Αναστάζια - Οι Αρχές κάλεσαν για συμπληρωματική κατάθεση τον σύντροφο της 27χρονης 

Πληθαίνουν τα ερωτήματα που αφορούν στο θάνατο της 27χρονης Αναστάζια στην Κω, η οποία βρέθηκε χθες νεκρή μέσα σε σακούλα και φέρεται να βρήκε μαρτυρικό θάνατο.

Οι εξελίξεις αναμένονται καταιγιστικές καθώς σήμερα θα διενεργηθεί η ιατροδικαστική εξέταση στο άψυχο σώμα της κοπέλας ώστε να εντοπιστεί η αιτία θανάτου ενώ ο 32χρονος Μπαγκλαντεσιανός που συνελήφθη ως βασικός ύποπτος για την υπόθεση απολογείται στην ανακρίτρια.

Ο συγκεκριμένος δεν γνωρίζει ακόμα ότι έχει εντοπιστεί η σορός της κοπέλας. Ο λόγος, σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb.gr, είναι διότι η ανακρίτρια θέλει να διαπιστώσει πράγματα από την αντίδρασή του, όταν και θα του ανακοινώσει, κατά τη διάρκεια της κατάθεσής του που αναμένεται αργότερα μέσα στη μέρα.

Στο σπίτι του οι Αρχές βρήκαν τρίχες της Αναστάζια, ενώ ο ίδιος στα χέρια και στο λαιμό του έχει γρατσουνιές, οι οποίες εξετάζεται αν προήλθαν από πάλη.

Παράλληλα, όπως έγινε γνωστό ο 28χρονος Πολωνός φίλος της κοπέλας ο οποίος την επόμενη ημέρα της εξαφάνισης της την αναζητούσε, κλήθηκε για συμπληρωματική κατάθεση στην Ασφάλεια της Κω.

Αυτό που θα ερωτηθεί, σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb.gr, είναι το αν γνώριζε τον βασικό ύποπτο για τη δολοφονία της κοπέλας, τον 32χρονο Μπανγκλαντεσιανό κι αν είχαν κάποιου τύπου επικοινωνία.

Επίσης, θα κληθεί να δώσει διευκρινίσεις σχετικά με την τελευταία επικοινωνία που είχε με το θύμα και σύντροφό του.

Τα σενάρια και οι πρώτες εκτιμήσεις για τον θάνατο της Αναστάζια

Όπως αναφέρει η ΕΡΤ, το πτώμα της κοπέλας μεταφέρθηκε το πολύ μέχρι το Σάββατο το πρωί στον υδροβιότοπο όπου εντοπίσητκε, διότι τις προηγούμενες μέρες η συγκεκριμένη περιοχή είχε καθαριστεί και είχαν περάσει πολλές ομάδες οι οποίες έκαναν ελέγχους, πεζοπόρα τμήματα και εθελοντές.

Συνεπώς, δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο ότι εκτός από τον 32χρονο από το Μπαγκλαντές, ο οποίος απολογείται σήμερα στην ανακρίτρια, στην υπόθεση να εμπλέκεται κι άλλο άτομο.

Στο στόχαστρο των Αρχών βρίσκεται συγκεκριμένα ο πακιστανικής καταγωγής συγκάτοικος του 32χρονου, ο οποίος εκτιμάται ότι μπορεί να έχει βοηθήσει νδεχομένως με κάποιο όχημα στη μεταφορά της κοπέλας, καθώς ο Μπαγκλαντεσιανός ύποπτος έχει στην κατοχή του μόνο ένα δίκυκλο.

Στη ΓΑΔΑ το κινητό της 27χρονης Αναστάζια

Υπενθυμίζεται ότι το μεσημέρι του Σαββάτου, εντοπίστηκε και το κινητό της 27χρονης σε εγκαταλελειμμένο κτήριο 500 μόλις μέτρα από το σπίτι του υπόπτου και μεταφέρθηκε στα εγκληματολογικά εργαστήρια, για να ανακτηθεί η τελευταία διαδρομή που έκανε η κοπέλα πριν εξαφανιστεί.

Οι Αρχές διαπίστωσαν ότι από το κινητό είχε αφαιρεθεί η κάρτα SIM, γεγονός που ενισχύει το σενάριο της εγκληματικής ενέργειας.

