ΕΛΛΑΔΑ

Κως: Νέο ύποπτο εξετάζουν οι αστυνομικοί για τη δολοφονία της Αναστάζια

Δολοφονία, Αναστάζια, Κως

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, το νέο άτομο βρίσκεται στην Ασφάλεια της Κω και εξετάζεται για τη συμμετοχή στην υπόθεση της δολοφονίας της 27χρονης από την Πολωνία

Νέο ύποπτο που πιθανότατα εμπλέκεται στην υπόθεση της δολοφονίας της 27χρονης στην Κω εξετάζουν οι αστυνομικοί. Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, το νέο άτομο βρίσκεται στην Ασφάλεια της Κω και εξετάζεται για τη συμμετοχή στην υπόθεση της δολοφονίας της 27χρονης από την Πολωνία, την ώρα που ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές, που έχει συλληφθεί για την υπόθεση, επιμένει στην αθωότητά του, λέγοντας: «Δεν έχω κάνει τίποτα».

Πάντως, όπως προέκυψε και από την ιατροδικαστική εξέταση, ο θάνατος της 27χρονης Πολωνής ήταν μαρτυρικός, αφού προήλθε από ασφυξία. Αυτό που δεν έχει αποσαφηνιστεί είναι εάν ο θάνατός της προήλθε από πνιγμό με τα χέρια, κάτι που είναι δύσκολο να φανεί, αφού η σορός της 27χρονης εντοπίστηκε σε προχωρημένη σήψη.

Από την πρώτη στιγμή μπήκε στο στόχαστρο της ΕΛ.ΑΣ. ο σύντροφός της λόγω των μηνυμάτων που φαίνεται να αντάλλαξαν το μοιραίο βράδυ πριν την εξαφάνισή της. Ωστόσο, μετά τη χθεσινή του εξέταση, από την ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση, ο 28χρονος έφυγε από τα δικαστήρια χωρίς κανέναν περιορισμό, καθώς φαίνεται πως δεν έχει καμία σχέση με τη δολοφονία της Αναστάζια. Ο νεαρός άνδρας αφενός το βράδυ της Δευτέρας εργαζόταν στο ξενοδοχείο, αφετέρου το στίγμα από το κινητό του εντοπίστηκε πολύ μακριά από το σημείο της δολοφονίας της 27χρονης.

Τα μηνύματα πριν τη δολοφονία στην Κω

Προβληματισμό, ωστόσο, προκαλούν τα SMS που φέρεται να του έστειλε η 27χρονη πριν χάσει τη ζωή της. Στο πρώτο φέρεται να του ζήτησε να τη συναντήσει σε ένα συγκεκριμένο σημείο για να την παραλάβει και να γυρίσουν πίσω στο ξενοδοχείο τους. Μάλιστα, φέρεται να του εξήγησε πως τα πράγματα εκεί που βρισκόταν ήταν περίεργα, αλλά και πως ένιωθε άβολα.

Σε άλλο όμως SMS, μεταγενέστερο, η 27χρονη φέρεται να έγραψε στον σύντροφό της πως τελικά όλα είναι καλά και δεν χρειάζεται να ανησυχεί. Αυτό το μήνυμα εξετάζεται για την γνησιότητά του, καθώς και για το ποιος ήταν ο πραγματικός αποστολέας - με τις Αρχές να εκτιμούν πως εστάλη μετά τη δολοφονία της.

Γιατί βγήκε από το «κάδρο» των ερευνών ο σύντροφος της Αναστάζια

Μία κάμερα τοποθετημένη σε ψηλό σημείο του ξενοδοχείου, στο οποίο εργαζόταν η 27χρονη Αναστάζια και ο 28χρονος σύντροφός της, είναι αυτή που έδωσε ένα πάρα πολύ σημαντικό στοιχείο ώστε να βγεί από το κάδρο των ερευνών ο 28χρονος.

Φυσικά αυτή είναι μόνο η μία από τις πολλές που έχει το πεντάστερο ξενοδοχείο. Την ημέρα της δολοφονίας ενώ η 27χρονη είχε ρεπό ο 28χρονος σύντροφός της εργαζόταν κανονικά στο εστιατόριο του ξενοδοχείου. Αυτό είναι καταγεγραμμένο στην κάμερα δεδομένου ότι φαίνεται πως στις 23:30 σχόλασε και στις 12 παρά φεύγει να πάει να αναζητήσει τη σύντροφό του.

Πάντως ο λόγος για τον οποίο ο 28χρονος δίνει τόσες καταθέσεις είναι γιατί δεν είπε πολλά πράγματα από εκείνα που ήξερε, όπως για παράδειγμα η γνωριμία με τον 32χρονο, τα μηνύματα που είχε λάβει κ.λπ. Ωστόσο, οι αρχές δεν τον θεωρούν ύποπτο και του επετράπη επίσης να γυρίσει στην Πολωνία.

Σχετικές ειδήσεις