ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Θεσσαλονίκη: Δικογραφία εις βάρος προπονητή που βίαζε ανήλικες αθλήτριες

Θεσσαλονίκη: Δικογραφία εις βάρος προπονητή που βίαζε ανήλικες αθλήτριες
Newsbomb archive.

Προπονητής στη Θεσσαλονίκη κατηγορείται για ασέλγεια και βιασμούς τριών ανήλικων αθλητριών του.

Ένας 37χρονος προπονητής στη Θεσσαλονίκη κατηγορείται για ανήθικες πράξεις εις βάρος τριών ανήλικων κοριτσιών ηλικίας 15 έως 16 ετών. Οι ανήλικες υποστηρίζουν ότι έπεσαν θύματα βιασμού και ασέλγειας από εκείνον. Ο άντρας που κατονόμασαν, συνελήφθη. Μέχρι τώρα, αρνείται κάθε κατηγορία και η έρευνα των αστυνομικών συνεχίζεται.

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων στη Θεσσαλονίκη σχημάτισαν δικογραφία εις βάρος του 37χρονου προπονητή, στο πλαίσιο διερεύνησης καταγγελίας για κατάχρηση ανηλίκων, βιασμό ανηλίκων και γενετήσιες πράξεις με ανηλίκους ή ενώπιον εκείνων.

Ο κατηγορούμενος, κατά το χρονικό διάστημα από τον Μάρτιο του 2022 έως τον Ιούνιο του 2023, εργαζόμενος σε αθλητικό σύλλογο της πόλης με την ιδιότητα του προπονητή, «προέβαινε κατ’ επανάληψη σε γενετήσιες πράξεις κατά τριών νεαρών κοριτσιών, παρουσιάζοντας σε αυτές, παράλληλα, βιντεοσκοπημένες πράξεις γενετήσιου χαρακτήρα», όπως τονίσθηκε σε ανακοίνωση της Αστυνομίας. Η δικογραφία που σχηματίσθηκε, θα υποβληθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Σχετικές ειδήσεις