ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Νέα Χαλκηδόνα: Μαχαίρωσαν 15χρονο σε κοιλιά και πνεύμονα για να του κλέψουν το κινητό

Νέα Χαλκηδόνα: Μαχαίρωσαν 15χρονο σε κοιλιά και πνεύμονα για να του κλέψουν το κινητό

Ο 15χρονος περπατούσε μαζί με τρεις ανήλικους φίλους του, όταν τους πλησίασαν σε σκοτεινό σημείο στη Νέα Χαλκηδόνα δύο νεαροί και τους ακινητοποίησαν με την απειλή μαχαιριού.

Μαχαίρωσαν 15χρονο στη Νέα Χαλκηδόνα το βράδυ του Σαββάτου ληστές -πιθανότατα ανήλικοι- που θέλησαν να του κλέψουν το κινητό.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο 15χρονος περπατούσε μαζί με τρεις ανήλικους φίλους του, όταν τους πλησίασαν σε σκοτεινό σημείο δύο νεαροί και τους ακινητοποίησαν με την απειλή μαχαιριού.

Ο ένας από τους ληστές προσπάθησε να αρπάξει το κινητό τηλέφωνο ενός εκ των ανηλίκων και όταν αυτός αντιστάθηκε, τον τραυμάτισε με μαχαίρι πεταλούδα στην κοιλιακή χώρα και στο δεξιό πνεύμονα.

Ο δεύτερος ληστής επιτέθηκε σε άλλον ανήλικο και του άρπαξε το κινητό του τηλέφωνο. Τη στιγμή που ο τραυματίας βρισκόταν αιμόφυρτος στο έδαφος, οι φίλοι του κάλεσαν την Αστυνομία και το ΕΚΑΒ, το οποίο τον μετέφερε στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός.

Ο ίδιος έφτασε στο νοσοκομείο σε σοβαρή κατάσταση, προθανάτια κατάσταση διαπίστωσαν οι γιατροί, με εσωτερική αιμορραγία και με χαμηλούς παλμούς. Μπήκε στο χειρουργείο με την επέμβαση να κρατά τέσσερις ώρες και στη συνέχεια διακομίσθηκε στη ΜΕΘ και από εκεί στο νοσοκομείο Παίδων.