ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Κως: Το DNA του δολοφόνου της Αναστάζια αναζητούν οι Αρχές – Στον ανακριτή την Τετάρτη ο 32χρονος

Κως: Το DNA του δολοφόνου της Αναστάζια αναζητούν οι Αρχές – Στον ανακριτή την Τετάρτη ο 32χρονος

Κως: Συνεχίζεται το θρίλερ με τη δολοφονία της 27χρονης Αναστάζια από την Πολωνία. Το DNA του δολοφόνου που ενδέχεται να υπάρχει κάτω από τα νύχια του θύματος θα δώσει απαντήσεις. Στον ανακριτή την Τετάρτη (21/6) ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές που είναι βασικός ύποπτος στην υπόθεση.

Τα αποτελέσματα των ιστολογικών και τοξικολογικών εξετάσεων στη σορό της Αναστάζια, είναι αυτά που αναμένεται να ρίξουν φως στο άγριο έγκλημα που συντελέστηκε στην Κω. Οι Αρχές ερευνούν ενδελεχώς όλα τα δεδομένα, «σκανάρουν» το κινητό του θύματος αλλά και αυτά των υπόπτων, έτσι ώστε να «δέσουν» την υπόθεση και να μπορούν να πουν με σαφήνεια το ποιος είναι, τελικά, ο δολοφόνος της 27χρονης από την Πολωνία.

Οι απαντήσεις από τις εργαστηριακές εξετάσεις θα είναι ιδιαίτερα σημαντικές. Ειδικότερα το DNA που ενδεχομένως θα ανιχνευθεί στα νύχια της Αναστάζια, αναμένεται να αποκαλύψει το ποιος είναι τελικά ο δράστης. Αν αυτό το γενετικό υλικό, για παράδειγμα, ταιριάζει με αυτό του 32χρονου από το Μπαγκλαντές που θεωρείται ο βασικός ύποπτος, τότε η λύση του «γρίφου» θα είναι εύκολη υπόθεση για τους αξιωματικούς της ΕΛΑΣ. Σε διαφορετική περίπτωση, θα αναζητηθεί αλλού ο δολοφόνος.

Ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές, πάντως, θα βρεθεί στον ανακριτή την Τετάρτη (21/6) έτσι ώστε να απολογηθεί για την κατηγορία της αρπαγής. Ο ίδιος επιμένει στην αθωότητά του συνολικά, προφανώς και για τη δολοφονία. Την ίδια ώρα, η οικογένεια της 27χρονης αποκλείει το ενδεχόμενο να είναι δράστης ο σύντροφος της Αναστάζια, ενώ ξεσπούν σε βάρος του δολοφόνου της άτυχης κοπέλας από την Πολωνία. Οι Αρχές, πάντως, έχουν ήδη βάλει στη λίστα τους και δεύτερο πρόσωπο ως ύποπτο, το οποίο και έχουν καλέσει για ανάκριση.

Κως: Νέο ύποπτο εξετάζουν οι αστυνομικοί για τη δολοφονία της Αναστάζια

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, το νέο άτομο βρίσκεται στην Ασφάλεια της Κω και εξετάζεται για τη συμμετοχή στην υπόθεση της δολοφονίας της 27χρονης από την Πολωνία, την ώρα που ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές, που έχει συλληφθεί για την υπόθεση, επιμένει στην αθωότητά του, λέγοντας: «Δεν έχω κάνει τίποτα».

Πάντως, όπως προέκυψε και από την ιατροδικαστική εξέταση, ο θάνατος της 27χρονης Πολωνής ήταν μαρτυρικός, αφού προήλθε από ασφυξία. Αυτό που δεν έχει αποσαφηνιστεί είναι εάν ο θάνατός της προήλθε από πνιγμό με τα χέρια, κάτι που είναι δύσκολο να φανεί, αφού η σορός της 27χρονης εντοπίστηκε σε προχωρημένη σήψη.

Κως: «Μέλος της παρέας του 32χρονου πήγε να με βιάσει, ξέρω τι έπαθε η Αναστάζια»

Ο θάνατος της 27χρονης Αναστάζια στην Κω ξύπνησε τον εφιάλτη που έζησε η 30χρονη Μαρία πριν από λίγο καιρό. Η ίδια, μιλώντας στο MEGA, κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα απόπειρας βιασμού σε απόσταση μόλις 20 μέτρων από το σημείο, στο οποίο βρέθηκε η σορός της.

Σύμφωνα με την καταγγελία της 30χρονης, μέλος της παρέας του βασικού υπόπτου που κατηγορείται για την αρπαγή της 27χρονης από την Πολωνία, αποπειράθηκε να τη βιάσει. Χαρακτηριστικά η 30χρονη καταγγέλλει στο MEGA τα εξής:

30χρονη: Είναι ακριβώς το ίδιο σημείο, ακριβώς, το λέω και ανατριχιάζω. Δηλαδή ξέρω τι έπαθε η κοπέλα. Μπορώ να νιώσω τι έπαθε η κοπέλα και τρελαίνομαι γιατί δεν είδα αυτόν που μου το έκανε έμενα, δηλαδή αυτό σημαίνει πως ήταν παρέα, ότι είναι κλίκα, πώς να το πω και θα το ξανακάνει όσο είναι ελεύθερος.

Δημοσιογράφος: Όταν έμαθες για την κοπέλα, οι πρώτες σκέψεις;

30χρονη: Σκεφτόμουν ακριβώς το ίδιο πράγμα, ξέρω τι συνέβη στην κοπέλα. Συνέβη ακριβώς το ίδιο πράγμα. Την βρήκαν στον δρόμο, την προσέγγισαν. Η κοπέλα είχε πιει κρασί, όπως λένε στην ταβέρνα, ίσως ήταν λίγο σε μέθη, μπορεί να της είπαν αυτό «να σε πάω σπίτι», να την κέρασαν μια πορτοκαλάδα, μια μπύρα, κάτι και με την πρώτη ευκαιρία της ρίξανε κάτι μέσα σε αυτό το πράγμα. Εγώ αν ήμουνα 50 μετρά πιο μακριά, που δεν υπήρχε κανένας, και από πάνω να ‘ναι το δέντρο που βρέθηκε η κοπέλα, 50 μέτρα πιο μακριά θα είχε συμβεί και σε μένα.

Κως: Σε αυτό το εγκαταλελειμμένο σπίτι δολοφονήθηκε η Αναστάζια - Οι τελευταίες της στιγμές

Το MEGA αποκαλύπτει όμως, πως η δολοφονία δεν έγινε στο χωράφι ή στο σπίτι του 32χρονου από το Μπαγκλαντές, αλλά σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι.

Συγκεκριμένα, ο 32χρονος φαίνεται πως παρέσυρε έξω από το σπίτι του την 27χρονη Αναστάζια με κάποια δικαιολογία και να την κατευθύνει κοντά στο σημείο που βρέθηκε το άψυχο σώμα της

Εκεί κοντά υπάρχει ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι και σύμφωνα με τις Αρχές, αυτό είναι το σημείο όπου έγινε η δολοφονία της κοπέλας.

Σχετικές ειδήσεις