Στο μεταξύ οι αστυνομικοί συνεχίζουν να αναζητούν βιντεοληπτικό υλικό στην συγκεκριμένη διαδρομή μέχρι τις Αλυκές προσπαθώντας να ξεδιαλύνουν το κουβάρι των γεγονότων.

Σε αντιφάσεις «πέφτει» ο 32χρονος

Ύποπτες θεωρούνται από τις Αρχές οι τελευταίες κινήσεις του 32χρονου από το Μπαγκλαντές, ενώ ο ίδιος έχει πέσει και σε αντιφάσεις.

Ο 32χρονος φέρεται να είχε βγάλει αεροπορικό εισιτήριο για την Ιταλία για την Τετάρτη 14 Ιουνίου, χωρίς να ενημερώσει ούτε τον συγκάτοικό του.

Πιστεύεται επίσης ότι η Αναστάζια γνώριζε τον 32χρονο, καθώς στο παρελθόν φέρεται να την είχε προμηθεύσει με χασίς.

Εξετάζεται το ενδεχόμενο ο 32χρονος να την προσέλκυσε σπίτι του για να την προμηθεύσει χασίς, εκμεταλλευόμενος ωστόσο το γεγονός ότι ήταν μεθυσμένη να τη βίασε.

Βίντεο ντοκουμέντο με τις τελευταίες κινήσεις της Αναστάζια

Βίντεο ντοκουμέντο από κάμερα ασφαλείας ταβέρνας στο Μαρμάρι, κοντά στο ξενοδοχείο που εργαζόταν η 27χρονη Αναστάζια, ήρθε στο φως και δείχνει τις τελευταίες κινήσεις της νεαρής.

Τη Δευτέρα 12 Ιουνίου, ώρα 19:25, λίγο πριν την εξαφάνισή της, η Αναστάζια μπαίνει στο μαγαζί και όπως φαίνεται και στο βίντεο, δεν συνομιλεί με κάποιον υπάλληλο, αλλά διαβάζει τον τιμοκατάλογο. Στη συνέχεια ασχολείται για λίγα λεπτά με το κινητό της κι έπειτα τραβά με το κινητό της φωτογραφία τον τιμοκατάλογο.

Μετά φαίνεται πως η 27χρονη βγαίνει στον κεντρικό χώρο της ταβέρνας και δείχνει να περιπλανιέται σαν χαμένη. Έπειτα, στρίβει αριστερά προς το μίνι μάρκετ, όπου εκείνο το βράδυ επιβιβάστηκε στη μοτοσικλέτα του 32χρονου από το Μπαγκλαντές.

Σε άλλο βίντεο ντοκουμέντο του MEGA φαίνεται πως την επόμενη ημέρα της εξαφάνισης ο σύντροφος της 27χρονης πήγε στην ταβέρνα με τη φωτογραφία της Αναστάζια αναζητώντας την.

«Βόμβα» Μπαλάσκα: «Η Αναστάζια είχε προφίλ σε πολωνικό site για συνοδούς»

Σε μία αποκάλυψη «βόμβα» προχώρησε ο συνδικαλιστής της Ελληνικής Αστυνομίας, Σταύρος Μπαλάσκας, μιλώντας στον Alpha και στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούριου.

Συγκεκριμένα, απαντώντας στο ερώτημα γιατί εξετάζεται από τις αρχές ο σύντροφος της 27χρονης Πολωνής, που βρέθηκε δολοφονημένη έξι μέρες μετά την εξαφάνισή της στην Κω, ανέφερε πως, κατά τη διάρκεια των ερευνών βρέθηκε ένα προφίλ, που φέρεται να ανήκει στην άτυχη Αναστάζια, σε πολωνικό site συνοδών.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε, στο «κάδρο» της υπόθεσης υπάρχει κι ένας Έλληνας, ενώ έχουν ληφθεί μέχρι στιγμής έξι καταθέσεις.

Το κινητό της Αναστάζια εξετάζεται στα εγκληματολογικά εργαστήρια, με τη συνδρομή και ειδικού από το ηλεκτρονικο έγκλημα, ώστε να διαπιστωθεί αν το προφίλ ήταν πράγματι δικό της, οι επαφές, αλλά και η ανταλλαγή μηνυμάτων, εντός της ελληνικής επικράτειας.

Όσον αφορά στην απουσία της κάρτας SIM, την οποία ο δολοφόνος εξαφάνισε, ο κ.Μπαλάσκας ήταν ξεκάθαρος πως τα κινητά «μιλάνε»...

Σχετικές ειδήσεις