ΕΛΛΑΔΑ

Κως: Έκλεισε το προφίλ του στο Facebook ο σύντροφος της 27χρονης

Κως: Έκλεισε το προφίλ του στο Facebook ο σύντροφος της 27χρονης

Τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook έκλεισε ο σύντροφος της 27χρονης που βρέθηκε νεκρή στην περιοχή των Αλυκών στην Κω, ανάμεσα σε χόρτα.

Τραγικός επίλογος γράφηκε στις έρευνες για τον εντοπισμό της 27χρονης Αναστάζια στην Κω.

Η σορός της βρέθηκε μέσα σε σακούλα σε ερημική τοποθεσία στην περιοχή Αλυκές, το απόγευμα της Κυριακής (18/6) περίπου ένα χιλιόμετρο από το σπίτι του 32χρονου από το Μπαγκλαντές ο οποίος ήταν ο τελευταίος άνθρωπος με τον οποίο είχε συναντηθεί.

Ο 28χρονος σύντροφός της, που ήταν και αυτός που δήλωσε την εξαφάνισή της στις Αρχές. O ίδιος μόλις έγινε γνωστή η τραγική κατάληξη των ερευνών έκανε μία ανάρτησή του στο προφίλ του στο facebook.

Συγκεκριμένα άλλαξε τη φωτογραφία προφίλ του, βάζοντας το σήμα του πένθους, δηλαδή μία μαύρη κορδέλα με εκατοντάδες ακολούθους του να εκφράζουν τα συλλυπητήριά τους.

Στη συνέχεια ο Πολωνός σύντροφός της 27χρονης ενημέρωσε με δεύτερη ανάρτηση ότι η μητέρα της 27χρονης μαζί με ομάδα ντετέκτιβ είχαν έρθει από την Πολωνία στην Ελλάδα για να την ψάξουν.

Ο σύντροφος της άτυχης κοπέλας απενεργοποίησε τον λογαριασμό του στο Facebook το μεσημέρι της Δευτέρας και συγκεκριμένα λίγο μετά τις 12:30.